Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SV 1000 K7 ?
suzuki sv1000s 2007(kép az adatlapon).egy Béla királyt szeretnék de kérdés mennyibe számítanátok be?Kb.
Müxik milyen bringád van ?
Szevasztok!
Kalbi:nálatok műkszik a beszámítás?
nekem 6-8 litert, de nagyon light-osan volt már 5 alatt is !
Ritkán mész vele "lájtosan", de itt többen írtak már 5.5-6 l/100 km-et, nekem 7 alá ritkán megy. Igaz sokat megyek Bp-n.
Mennyit fogyaszt lájtosan a Béla?
No nem sörből!
Írták, hogy a Full-Gas-nál szokott lenni tesztmotor, de mintha mostanában a Mammut II felső szintjén látnám.
Tayról igaz te Pest környéki vagy ha jól emléxem! De ha nem találsz máshol B-Kinget kipróbálás céljából én a miskolci Suzukiba dolgozok az enyémet ki tudod próbálni ! :D
Egyébbként a Béla Királyhoz is lehet venni gyári SUZUKI plexit és sztem. nagyon sokat számít autópályán bárr én semmi pénzért nem tenném rá ! 170-180 km/h ig elég kényelmes de mentem már vele óra szerint 284 el de azt hittem leszakadok a motorról ! :D

van olyan kereskedes, ahol ki lehet proszalni?
Én is úgy vettem meg, hogy nem is ültem rajta előtte.
Na jó, az alku előtt 5 perccel, álló helyben ültem rajta 1 percet.
aa, plexis gepet meg nem akarok, csak oreg koromban.
meglatom, jovo heten elmegyek felpattanok egyre, meg nem is ultem rajta, aztan majd meglatom.
Abszolút lehet.
Meglepően all-round a gép, én Bp dugóiban és szerpentinen is egyaránt jól érzem magam rajta. De ha pl. állandóan hosszútávú autópályás túrákra jársz, akkor egy plexis kényelmesebb gép kell neked. Bár a lábad közé kapott erő sokszor le tudja győzni a józan észt és kicsit inkább feszengsz a szélben.
Az árkülönbség is jelentős és szerintem a jobb-különlegesebb gép az olcsóbb most.
nemtudom melyik lenne a megfelelo, eloszor mindkettovel szeretnek majd menni egy kicsit. igyekszem esszel haladni, nemtudom ezzel lehet-e...
Azt a kapcsolót csak esőben fogod használni.
Én is úgy terveztem, hogy B-ben hozom el, de már az első utam is A-ban volt.
Ha gyakorlott az utasod, akkor nem lesz gondod két személlyel, bár nyilván sosem lesz olyan kényelmes, mint pl. a Bandit.
A két általad kinézett motor nagyon különböző, elsőre magaddal kéne beszélned, hogy merre húz a szíved, bár szvsz egyértelmű, hogy a Király felé kéne.
kösz :D
te egy állat vagy
Most értem a videók végére. Nem semmi
egyetertek.
Egyébbként meg minden motor annyira megy amennyire húzzák neki! Csak sokan nem tudják hol a határ...
na, ez szimpi, nem az a gyilkos mod.
A Tuno 3.1 Millió a B-King a Miskolci Suzukiba pedig 2.375.000.-
És 650 es sor 4 es bandit után 1 V2 -es 1000es hát.... :D
Valóban erős de nem idegbeteg és sztem nagyon jól kezelhető mint ahogy az a videoimon is látszik. Tényleg van rajta A és B mód kapcsoló és B. módba kb. egy 600 cm3 -es motornak felel meg. Én nemrég gyorsultam 1et egy V-Strommal kb. 0-140 ig és a kis 67 Lóerős V-Strom lenyomott, persze a gyenge fokozatba !
adatlapomon meg tudod lesni.