Azon az áron, amit beszéltünk, kell hát:)
Nekem bizonytalan a beosztásom, most palólapozunk, jövő héten festés, na meg munkahelyem is van, ott is kéne nyújtani valamit
Ha már tudom mi van hívlak.
Kiművelődtem az eszköz használatából, szerdán megyek is a Hringre állítgatni(ráírni) néhány kollégának gixer és SV-re na meg persze akinek még igénye van rá. A héten megbeszélhetjük, gyakorlatilag bármikor jó.
allandoan berezonal a hatso rendszamtabla tartom es eleg hulye hangja van . Legalis hogy leveszem a rendszamtabla tartot , kifurom a rendszamtablat es felrogzitem a rendszamtabla tarto csavarokkal ?
Sanyi, igénybe vennélek szervízileg. Ha megérkeznek amiket rendeltem kedd körül kéne egy kis szervízidő, felrakni még fel tudnám őket, de ahogy nézegetem a leírásokat az indexrelé csere ledesre meg a bekötések meghaladják az amatőrizmusomat
Összeköthetnénk a dolgot a gear2dash berakással és a behangolással is.
Beszerezted már a gear2dasht? És kiokultál már a beállítóból?
"Hidd el ha ennek a kis kurvának meghúzod a haját felsikít és úgy elkezd szaladni, h ha nem szorítod a lábad közé és nem markolsz bele seggre ülsz az aszfalton mert ő nem szarozik és kimegy alólad."
Félreértesz, illetve én írtam félreérthetően. Nem csomagozok, inkább költöztetés és más áruszállítás és mostanában egyre több motormentés. Konkurrenciaként sajnos megjelennek az én területemen is ezek a cégek azért írtam, bocs.
Ezse csupasz! Szép formás idomok burkolják a pici tankot. Paráztam a múltkor vajon kitart-e a következő kútig. Nagyon hamar elkezdett villogni a szint jelző.
A kölcségek minimálisak.
A piros engem is arra emlékeztet mikor fater áthívta a szomszédokat 68'-ban és megkérdezte akarják-e színesben nézni a TV-t és ha igen elé tartott egy hasonló színü pvc lapot. Viszont lehet, hogy többet ér mint az enyém.
Megtisztelnétek véleményetekel!
Még csak teszt példány,de egész jól működik. Az utazó sebeség 160-ra emelkedett, vagyis nem tép a szél. 180nál is egyenesen lehet ülni,de már kapaszkodós. 230nál előre dölve jó! Ja nem én mentem enyivel, csak úgy mondták.
(189 cm vok!)
Off:
Sanyi!
Te benne vagy a szállítási iparban, melyik kiscsomagszállítóval érdemes belföldön szállítatni a kb 30 közül? 2-5kilós csomagok. A netet túrom már egy ideje, de sehol semmi konkrétum.
Bárki tapasztalatát szívesen fogadom!
Nekem bizonytalan a beosztásom, most palólapozunk, jövő héten festés, na meg munkahelyem is van, ott is kéne nyújtani valamit
Ha már tudom mi van hívlak.