Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem sem rossz.
De ez a foszöld kawaszín.
Még a végén valaki lekawasakizza a Királyt.
Az egyik USA fórumon találtam ezt a képet, csak elrettentésként raktam be.
Plexi nem rossz , hol veheto es mennyit segit?
kawa-king?
engem a dekli érdekelne, ha jó áron beszerezhető. A német ára....uhh.
most látom milyen jópofa deklid van...
az a gomba honnan mennyiért?
jónak tűnik....
ezt az idézőjeles bejáratóst nem értem...

a képek meg jobban megtalálhatok később azért tettem a személyesbe.
... megtaláltam a képeket a személyes profilodnál ...
... "bejáratós" motoron Yosimura dobok ?!
... nekem 3200 km van benne, de alacsony sebességnél/fordulatnál 3-ból már nem nagyon megy vissza 2-be, többször kell rugdosni, volt ilyen baja valakinek, aztán elmúlt ?
Képeket, naaaaaaa !
fokt motor óbuda, amargo szerelte, 2 óra volt. eléggé bontani kell hozzá. képek pár perc.
Te szerelted?
Hol vetted?
Képek?
Képe(ke)t kérünk!
na fent van a tartó meg a doboz. nagyon rulez lett, ha meg a doboz nincs rajta csak a konzol, nem is gáz ahogy kinéz!
te vagy a mi úttörőnk...gmiméret, fékbetét teszter
azt nem hiszem, inkább azért kellett a kis futásteljesítménnyel fizetnem mert cserébe eszméletlenül fogott.....most a ferodot próbálom ki, eddig kb ugyanolyan(és sokkal jobb mint a gyári) viszont más gépen volt olyan tapasztalat, hogy hamar megégett és csökkent a fékhatás......
Repsollal nekem is sokat javult, na meg én nem vagyok erőszakos
nekem eleinte a 2-est vette nehezen felváltásnál kis sebességnél, de mostanra minden gond megszünt, mióta nem a power1 van benne a luk is eltűnt 5-6 között.
gyanús vagy te nekem. A hátsód és a fékbetéted is lekopott 7000 alatt.....mi van begyorsultál?
előfordul bejáratás alatt, nem az igazi az az olaj ami a bejáratás alatt bennne van. Később is megteheti, ha álló helyzetben csinálja kuplung kicsit fel, aztán egyes. De az olajcsere után ritkább lesz.
nekem castrol van benne és mindig bemegy 1be, viszont néha lyukat váltok4-6 között...
de valszeg csak nem eléggé nyúzom fel a váltót....
Ez eleinte előfordul és később is ha castrolt rak bele a szervíz.
minek vetted ki belőle?

btw grat!
Nyomd lefelé a váltókart, de ne felejts el kuplungolni