Nagyon sajnálom! Jobbulást!
Ilyenkor nem fizet a közútkezelő, vagy nem tudom ki? Ha bizonyítást nyer, hogy az útminőség miatt következett be a kár kötelesek fizetni. Nem igaz?
Lefényképezted?
Rendőrség?
Kösz.
Pedig mennyire figyeltem! Ebből látszik hogy akár mennyire próbálsz odafigyelni, a zakó mindig benne van a kalapban (mondjuk 25 év alatt másodszor dőltem el a magam hibájából és másodszor kátyú miatt )
Jöttem be a Budaörsin, ahol kettéválik ott mentem lefele a Petőfi híd felé, a lejtő közepén sávot váltottam jobbra, néztem hogy beférek-e, abban a pillanatban belementem egy bazi nagy kátyúba, megállt az első kerék és már a földön is voltam, semmi esélyem sem volt korrigálni.
A durva az hogy mentem vagy 200 km-et tegnap és egy csomó helyen szörnyülködtem a kátyúk miatt, itt már csak kb. 500 m-re voltam a garázstól...
De megmaradok és remélem a király is új fényében fog tündökölni hamarosan
De könyörgöm a motor a környéken nem volt, ez egy ezeréves nem márkás lezáró, tök koszos, mert az utcán van 0-24 között. Persze tudom az általános bunkóság határtalan, csak mindig szar szembesülni vele.
neki az mindegy, viszi amit lehet...a motorom ellopása óta tudom, mit kezdenék egy ilyen zárt lánccal, ha szembe jön a tolvaj , de azért nem én próbálkoztam a Tieddel
Gondolom te családi házban laksz. Az azért más terjedés szempontjából.
Én itt az irodám környékén próbáltam és a vasbeton az vasbeton...
Más. Egy k*cs*g a lezárómat +próbálta ellopni (ezt itt az utcán hagyom egy táblához kötözve, nem tudta elvinni, mert ahhoz a tábla tetején levő közlekedési jeleket is le kellett volna szerelnie. Mi a tököt csinált volna egy bezárt lánccal?
Nem tudom én nem az ötödiken lakom.. Nekem csak két szinttel van lejjebb a garázs de simán mülödik! Egyébként nekem a kocsiba is sentinel van, (persze a kocsiba való) az elvileg 2km-t tud, de az se müködik pl az Árkád parkoló házba! Sajnos a beton nagy ellenség...
Beszerelték a KG-9 LCD PAGERES motorriasztót. Gyorsan tették bele, mondták h végre egy motor amiben könnyű elhelyezni. Ehhez képest elég durva a 12.000 HUFos szerelési ár, de én nem próbálkoztam volna vele (vszínűleg nagyobb bajt csináltam volna, ha egyáltalán sikerül beraknom). Amúgy eddig tökéletes , majd hosszútávon is beszámolok róla.
A pager hatótávja messze nem 800m, igaz ez BPn belül igaz. A ház előtt parkoló moci a negyediken-hetediken tökéletesen kommunikál, de a mélygarázsból már nem jön fel a jel az ötödikre.
Sentinellel mi a tapasztalat?
Azért meg kell próbálni, elvileg fizetniük kell!
Rendőr nem volt.
Olvastam, hogy ilyenkor kitalálják h nem az útviszonyoknak megfelelően vezettem, stb és még én fizethetek büntit.
Ilyenkor nem fizet a közútkezelő, vagy nem tudom ki? Ha bizonyítást nyer, hogy az útminőség miatt következett be a kár kötelesek fizetni. Nem igaz?
Lefényképezted?
Rendőrség?
Pedig mennyire figyeltem! Ebből látszik hogy akár mennyire próbálsz odafigyelni, a zakó mindig benne van a kalapban (mondjuk 25 év alatt másodszor dőltem el a magam hibájából és másodszor kátyú miatt )
A durva az hogy mentem vagy 200 km-et tegnap és egy csomó helyen szörnyülködtem a kátyúk miatt, itt már csak kb. 500 m-re voltam a garázstól...
De megmaradok és remélem a király is új fényében fog tündökölni hamarosan
Rohadt gödrös, kátyús utak!
Én egészen rendben vagyok (remélem nem tört el semmi a bal kezemben, mert nagyon dagadt és fáj) de a moci csúnya lett.
Kösz tsanyi a mentést!
INFO
(egész jó volt az út Zsámbék felé, féltem hogy belerongyolok egy gödörbe, főleg nagyobb sebességnél...)
Én itt az irodám környékén próbáltam és a vasbeton az vasbeton...
Más. Egy k*cs*g a lezárómat +próbálta ellopni (ezt itt az utcán hagyom egy táblához kötözve, nem tudta elvinni, mert ahhoz a tábla tetején levő közlekedési jeleket is le kellett volna szerelnie. Mi a tököt csinált volna egy bezárt lánccal?
A pager hatótávja messze nem 800m, igaz ez BPn belül igaz. A ház előtt parkoló moci a negyediken-hetediken tökéletesen kommunikál, de a mélygarázsból már nem jön fel a jel az ötödikre.
Sentinellel mi a tapasztalat?