Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobbulást!
Basszuuus! Jobbulást, s minél előbbi felépülést a kezednek és a békának is!
Azért meg kell próbálni, elvileg fizetniük kell!
Fényképet csináltam.
Rendőr nem volt.

Olvastam, hogy ilyenkor kitalálják h nem az útviszonyoknak megfelelően vezettem, stb és még én fizethetek büntit.
Nagyon sajnálom! Jobbulást!
Ilyenkor nem fizet a közútkezelő, vagy nem tudom ki? Ha bizonyítást nyer, hogy az útminőség miatt következett be a kár kötelesek fizetni. Nem igaz?
Lefényképezted?
Rendőrség?
Kösz.
Pedig mennyire figyeltem! Ebből látszik hogy akár mennyire próbálsz odafigyelni, a zakó mindig benne van a kalapban (mondjuk 25 év alatt másodszor dőltem el a magam hibájából és másodszor kátyú miatt )
mielőbbi jobbulást kívánok Neked lelkileg a Királynak pedig fizikailag!
Nemsokára szemügyre veszem a sérüléseket.....majd hívlak.
Jöttem be a Budaörsin, ahol kettéválik ott mentem lefele a Petőfi híd felé, a lejtő közepén sávot váltottam jobbra, néztem hogy beférek-e, abban a pillanatban belementem egy bazi nagy kátyúba, megállt az első kerék és már a földön is voltam, semmi esélyem sem volt korrigálni.

A durva az hogy mentem vagy 200 km-et tegnap és egy csomó helyen szörnyülködtem a kátyúk miatt, itt már csak kb. 500 m-re voltam a garázstól...

De megmaradok és remélem a király is új fényében fog tündökölni hamarosan
na bassza meg. Hogy csináltad?
Eldobtam ma a vasat.
Rohadt gödrös, kátyús utak!

Én egészen rendben vagyok (remélem nem tört el semmi a bal kezemben, mert nagyon dagadt és fáj) de a moci csúnya lett.

Kösz tsanyi a mentést!
Valaki holnap esetleg nem jön Karasnás túrára? Mi megyünk két békával remélem nem szólok túl későn
INFO
Végre volt egy kis időm és hazafele tettem egy 100 kmes kitérőt. Húúúú de jó volt! A gép nem tonyult el télen, én annál inkább.

(egész jó volt az út Zsámbék felé, féltem hogy belerongyolok egy gödörbe, főleg nagyobb sebességnél...)
Ki vitt ma egy Békát állításra Ago-hoz ?
Tőlem duplást kapna.
Ha nem réz akkor is kap érte egy felest...
Nem rézből van. Akkor én is bevinném.
De könyörgöm a motor a környéken nem volt, ez egy ezeréves nem márkás lezáró, tök koszos, mert az utcán van 0-24 között. Persze tudom az általános bunkóság határtalan, csak mindig szar szembesülni vele.
Mit csinálna? Leaggya a méééébe háá háájákmeg 5foriintéé átveszik!
neki az mindegy, viszi amit lehet...a motorom ellopása óta tudom, mit kezdenék egy ilyen zárt lánccal, ha szembe jön a tolvaj , de azért nem én próbálkoztam a Tieddel
Gondolom te családi házban laksz. Az azért más terjedés szempontjából.

Én itt az irodám környékén próbáltam és a vasbeton az vasbeton...

Más. Egy k*cs*g a lezárómat +próbálta ellopni (ezt itt az utcán hagyom egy táblához kötözve, nem tudta elvinni, mert ahhoz a tábla tetején levő közlekedési jeleket is le kellett volna szerelnie. Mi a tököt csinált volna egy bezárt lánccal?
az nem baaaj...nem tudom, miért, de örülök, hogy innen vki
Nem tudom én nem az ötödiken lakom.. Nekem csak két szinttel van lejjebb a garázs de simán mülödik! Egyébként nekem a kocsiba is sentinel van, (persze a kocsiba való) az elvileg 2km-t tud, de az se müködik pl az Árkád parkoló házba! Sajnos a beton nagy ellenség...
Én voltam. A szürke . Kicsit Siettem ezért lengettem csak kicsit.
Beszerelték a KG-9 LCD PAGERES motorriasztót. Gyorsan tették bele, mondták h végre egy motor amiben könnyű elhelyezni. Ehhez képest elég durva a 12.000 HUFos szerelési ár, de én nem próbálkoztam volna vele (vszínűleg nagyobb bajt csináltam volna, ha egyáltalán sikerül beraknom). Amúgy eddig tökéletes , majd hosszútávon is beszámolok róla.
A pager hatótávja messze nem 800m, igaz ez BPn belül igaz. A ház előtt parkoló moci a negyediken-hetediken tökéletesen kommunikál, de a mélygarázsból már nem jön fel a jel az ötödikre.
Sentinellel mi a tapasztalat?