egy hét és megmondom. De elméletileg megszünteti azt a minimális rántást ami van benne, ha pörög kettesben 4000 körül és rázársz rányitsz. Plussz jobb gyorulsá, nincs végsebességlimit.
most vettem eszre hogy fel vagy leszallaskor parszor hozzaertem az ules melletti jobb oldali muanyag elemhez es siman lejott rola a festek olyan mintha meghuztam volna azt elemet parszor.Ezt tapasztaltatok ti is , vagy en vagyok ilyen bena?
Az nem lenne baj mert a postaköltség ha csak 1-et kérek ugyanannyi mintha 3-4 db.-ot hozatok és az rárakódik. Mondjuk eleve többet fogok kérni mert ez jó a Busába és gixerbe is. Pontos árat emilben írok majd, az enyém tali64@t-online.hu.
Ne fúrd ki: abba ha akar, bele tud kötni a rendőr.
Ugyanis a rencám nem a tulajdonod - a BM tulajdonolja - Te csak használatra kapod. Ha kifúrod ( = megrongálod) jogilag pont olyan, mintha a KRESZ táblát állnál neki szétfurkálni az út szélén.
Más kérdés, hogy a rendőrök nagy része épeszű, tehát nem fog szólni két db 5-ös csavarért. De jó tisztában lenni vele, hogy nem csak szólhat érte, ha akar.
Lehet, hogy egyszerre kapjuk meg?