Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg már vissza is jöttem Alsóörsről. De BK-t nem láttam a sajátomon kívül.
sziasztok!Mackó na mi van
na és még annyi, hogy ne a márkakereskedői árakat nézd, senki nem veszi meg tőlük ennyiért. Azt nem kérdezted meg, mennyit adtak el tavaly, vagy idén?
hát, ez van, ne is mond, hogy nem mondok igazat, mert nekem bármikor ideadják ennyiért. Ennyiért nézegeted a polcon sokáig. Amúgy meg ebayről meg 129.000+posta.....a karbon 177.
kérdeztem Zweiradékat,Fullgázt,ennyi az ára,nem mondom,hogy nem igaz amit mondtál,lehet valami akció volt,de az tuti,most annyiért amit te mondtad nem kapol ilyen csöveket!Egy raptor vagy finster kerül 60-80 ezerbe!
aham. Hát, nekem 150-ért akarta felszerelni a Black. Szóval ebben gondolkodj inkább,
Szia,az új ára 300000,bárhol megkérdezheted!Én 250000-ér odaadom!Üdv.
Mi pénz?
Na Kingesek,yoshi senkinek!?
Én megyek H Dés gurulásra! Lássanak szép mocit a traktorosok.
na kipróbáltuk asszonykával a kapaszkodót. annak ellenére, hogy asszonyka nem túlk magas jól tudta használni, sokkal jobban tetszett neki így motorzni. én meg már mertem gyorsítanííííí, lassitanííííííííííííí.képek hamarosan...
en az alianznal vagyok , lopas es toreskar , 300e onresz , 17 ezer havonta
Biztosítási ügyben itt nézzen szét mindenki:
MOTORICUM
Itt minden van. Még használt motorra is ajánlanak casco-t.
Én itt kötöttem olyan kiegészítő biztosítást, ami fizeti a fuhakárt. Egy évre huszonpárez forint. Nekem már most megérte. Bár inkább ne lett volna rá szükségem...
Ezek jó számok, nekem fel sem ajánlotta a "bróker" a Groupamat.... Ráadásul mostanáig nem tudják megérteni, hogy a gépem nem Hayabusa...

Jön vki Alsóörsre?
Én a Groupama-nál vagyok (most már összeolvadt a Garanciával). Amikor megkötöttem, akkor 19 volt, aztán januárban írtak, hogy átkerültem B01-be (casco) és még kapok egy csomó % szezon kedvezményt is. Így jött ki idénre a 15. Ebben teljes körül lopás és törés biztosítás van. Törésnél az önrész 30%, de min.300.000
Úgy voltam vele, hogy kis törést kipofozok, nagy törésnél meg ez a 300 lesz a gond. Egy ilyen "közepes" törésre nem számítottam :-)
Havi 15.000? Az jó lenne... de ilyen feltételekkel? Ez melyik biztosító?
Én is biztos vagyok benne, hogy csak annyival járok jobban a biztosítással, mint ha nem lenne biztosításom....
Ügyesen meg van fogalmazva a dolog a casco szerződésben:
Csak olyan extrát fizetnek, ami a forgalmiban is fel van tüntetve mint engedélyezett jármű tartozék vagy átalakítás.
A Yoshival az életbe le nem vizsgáztatom, az tuti
Minden esetre, akinek E-betüs dob van rajta és van casco-ja, az esetleg üttesse be a forgalmiba, nehogy meglepi legyen egy kárrendezésnél.
Én ezt tudtam, amikor a casco-t kötöttem és azért nem is óbégattam jobban (különben se gondoltam komolyan, hogy azért kötök casco-t, mert össze fogom törni a motort :-( )
nem hangzik túl jól....
az összes biztosító gedva...

te fizetni azt aztán kell mint a katonatiszt!
mindenesetre sok sikert és kitartást az újjához, és addigis az ezreshez, hogy jót találj!
bandito, én beszélnék egy ügyvéddel. Az extrákat is figyelembe kell venniük! Olyan nincs, hogy nem, a kártalanításnak teljes körűnek kell lennie.
Kedves Pajtások!

Lassan lefut az ügyem a biztosítónál és a következő számok jöttek ki:
A motort egy évesen (~8000km) 2.450.000-re értékelték. Ez pont 75%-a vételárnak. Semmilyen extárt nem vesznek figyelembe.
A roncsot 450.000-re értékeltél
A javításra a Full-Gas 2.450.000-et mondot, de abban már az új Yoshi carbon is benne volt (anyag+díj bruttóban).
A balesetkori értékből levonják a roncsértéket a casco önrészt és az évfordulóig esedékes casco díjat (jelen esetben ez 10 hónap: ~150.000). Szóval ~1.200.000-at kapok a biztosítótól, + a roncs.
Az nyilvánvaló, hogy 450-ért nem adom el a teljesen ép elejű motort a hiénáknak. Kiszámoltam, hogy e-bay-en a dupláját is simán megkapom, ha szétbontom és alkatrészenként eladom.
De asszem nem adom. Szétkapom és télen szépen helyrepfozom a gépet. Addig meg veszek 3-4 éves 1000-es gépet és azzal folytatom a szezont (az kijön a biztosízós pénzből).
Ja és persze párhuzamosan perlem a közútkezelőt az olajfoltért.
Tanulság: semmiképp ne törd össze a motorodat, mert szarul járhatsz.
mennyi az az elég sok?
Azt mondják rá, hogy ha eléri a tapadás végét akkor visszajelzés nélkül kicsúszik. Bár Andrew stílusát látva én messze vagyok a gumi határaitól...
A power 2ct jónak tűnik, lehet az lesz a következő, Andrew Busáján elég sokat elment és tapadt is pedig kihasználja a gépet.
na igen.Plussz a King megeszi, ami nem két kompnensű. Én a Bt16-al szemezgetek, és a Michelin Power 2CT-vel. Sanyi, aezt sok SV-s használja, milyenek a tapasztalatok?
Ez a gumi azért nem közútra való, nagyon jól tapad(legalábbis az én szintemen), de kopik mint állat, 2000km alatt 4mm-t fogyott el. Nem baj, pályára még jó lesz viszont egy valamivel tartósabb gumiból ugyan, de ezt a méretet fogom használni.
szia,meg,hívj nyugodtan,ha érdekel megbeszélünk rá valami korrekt árat!06303829177.Gergő