az M3 hamar kocka lesz azzal, amire mindketten használjuk a motort, plussz egykomponensű, hamar elkopik.
Én a qualifier2-t nézegetem (52) vagy a Pirelli Diablo-t(46)
A jobb dekli gomba megúszta. Viszont terveim vannak róla, azt el tudom küldni. Az alapján is meg tudod kérdezni, hogy meg tudják-e csinálni. Átküldöm e-mail-en.
Mi lenne ha kapnék egy mintát és megnézetném a gépműhelyben, hogy el tudnák-e készíteni és legyártatnám mindenkinek(természetesen azon az áron ahogy kapom). Ha Bandito kölcsönadna egyet pár napra akkor esetleg mehetne így a dolog.
Nagyon kosznom a felajanlast, lehet, hogy egyszer elni fogok vele.
Ha kenylmesebb az utasnak, mint az SV (elmondasuk alapjan), nekem az mar boven megfelelo. Bar mindenkeppen lesz ulesproba, ha a vasarlasra kerul a sor.
Hello
Mi már többezer km-t tettünk meg a Géppel, utasként a lányaim jöttek felváltva és azt mondják kényelmesebb mint az SV hátul is. Jövő héten is a Gross Glocknerhez és környékére megyünk pár napra az egyikkel. Ha gondolod az enyémet is kipróbálhatod, ha előre szólsz mikor jönnél motorral megyek be a szervízbe melózni. http://szerviz.svmedia.hu/
Nekem van egy törött B-Kingem. Beszámítom az SV-t
Viccet félre. Még nem tudom hogy szálok ki a casco-s ügyekből és lehet, hogy SV vagy Tuono lesz a dologból. Dobj egy e-mail-t hogy mennyi van a gépben, pontosan mikori és mire gondolsz árban:
vertesykukacfreemailponthu
Nálunk a beszámítás nagyon korrekt módon müxik! Most csak kerek számokat mondok ha mondjuk ér a motorod 1.5 Milliót nem szokták beszámolni csak mondjuk 1.2 be ahol ugye már bux 3 kilót ! NEkünk viszont van erre megoldásunk hogy ne bukd el azt a 3 kilót de azt csak privibe mondom el ! :D
Én a qualifier2-t nézegetem (52) vagy a Pirelli Diablo-t(46)