igen...ez rendkívül elszomorító, főleg, hogy a benzin ára megint az egekben...közben meg nincs normális út, amin biztonságosan végig lehet menni.... teljesen paranoiás lettem blue esete óta - úgy vizslatom a kátyúkat, tök gáz
Aztaaaa, olyan mintha papírból lenne a blokk meg a kormány.
Tavaly a Hringen elcsúszott előttem egy hayabusa de nem lett komolyabb baja. Aztán megint eldobta, de akkor sem. Kicsit karcos letta blokk, de nem lyukadt ki... Rohadt járdasziget, rohadt kátyúk!
Gusztustalannak tartom, hogy a mi pénzünkből trehányul megépített út miatt baleset érhet minket. Veszélyeztetve ezzel a testi épségünket. A disznók meg csak híznak...
Sajnálom az esetet..... Egy barim arra ment,és látta a BKinget...ezek szerint a Tied volt.....
Viszont jó hogy nem sérültél meg nagyon......
Kívánom hogy mihamarabb felépüljetek!
részvétem blueeye.. ez annyira gáz.. bazeg itt nem 2forintokról van szó.. a múltkor én is majdnem összetörtem.. mert valamelyik f@sz belerakott a kátyúba egy kivilágítatlan táblát... és az előttem levő kocsi telibekapta.. botrány ami közútkezelés címszó alatt megy.. bezzeg M6-on lesz alagút..
a gumiüzletet szerintem hanyagoljuk, mert lepörgetem, mire megállapodnánk..
A járdasziget volt, mert hogy ott lejt az út rendesen és a gombákon csúszott a 250 kg, nem lassult le eléggé és pont akkora ütést kapott h kikapta ezt a darabot. De jó lenne ha "csak" a többi sérült volna.
volt nálam nemrég egy srác és hasonló okból állandóan van nála normális fényképezőgép is nem csak a telója......persze ott este mi a francot fényképeztünk volna, még a sérülést sem láttam rendesen....
Tavaly a Hringen elcsúszott előttem egy hayabusa de nem lett komolyabb baja. Aztán megint eldobta, de akkor sem. Kicsit karcos letta blokk, de nem lyukadt ki... Rohadt járdasziget, rohadt kátyúk!
Gusztustalannak tartom, hogy a mi pénzünkből trehányul megépített út miatt baleset érhet minket. Veszélyeztetve ezzel a testi épségünket. A disznók meg csak híznak...
Kösz!
Viszont jó hogy nem sérültél meg nagyon......
Kívánom hogy mihamarabb felépüljetek!
a gumiüzletet szerintem hanyagoljuk, mert lepörgetem, mire megállapodnánk..
Igazad van ez jó ötlet, de első körben megvárom h a közútkezelő biztosítója (Allianz) mennyire akar beszállni a buliba...
Na meg a szívem.