Ha valakinek szüksége lenne rá, itt a fórumon vettem szallito-1-től:
Sajnos nem hiszem hogy idén szükségem lesz rá...
Szalonban álló motorról vették le. 200711 gyártású.
"Van egy garnitúra ELADÓ vadi ÚJ gumim. Estleg külön-külön is. Dunlop Sportmax Qualifier 120/70ZR17 és 200/50ZR17."
Szevasz tsanyi...igazán részvétem!
Felhívott telcsón valaki, hogy ő nem ér rá, mert be van havazva...de én vállalnám- e a királyt újra trónra juttatni. Említette és már én is látom elég komolyan sérült a blokkház is...akkor nemet mondtam, de a képeket nézve látok esélyt a javításra...szóval amennyiben érdekellek keress, szívesen +nézem, aztán mondok valamit
Az enyémet királyul megvédte az alsó dekni gomba. Pedig csúszott vagy 150-200m-t a gép. A vázgombából kekopott vagy 3cm. Nekem a csúszás végére elfogyott a deki gomba, úgyhogy egy nagyon kicsit csúszott rajta a gép, de nem lyukadt át. Szerintem csúszára jó a gomba. Nekicsapódásra meg semmi nem véd.
Én is farmerben meg térdvédőban voltam. Nekem nagyon jól dolgozott a cucc (szintén UFO). Igaz kuka lett, de én megúsztam karc nélkül. Kesztyűm is durvát kapott, de kabalából még most is azt használom :-)
Tegnap mentünk arra és a gond, hogy főleg sötétben mivel a felezővonalon van a szaggatott fehér csíkok némiképp elvonják a figyelmet a sötét aszfaltról és nagyon nem észrevehető az a mély csík ami pont megvezeti a kereket ha belemegy......remélem a közútkezelővel sikerül megegyezni....
Sajnos nem hiszem hogy idén szükségem lesz rá...
Szalonban álló motorról vették le. 200711 gyártású.
"Van egy garnitúra ELADÓ vadi ÚJ gumim. Estleg külön-külön is. Dunlop Sportmax Qualifier 120/70ZR17 és 200/50ZR17."
Ha érdekel adj ajánlatot mailben.