Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sima IMETes volt, nem mozdult el. De ez ért le talán legkevésbé, csak a bal karcolódott, igaz ha ott a farmer van, akkor baj lett volna.
Kesztyű vadi új (első nap volt rajtam) ELEGANCE, protektoros, ez sokat védett, már kuka.
Bukó Schuberth C2, de ezt bármi védte volna, fejemet automatikusan emeltem.
A bőrdzseki Mr.Baxter, nagyon vastag, na ez biztos sokat számított.
engem anno 2007-ben elütött egy csaj egy Opel Corsaval. Rajtam is farmer-térdproti-cordura-gerincvédő-kessztyű volt.
A térdproti rengeteget védett, nem mozdult el, igaz a porc leszakadt a jobb térdemben, de 70-el térdeltem le az Opel ajtaját, ott semmi sem védett volna, leszakítottam az ajtót. Ugyanolyan UFO térdprotikat vettem utánna.
A kesztyűm szar volt, bőr kevláros, de egyrétegű a tenyéren, mindkét tenyeremen sérültem, nem vészesen, de véreztem eleget.
Azóta csak dupla tenyérvarrásos, kisujj-összevart kesztyűket veszek.
A kabát felcsúszott az eséskor, ezért a gerincprotin csúszott a hátam alsó része, ha az nincs egy deka bőröm nem marad lent.
A sisak AGV GP Pro volt, megvédett, jó volt, ezért is esküszöm rá, hogy nem szabad olcsó szart venni.
szerintem elfordulhatott és az zúzta össze a blokkot....
nehogy azt mondják, hogy Te törted fel az aszfaltot.....
hát azért nem semmi...még jó hogy volt páncéling...inkább a proti üssön meg, mint a beton
ez milyen térdproti - el se fordult, frankón tartott? hallottam már rossz tapasztalatokat.
Ért. Karcolódott. Jobb mint ha a térdem ért volna le.

Bal oldalamra estem, de volt rajtam egy nehéz vastag bőrdzseki és alatta páncéling. Így a protektor ütötte meg a bal vállamat, könyökömet, van rajtuk jó sok lila folt, de ez legyen a legnagyobb bajom mindig. A kesztyű kuka, kapott rendesen, kevlár protektoros (volt) az védett a legtöbbet.

Mondjuk éjjel 1-2X felébredek, de ez belefér.
menni fog ez, csak ütni kell a vasat... szorítok.
csak a kezed ütötted meg? A térdprotid ért valamit?
Én is így gondolkodtam, lehet h hülyén írtam le, ezért nem volt érthető.
mondom a rendőrségi eljárás elválik a kártérítéstől. Ha nem hívtad ki őket a bizonyítás nem téged terhel, hiszen neked ott a két tanúd.....
Akkor még lehet esély.Két tanu aki nagyon tudja az esetet és mehet a menet.Ártani nem árthat.
Megnézem, de itt az út kettéválik, gondolom újra ki kéne rakni az új szakasz elején.
Nézz utána hogy van e az útszakaszon úthibák tábla mert előszeretettel rakják ki így mentesülnek a kárigényektől.
Ráadásul kettő van egymás után, lehet hogy ez volt a baj, én már nem tudom. Csak azt h baj lett.
Igen, asszem' erre emlékeztem. Az a baj h meglátják a gépet és rögtön ezt fogják mondani.
Ez a tervem.
Én tudok. Van hozzá minden egyéb alkatrész is. Csak egyben :-)
nem tudom a saját számod....ha csak nem az akácos út az.....
most pedig fogj két tanút meg a képet és menj a közútkezelőhöz. A rendőrségnek ehhez most nincs köze. Robi, ha kétséges legközelebb te is tanúkat szerezz, ne a járőrt hívd.
ha valaki tud papíros blokkot az ne fogja vissza magát......hívjon....
Én hívtam rendőrt helyszinelni, aztán megvágtak 40 ezerre + 1 hó jogsi elvétel. Nem az útviszonyoknak megfelelő sebességel mentem. Ennyit a rendőri intézkedésről.
Most már tudom miben estem el és azt is hogy miért ilyen gyorsan: a két sáv között van egy kb 2 m hosszú vályú, elég mély, pont olyan mint a motorszállító vályúja, ebből jöttem ki úgy hogy már nem voltam a gépen.
egyébként akármilyen bénán néz is ki a bukócső ezen pont segített volna......
Látszik, hogy valaminek nekicsapódott a blokk, az nem a csúszástól tört, a csúszás nyoma csak a generátor fedélen volt, azt pedig egy gomba sem védi, az arra készített pedig nem jó mert egy kis csúszástól is reped a blokk. Mi még kicsivel hosszabbat is készítettünk mint a minta.....arról alig kopott valami..... ....ha volt járdaszegély akkor az törte be a blokkot.....
A bukógomba a csúszástól véd meg, nem attól, hogy valaminek nekicsapódik a gép. Kavicságytól se véd meg. Nem csodaszer, de nagyon hasznos.