Ha az FKF a közút kezelője (szerintem ott az), akkor a XI.ker. Bánk bán utca 8-ba kell menned (fsz.10.) Ott szépen előadod az esetet, dokumentálod minél alaposabban. Akkor az FKF biztosítója megy majd szemlézni a gépet és ha szerencséd van, akkor perkál érte valamit. Egy próbát megér mindenképp. Ameddig nem volt szemle, ne piszkáld a gépet. És máskor (még ha nem is komoly), személyi sérüléses balesetnél hívj rendőrt. Az ilyen ügyekben nagyon fontos tanu. Tavaly nekem hasonló ügyem volt az olajfolttal és hiába tanuskodtak a rendőrök, így sem jött ki az autópályakezelő hanyagsága. Kátyúnál azért kicsit jobbak az esélyeid. Sok sikert (és türelmet).
valahogy olyan lehet a B-king kialakítása, hogy hoszabb gombák kellenének rá, de az meg statikailag gondolom nem pálya....nekem is olyan van fent, de nem várok csodát:)
majdnem együtt csináltuk, tök gyári (utángyári) a minta...
meg kéne nézni milyen amit a gyár ír hozzá(LSL asszem)
A bal oldalra egyébként van gyári karbon generátorfedél, ha az plusz rétegben kerül fel rá, lehet, hogy megérné beszerezni..20as.
húúú, akkor muszáj a fotókkal az önkorm-nál vagy a közútkezelőnél verni az asztalt...ahol kell, most nem tudom pontosan
A gombák nem értek akkor sokat! Franc.
Hűűűű, akkor ez mégse pici perec volt vagy ennyire szerencsétlenül ért földet? A biztosító fizet vajon? Az önkormányzatot vagy a közútkezelőt is "ütni" kell.
Fájdalom és AJJAJ!
Jobbulást és sok erőt az ujjá épüléshez.
Az enyém 6 azaz hat hónap alatt lett elhozható a biztosító és a rendőrség szarakodása miatt és még mindig nincs lezárva. 850.000.- a kár egy kicsi eleje.
Nem akkora a baj, én tényleg megmaradok, hála a sok bőrnek + műanyagnak amit viseltem (na meg a jó bukónak). Autót ma is vezettem már és szerintem jövő héten akár motorra is tudok majd ülni (addigra rendesen fog fogni a bal kezem).
Ha esni kell, akkor ennyivel kell megúszni, lehetett volna nagyobb a baj.
Ha az FKF a közút kezelője (szerintem ott az), akkor a XI.ker. Bánk bán utca 8-ba kell menned (fsz.10.) Ott szépen előadod az esetet, dokumentálod minél alaposabban. Akkor az FKF biztosítója megy majd szemlézni a gépet és ha szerencséd van, akkor perkál érte valamit. Egy próbát megér mindenképp. Ameddig nem volt szemle, ne piszkáld a gépet. És máskor (még ha nem is komoly), személyi sérüléses balesetnél hívj rendőrt. Az ilyen ügyekben nagyon fontos tanu. Tavaly nekem hasonló ügyem volt az olajfolttal és hiába tanuskodtak a rendőrök, így sem jött ki az autópályakezelő hanyagsága. Kátyúnál azért kicsit jobbak az esélyeid. Sok sikert (és türelmet).