Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdeklődhetek?
Tönkreteszed szegény emberemet .
talán vasárnap sikerül letesztelni + képek.lépek horgászni!
Na, voltam sanyinál. Sanyi, elboltoltam Gabival azonnal a felniket meg a fékeket A srác júliusi fizuja nekem jön

Megnéztem a gumit. Humm. Kíváncsi vagyok mennyit mész el vele, merthogy ráadásul közepes keverék. De nem néz ki rosszul a kingen. Hallom kínlódás volt leszedni a 200-ast...mondjuk az ahogy az el van kopva....nem driftelgettél vele? Slick gumi
Ki sem merem számolni forintban... jajj!
De azért használjátok egészséggel.... ha felteszed csinálsz egy fotót?
na megjött a duo drive utaskapaszkodó. húva drága, 160eur, remélem jó lesz az utaskámnak.
amúgy egy 5 pontos kapaszkodó és csináltak hozzá egy 3 lyukas adaptert....

jó bolt:)
Nos? Mia helyzet ezzel?
http://www.rg-racing.com/brows...
Na ez engem is érdekel, bár egy darabig nem tervezek új hátsót venni....
Kiváncsi vagyok a véleményedre ...
Nem kell, én ma rendeltem le egy Alpinestars páncélt.
Beszélsz angolul vagy németül? Sokat segít, ha nem akkor ebay global, az magyar.
Figyelj arra, hogy az eladó minősítése 95% felett legyen pozitív. Sokan keresnének plusszt a szállítási költségen, ezt számold bele az árakba.
Nekem eddig minden megjött ( 2 autórádió, óra, stb.) a legdrágább 100.000 Ft értékben.
Csinálj egy paypal számlát, ehhez egy dombornyomott kártya kell. Ezzel, ha nem jön meg a termék 5000EUR-ig biztosítva vagy, visszakapod a pénzed.
Kínából óvatosan rendelj, jól olvasd el a minősítéseket. Csak paypallal fizess, ha lehet, ne add ki a kártyaszámod. Ha pedig még így sem vagy biztos a dolgodban, akkor keresd meg pohit vagy AlexCBR-t, ők minimális jutalékkal behozzák neked a cuccot.

Sanyi, várjuk a beszámolót
Ma raktam fel és egyenlőre csak kicsit mentem vele, kis tempónál kicsit "billegősebb" , de normál utcai használatnál jobbnak tűnik, a kis tempós dolog pedig nem zavaró hisz nem várok lámpánál feltett lábbal. Hétvégén az osztrák túrán meglátom mi lesz.
Hogy szerepel a 190-es hátsód ?
Hogy zajlódik le egy vásárlás, mennyi időn belül kapom meg, hogyan, megbízhtó-e,stb...
Picit tartok tőle.
van. Mire vagy kíváncsi?
Köszi! Jó segítség.
Szerintem itt tedd fel a konkrét kérdésedet:

http://forum.index.hu/Article/...
Van vkinek tapasztalata az ebayes rendelésről?
Hála isten most van munka.
De tuti javulni fog a helyzet motorozás terén.
2 hete? Annyira nincs sz*r idő...
Tapasztalatom szerint nem. Nagy tapasztalatom van.
Te is kaptál meghívást? Most már picit sajnálom, hogy csak jövő évre fogadtam el.
Ez igen! És még én hittem azt, hogy tegnap sokat ittam...
Megfogadom az "vének" tanácsát, oszt megyek én is iszom, valami erősebbet. Márton vagyok, 26 éves és nem motoroztam 2 hete...
halál a májra,,,,
inkább igyál még.....az jót tesz.....