Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lesznek az enyémen is gombuszok, tankpad, plexi és hátsó doboz, ezért még két hét, amíg átvehetem

tavalyi gyártás, odaadják kettőfélért, plusz a kis kawámat is szépen beszámították, szóval jó ügyletnek tűnik...
Szerintem gyári....
mi lesz helyette?
van két yoshi csövem eladó,ha valakit esetleg érdekele!Teljesen karcmentesek 2000 km van bennük!063038291177!Gergö
Gratula, de hasonlít az enyémre!
Na jó, tankpad, bukógombák, gear2dash... különbség...

Hol, mennyiért jutottál hozzá? (ha nem vagyok indiszkrét...)
Sziasztok,
ez lesz az új mocim...még a kereskedésben, vizsga előtt :D
tegnap 3 körül voltunk M3-n szerencsére kocsival...szép tiszta lett gödöllőig:)
viszont egy varaderos-s srác 150-160 körül tolta. respect.
vagy kaffa eső cucca volt, vagy töke tele....
na ja, én is az M3-on......
Viszont ott, Biharban nem volt egy csepp sem.
Akárki is lehetett, csúnyán megázhatott. Az M7-esen sajnáltam sok mocist, a kocsiban is szar volt, hát még a mocin.
Vasárnap ki volt BKING-el Pocsajban? Elment három-négy motor, majd lemaradva egy Bking.
Elég fos! Tán majd megcsinálják szép új komplett aszfaltréteggel, de addig marad a toldott, foltozgatott, salakos de répástól már okés. Lehet neki kenni
Érdemes arra fele menni, vagy hagyjam ki?
Tavaly tavasszal voltam arra. Nem túl jó, de jó kanyargós. Sőt vannak elég szar szakaszok.
Viszont volt ott vadiúj rész is, nem emléxem melyik, de asszem amit bejelöltél annak egy része, Bükkszentkeresztől felfelé. Még a GPS sem ismerte.
Ne haragudjatok!
A Bükki Nemzeti Parkon keresztűl vezető útról tud vki vmit. Gondolok az útminőségre.
Erre gondolok:
http://maps.google.com/maps?f=...
én megpróbálnám, bár kopóalkatrész, és neked nem keveset ment a vas. Azért mentek az osztrák túrára?
Semmi gond, áruljátok akkor légyszi.
szeva maci... sajna ugrott az üzletünk utána számoltam tegnap , hogy mennyiben álna meg a motorom... és sajnálatosan, nem éri meg a dolog... 300ezer lenne nagyjábol a vége, és kb decemberre lenne kész, de csak ugy ha a komplett fizumat erre költöm... szoval ne haragudj, de vissza kell hogy mondjam :(
Megvan az első hiba a gépen......most vettem észre, hogy elfosta magát a jobb első telószimering. Most vigyem gariba szakszervízbe?
Szerdán leszek legközelebb, biztos van a havernak amit fel is szerelek ha kell, akkor megkérdezem.
Kösz, letesztelem a gumikat, egyenlőre hazáig jónak tűnnek.
Ma, 3 órakor, újpesti OMV kút parkolójában, fekete King, fekete ruhában ki volt?

Sanyi, jó utat.
Jóuram!

180/55-ös hátsó használtban akad?
most? ma már nem akarok felétek menni......
Hivlak is...
igen