Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem most egy picit problémás, mert ugye nincs jármű, amin tudnék méricskélni
Szóval szerintem egy pár héten belül (amúgy is tök sok melóm van mostanában) én most nem fogok tudni foglalkozni vele.
Akinek van ideje, az próbálhat csinálni egy mintát faragható (keményebb) szivacsból. Azon kb. ki lehet találni az ergonómiát, aztán annak és mocinak a méricskélésével lehet csinálni tervet.
&rash akkor végül megszerkeszted a kapaszkodót? vagy bandito?
Akkor különösen nagy peched volt.
Most motoroztam és eszembe jutottál, "néni" nem adta meg a jobbkezet , vészfékeztem, nagy nehezen megállok, reméltem, hogy eltűnik és mehetek tovább, erre megáll a kereszteződés közepén és nem tudtam gázt adni, én is az utsó pillanatban tettem le a lábam.
Köszönöm !
Ja és 193cm vagyok.
mielőbbi lábjobbulást!
Az tényleg hülye helyzet, amikor már megindulnál, de hirtelen le kell tenned a lábad. Mondjuk ebben engem segít a 191 cm.
Óriási mázlid van, hogy nem tört el a térded-lábad!
Bukógomba már van rajta, de az sem ért le. Valószínű a váz és az aszfalt közé szorult be a térdem. FÁJ, de nem töröt el.
Balfasz voltam. Autós elindul és hirtelen megáll, Én meg utána ugyan ezt, csak pereccel
Lábad OK?
A képeiden nincs rajta gomba, így szerencséd van, hogy ennyi kárral megúsztad.
Hogy sikerült eldőlnöd? Álló helyzetben?
Nos! Tegnap elvágódtam a Békával. Nem csúsztunk, csak oldalra dőltünk. Idén elöször vettem fel farmert és rávettem magam, hogy nyugisan megyek be a városba(dolgom volt), ill haza. Persze, hogy ponz a lábamra esett és beszorult. Na mind 1! Ami baj lett, az első sárhányó repedt meg, ill a lábtató koptatója törött le.
köszi akkor mindkettőtöknek, ha szívesen megszerkeszt valaki egy ilyet autocadben akkor lehet hogy egyszer csak mégis lesz B-kingre :) ha meg ezt még élvezetből teszi külön öröm...:)
meg ha fatert rá tudom venni a legyártására....
bár a deklivédőt se csinálja....
Egyrészt lehet egyszerűsíteni, másrészt az öntőformát mire megcsinálod megőszülsz és rámegy inged-gatyát. Pár darabhoz senki nem csinál öntőformát. Meg lehet ez csinálni szépen forgácsolással, csak sok a veszteség és pöcsölős. Szerintem ilyen pár darabos rendelésnél tuti olcsóbb venni egy "gyári". Már ha gyártanak majd valaha.
Én szívesen megszerkesztem nektek AutoCAD-ben, szeretek játszani vele
Nem irigylem, akinek ezt meg kell csinálni gépen. Túl bonyolult az alakja. Az ilyesmit inkább önteni kellene/szokták szerintem. Na persze lehet rajta egyszerűsíteni, pl. az ujjak helyén.
igen azt látom, de van valkinek ilyen mintája? mert gondolom akkor kéne hozzá egy eredeti is:)
az meg menne fölöslegesbe a végén, miután le van koppintva...
Tudunk csinálni sima műszaki rajzot egyszerű marós "melósnak" meg tudunk adni CNC maróhoz is cuccot. Csak most a válság miatt ott nem lehet "fusizni", ahol eddig csináltattuk a dolgokat. Gyakorlatilag egy ugyan ilyenkapaszkodót kell csinálni, csak a furatokat kell átosztani. Ha megézed, náluk is munden cucc ugyan úgy néz ki, csak a lyukkör osztása és a furatkiosztás tér el.
esztergapad van, marógép nincs.
mit értesz aluforgácsoló alatt?
és akkor szgéppel tervezel egy hasonlót esetleg, mint a mit ezek adnak, csak 3 lyukkal és kész? jól értem?
Ha szerztek alu forgácsoló emberkét, akkor a terveket semmi perc alatt meg tudjuk csinálni. Nem akkora mutatvány. Átgányolni azért nem valószínű, hogy lehet, mert a furatok, ha csak kicsit térnek el, akkor ovál furat lesz belőle és lötygni fog (vagyis semmit nem ér).
megjöttek a cumók a Louisból....
Ja és ha lehet (mit nem akarok) könnyen levehető-feltehetőt (a bilincs-konzol maradhatna).
Tényleg plexit tudnál (most már) ajánlani vmi szépet, olcsót, jót (191 cm vagyok)?
én csak 3-at ismerek, de ha a többi is olyan....
beszéltem már velük, csak ígérni tudnak....
át kéne gányolni egyet...?

megnézem mit lehet tenni...
Ezzel lehet, hogy ugyanaz a gond lesz mint az SW-Motech cuccokkal, csak a Békához nem gyártanak tank konzolt.
Ha megérdemli, akkor esetleg ebből kiindulva:
http://www.motostyling.hu/t555...
esetleg lehetne vmit csinálni.
(nem óccsssóóóó, de itt a plexi sem, pedig előbb-utóbb beszerzem, ha hosszú túrára megyek)
Már előző nap csörgettelek volna, de így kihagyom.
Maradok a csajoknál (na jó csajnál ).