Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valakinek szüksége lenne rá, itt a fórumon vettem szallito-1-től:
Sajnos nem hiszem hogy idén szükségem lesz rá...
Szalonban álló motorról vették le. 200711 gyártású.

"Van egy garnitúra ELADÓ vadi ÚJ gumim. Estleg külön-külön is. Dunlop Sportmax Qualifier 120/70ZR17 és 200/50ZR17."

Ha érdekel adj ajánlatot mailben.
tanktáska?doboz?
Ha érdekel, akkor dobj rám egy e-mail-t és mondom a részleteket:
vertesy kukac frímél
Én jelentkeznék rá ha még akciós. Nem kő itt dilemmázni.
Túl erős a Neked B-king, tartsd meg a SUV-ot
Jól tudod. Eladó. Akciós áron :-)
Bár tegnap mentem vele egyet és komoly dilemmába kerületem, hogy a két motorom közül melyiket tartsam meg
Nem eladó véletlenül a motorod? vagy rosszul tudom?
Még nem hívtak a biztosítótól (sem).
Igen, ezt fedi a műanyag takaró amit nem akart levenni a kárfelvevő.
tsanyi: kerestük a motorszámot, elvileg itt van a szerelési szerint
abban biztos lehetsz, de legalább legyen eredménye
Volt szemle az Allianz részéről.

Belegondoltam, ezzel még semmit nem ismert el az út kezelője, csak az alvállalkozója az Allianz végez neki számítást.

Amúgy vszínűleg GTK lesz. "Természetesen" megtaláltuk az ütést a felnin amit a kátyú okozott. Mostantól a várakozásé a főszerep, félek hosszú lesz.
köszi szépen
utána jártam: 31 a fekete, a többszínű 41, ha vkit még érdekel
Szomorú és egyben dühítő ami veled történt
Nem kívánok mocskolódni...az már nem segít

Kitartást,és mihamarabbi felépülést neked,és a paripának.
én hívtalak.......most biztosító és ha minden jól megy meglátjuk......
A héten péntektől szerdáig nem leszek hazánkban.
Üdv: Zsolt
Szevasz tsanyi...igazán részvétem!
Felhívott telcsón valaki, hogy ő nem ér rá, mert be van havazva...de én vállalnám- e a királyt újra trónra juttatni. Említette és már én is látom elég komolyan sérült a blokkház is...akkor nemet mondtam, de a képeket nézve látok esélyt a javításra...szóval amennyiben érdekellek keress, szívesen +nézem, aztán mondok valamit
Az enyémet királyul megvédte az alsó dekni gomba. Pedig csúszott vagy 150-200m-t a gép. A vázgombából kekopott vagy 3cm. Nekem a csúszás végére elfogyott a deki gomba, úgyhogy egy nagyon kicsit csúszott rajta a gép, de nem lyukadt át. Szerintem csúszára jó a gomba. Nekicsapódásra meg semmi nem véd.
Én is farmerben meg térdvédőban voltam. Nekem nagyon jól dolgozott a cucc (szintén UFO). Igaz kuka lett, de én megúsztam karc nélkül. Kesztyűm is durvát kapott, de kabalából még most is azt használom :-)
Nekem van is rajta, 20-30 között ha jól emlékszem ... persze corsaro
köszönöm sanyi! - a corsaro-ra nem találtam magamról rá
Ez az és a corsaro-nál lehet kapni: http://www.bagster.com/en/show...
úgy legyen

tankbőrt látott már vki a békához? ha igen, hol és mennyiért vesztegetik?
Tegnap mentünk arra és a gond, hogy főleg sötétben mivel a felezővonalon van a szaggatott fehér csíkok némiképp elvonják a figyelmet a sötét aszfaltról és nagyon nem észrevehető az a mély csík ami pont megvezeti a kereket ha belemegy......remélem a közútkezelővel sikerül megegyezni....