Figyelj, a most fent lévő 208RR-nél nem hiszem, hogy puhább lenne, de ha az akkor az még jobb mert a mostani úgy tapad mint ahogy a Qualifier soha. A gyári többször is megcsúszott fékezéskor ez még egyszer sem. Ez legfeljebb hamar elkopik, de biztonságosabb mint a gyári, azt mégegyszer nem tenném fel szívesen. Mikor a Mersz estén voltam a hátulja a gyárival még 3.-ban is többször megcsúszott kanyarban, de az első fogott mint állat
Nem, olyat akartam újban, de már nem rendlehető. Conti Race Attack volt tűrhető állapotban. Próbálni jó lesz, ha beválik akkor körülnézek ebben a méretben mi a típus és ár választék mert 200-ból nem túl nagy. Egyébként a Dunlop most emelt így a qualifierII-t már nem lehet megkapni 52 beszer áron sem hacsak valahol nem találsz még régi áron, a listaára 84000 lett.
Köszi a képeket tsanyi, tényleg szép hely mindkettő.
Én a Glocknert vettem tervbe az idén, mert sajnos több napra nem nagyon tudok elszabadulni itthonról. Majd meglátjuk, hogy tudok-e menni. Ha igen szólok! Üdv!
Még ide is szoktunk járni, 3 hét múlva lehet, hogy szervezek egyet. Pénteken meló után megyünk(vagy ki hogy akar) és szombaton a szlovákoknál motorozunk oszt este iszunk. http://picasaweb.google.hu/san...
Köszi az infót! Ha necces akkor nem erőltetem, de majd egy részletesebb beszámolóval sokat segíthetnél nekem a későbbiekben. Esetleg ha mentek még a nyáron lehet hogy elmennék veletek, ha úgy alakul! Üdv.: Tibi
10-en vagyunk és a gond a szállás. Azon a szálláson ahol mi leszünk Raurisban nincs több hely, ha szomszédos panzióban tdnál foglalni én nem vagyok ellene, hogy gyere. A túra júni 06-án indul és 09-én jövünk haza, két napot csavargunk a hegyekben. Ha írsz Fr-nek aki a szervező talán tud nézni szállást. Frpeter
Szia tsanyi!
Az idén nyáron én is tervezem, hogy elmegyek a Gross Glocknerre. Mondjuk én olyan július körülre gondoltam. Sajna eddig nem tudtam beszervezni senkit és egyedül nem nagyon akarok menni. Ha össze tudom magamat kapni addig Veletek mehetnék-e?
Ha nem gond légyszives Pü-ben írd már meg mit terveztek pontosan!? traveller860kukaccitromailponthu Köszi!
A pirellinél ez tavalyi ár, most már vagy 10%-kal drágább és hasonló az M3-hoz. Nézem a 208RR-t vagy a simát, azok 40 körül vanak. Nekem 208RR van elöl és igen jó a számomra, sokkal jobb mint a gyári ráadásul használtan vwettem és rajta van kb 3000km óta és még mindíg van minta.
190/55-ös Michelin Power 2ct van az apróban újonnan 35-ért.
Ők azt írják, kb 6 ember, hogy bevállt, jobban fordul vele a motor. És mit teszel fel? 208rr?
Mikor megy fel?
Én a Glocknert vettem tervbe az idén, mert sajnos több napra nem nagyon tudok elszabadulni itthonról. Majd meglátjuk, hogy tudok-e menni. Ha igen szólok! Üdv!
Beszéltem Petivel, ha lenne mégegy jelentkező akkor 2 személyre érdemes lenne keresni szállást.
Az idén nyáron én is tervezem, hogy elmegyek a Gross Glocknerre. Mondjuk én olyan július körülre gondoltam. Sajna eddig nem tudtam beszervezni senkit és egyedül nem nagyon akarok menni. Ha össze tudom magamat kapni addig Veletek mehetnék-e?
Ha nem gond légyszives Pü-ben írd már meg mit terveztek pontosan!? traveller860kukaccitromailponthu Köszi!