na igen, lehet tulsagosan is eros lenne, ezert is all a masodik helyen.
elso kiszemelt az OFF Aprilia Tuono ON. Szoval nemtom mi legyen.
De ha jol olvastam valahol, van valami kapcsolo, ami kvazi lebutitja a gepet?
Ne vacilálj nincs a B-Kinghez fogható fenevad én mentem a hozzá hasonló motorokkal gondolok itt MT01 és egyébb nagy cm3 mocikat de amikor ráültem 1 B-Kingre már nem volt kérdés mit veszek...és az idén az ára is majdnem 1 millióval olcsóbb lett mint tavaly volt...
Paromnak is van nagymotorra jogsija, szoval tudna, hogyan kell ulni a szekeren A hely miatt kerdem. Tudom, nem egy GoldWing, de azert remelem turheto.
Ujat szeretnek venni, es ha nem viszik el a motorom, akkor esetleg beszamitassal, bar az necces mostanaban...
Ja, neztem a videoidat, jol tolod!
Kedves Taylrol én nap mint nap majdnem mindig 2 személlyel közlekedek vele!? Az elején 1 kicsit fárasztó volt de miután megtanítottam a csajomat kapaszkodni és támasztani 1 idő után felse tünik hogy mögötted űl valaki szerintem kényelmes 2 személyel is ! Újat vagy használtat akarsz venni Béla Királyból ?
Motorcsere elott allok es esetleg a Bela Kiraly is szoba johet. Ezert szerenek egy olyan kozhely kerdest feltenni, hogy valaki kozlekedett-e mar utassal vele, es ha igen, mennyire veszes a helyzet? (termeszetesen ulespup nelkul )
elso kiszemelt az OFF Aprilia Tuono ON. Szoval nemtom mi legyen.
De ha jol olvastam valahol, van valami kapcsolo, ami kvazi lebutitja a gepet?