Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

conti race attack mediumot rakott fel. Használtban.
Milyen gyártmány/típus?
Geco, megvannak még a csövek?
Ezután is 190/55-öst teszek fel, a kis imbolygást kellően kompenzálja a kanyartulajdonsága......sokat szerpentineztünk és jobbnak éreztem mint a 200-ast.
na és mi a helyzet a hátsóddal?
Én is megyek jövő héten, megnézem milyen
Pár kép arról merre jártunk, igaz csak telóval mert nem vittwem se kamerát se fényképezőt......nam baj a többieknél volt : http://picasaweb.google.hu/san...
A gyári gumival nekem is megcsúszott többször az eleje féknél, de a mostani nagyon jó legfeljebb hamar elkopik.
Én is árulom beszerelve.
Most értünk haza a gross-ról és környékéről....nagyon jó volt, túl szép a hely, hogy igaz legyen.....már el sem hiszem.
[3783] június 5. 19:10
Sanyi, veled mi van? Nagy a csend.
Legalább elismerte a p*csa?
Sajna semmi,egyenlőre!Egy picsa kihajtott elém,telibevertem,és kettétört a kingem!Kéne egy új váz,mert csak az sérült,meg egy két apróság!A csöveknek egyébként semmi baja!Ez van sajna,de nem adom fel,lesz még nekem kingem,csak nem ártott volna rá egy abs,sokszor vettem észre,hogy elcsúszik az eleje a nagy súlya miatt!
Azért vigyázz vele... jól kezelhető, de néha meglepő tartalékokat mutat... kanyarból kifele nem kell a full gas.
kössz...még ha hozzátesszük is, hogy a Z750 volt az első motorom, télleg szép kerekded a felfelé váltás most a kingre
:o)
Akkor téged is csak az orrod vitt oda...

Szép nagyot váltasz felfele, élvezni fogod!
Ja, ezért kolbász-szagú minden moci ott
Jó tudni! Azt is a boltban árulja?
bővítettek Aprilia, Suzi és Moto-Guzzi irányban, sőt most már Subaru-t is árulnak...hiába, a válság...több lábon kell állni. Plusz a tulaj kolbászokkal is foglalkozik, kib*szott finom
a dobozra én is... nem lenne rossz, most , hogy a tanktáska helyét végleg kilőtte a kapaszkodó:)
Na ők honnan szereztek?
a dobozra kíváncsi leszek....
...mi az a gear2dash?
Ja, és Kawa Érd a kereskedő