Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor már én is megmondom.
Lehet, hogy egyszerre kapjuk meg?
egy hét és megmondom. De elméletileg megszünteti azt a minimális rántást ami van benne, ha pörög kettesben 4000 körül és rázársz rányitsz. Plussz jobb gyorulsá, nincs végsebességlimit.
Ja és akinek van gear2dash beépítve: hétköznapi használatban érződik vmi? Esetleg csak a tudat, hogy benne van virtuálisan jó érzést kelt?
He-he: ma reggel jó szűk nadrágot vettem fel, alig bírtam átrakni a lábam a mocin, jót röhögtem magamon.
Ja az hátul van.
Jó magasra kell emelned a lábad felszállásnál.
igy van , az utas ules melletti idomra ahol bking matrica van az idom peremen
Szvsz gabors nem a tank oldalára gondolt, inkább a matricád alatti műa részre.
Én ilyet csináltattam, ha kell csináltathatok még:
igen , oda nekem szerdan kerul fel az ezres / ill 1150es /szerviz alkalmaval
Nekem ilyen gondom nem volt, de a tankra kellett tennem tankpad-ot.
most vettem eszre hogy fel vagy leszallaskor parszor hozzaertem az ules melletti jobb oldali muanyag elemhez es siman lejott rola a festek olyan mintha meghuztam volna azt elemet parszor.Ezt tapasztaltatok ti is , vagy en vagyok ilyen bena?
Küldtem e-mailt.
Az nem lenne baj mert a postaköltség ha csak 1-et kérek ugyanannyi mintha 3-4 db.-ot hozatok és az rárakódik. Mondjuk eleve többet fogok kérni mert ez jó a Busába és gixerbe is. Pontos árat emilben írok majd, az enyém tali64@t-online.hu.
Ez lehet hogy engem is érdekelne...
elore is koszi
Majd ha találkozunk és viszem a gombákat megoldjuk útközben.....
Az enyém át van fúrva és nem szóltak érte még egyszer se. Arra figyelj, hogy lehetőleg két karakter közé fúrj.
koszi , idegesit nagyon es ezermester sem vagyok meg szilikonom sincs de majd megoldom valahogy vagy rabizom magam az eppeszu rendorokre
Nem jellemző rám, de csörögj csak: hátha kisül belőle valami
16-ra reg.-eltem a merszre, remélem nem jön közbe semmi.
Én mentem a motorom után és láttam, hogy remeg a rendszám tartó és csavarral rögzítettem. Bandito úgy emlékszem elhagyta.

A plexi még tervezés alatt van nincs ára! Nem lessz 20ezer pénz az biztos!
hílak majd a jövőhéten, hogy ne unatkozz.....
Ne fúrd ki: abba ha akar, bele tud kötni a rendőr.

Ugyanis a rencám nem a tulajdonod - a BM tulajdonolja - Te csak használatra kapod. Ha kifúrod ( = megrongálod) jogilag pont olyan, mintha a KRESZ táblát állnál neki szétfurkálni az út szélén.

Más kérdés, hogy a rendőrök nagy része épeszű, tehát nem fog szólni két db 5-ös csavarért. De jó tisztában lenni vele, hogy nem csak szólhat érte, ha akar.
Ok, az árra nem emlékszem, de azt telefonon beszéljük.