Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyárit 19-nél cseréltem elöl, a 208RR pedig most már 4500 óta van rajta és most érte el a kopásjelzőt.
Ok Arra kíváncsi leszek, mennyit megy el neked, hiszen te sokat teszel bele egy szezonban.
Figyelj, a most fent lévő 208RR-nél nem hiszem, hogy puhább lenne, de ha az akkor az még jobb mert a mostani úgy tapad mint ahogy a Qualifier soha. A gyári többször is megcsúszott fékezéskor ez még egyszer sem. Ez legfeljebb hamar elkopik, de biztonságosabb mint a gyári, azt mégegyszer nem tenném fel szívesen. Mikor a Mersz estén voltam a hátulja a gyárival még 3.-ban is többször megcsúszott kanyarban, de az első fogott mint állat
Sanyi, basszus, tudom, te egy rutinos rider vagy, de nekem el ne dobd a vasat a nagy spórolásban.
De, viszont otthagyhatatlanul olcsó volt.
Michelin? Az nem nagyon puha?
Vettem előre egy power race-t nagyon olcsó, újat.
Ezért mondom, remélem jó lesz.....bár az árkülönbség miatt biztosan megfelel.
ezek nem normálisak, ki veszi meg ennyiért?
190/55-ös Michelin Power 2ct van az apróban újonnan 35-ért.
Nem, olyat akartam újban, de már nem rendlehető. Conti Race Attack volt tűrhető állapotban. Próbálni jó lesz, ha beválik akkor körülnézek ebben a méretben mi a típus és ár választék mert 200-ból nem túl nagy. Egyébként a Dunlop most emelt így a qualifierII-t már nem lehet megkapni 52 beszer áron sem hacsak valahol nem találsz még régi áron, a listaára 84000 lett.
http://www.suzukib-king.org/ch...

Ők azt írják, kb 6 ember, hogy bevállt, jobban fordul vele a motor. És mit teszel fel? 208rr?
Jövőhéten és azzal megyek Ausztriába.
kíváncsi leszek a tapasztalatodra.
Mikor megy fel?
Vettem egy használt 190/55-öst, kipróbálom milyen ezzel a mérettel motorozni.
Köszi Maci Neked is! 20-án tuti nem jó mert akkor lessz a keresztfiam ballagás. Jó utat Nektek!
Köszi a képeket tsanyi, tényleg szép hely mindkettő.
Én a Glocknert vettem tervbe az idén, mert sajnos több napra nem nagyon tudok elszabadulni itthonról. Majd meglátjuk, hogy tudok-e menni. Ha igen szólok! Üdv!
Mikuni, hívj fel, ha június 20-án esetleg jöbnnél velünk Grossglocknerre. Ha érdekel utánnakérdezek, beférsz-e még.
Még ide is szoktunk járni, 3 hét múlva lehet, hogy szervezek egyet. Pénteken meló után megyünk(vagy ki hogy akar) és szombaton a szlovákoknál motorozunk oszt este iszunk. http://picasaweb.google.hu/san...
Ide megyünk megint, és innen mászkálunk a hegyekben: http://picasaweb.google.hu/san...

Beszéltem Petivel, ha lenne mégegy jelentkező akkor 2 személyre érdemes lenne keresni szállást.
Köszi az infót! Ha necces akkor nem erőltetem, de majd egy részletesebb beszámolóval sokat segíthetnél nekem a későbbiekben. Esetleg ha mentek még a nyáron lehet hogy elmennék veletek, ha úgy alakul! Üdv.: Tibi
10-en vagyunk és a gond a szállás. Azon a szálláson ahol mi leszünk Raurisban nincs több hely, ha szomszédos panzióban tdnál foglalni én nem vagyok ellene, hogy gyere. A túra júni 06-án indul és 09-én jövünk haza, két napot csavargunk a hegyekben. Ha írsz Fr-nek aki a szervező talán tud nézni szállást. Frpeter
Szia tsanyi!
Az idén nyáron én is tervezem, hogy elmegyek a Gross Glocknerre. Mondjuk én olyan július körülre gondoltam. Sajna eddig nem tudtam beszervezni senkit és egyedül nem nagyon akarok menni. Ha össze tudom magamat kapni addig Veletek mehetnék-e?
Ha nem gond légyszives Pü-ben írd már meg mit terveztek pontosan!? traveller860kukaccitromailponthu Köszi!
hát még én!
örülök
A pirellinél ez tavalyi ár, most már vagy 10%-kal drágább és hasonló az M3-hoz. Nézem a 208RR-t vagy a simát, azok 40 körül vanak. Nekem 208RR van elöl és igen jó a számomra, sokkal jobb mint a gyári ráadásul használtan vwettem és rajta van kb 3000km óta és még mindíg van minta.