Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azon az áron, amit beszéltünk, kell hát:)
Nekem bizonytalan a beosztásom, most palólapozunk, jövő héten festés, na meg munkahelyem is van, ott is kéne nyújtani valamit
Ha már tudom mi van hívlak.
Ezekszerint akkor kell a gear2dash.....megrendelem hétfőn, remélem megjön a héten.
Azzal semmi gond nincs, de ha egy kis szilót nyomsz a rendszám hátára akkor abbahagyja a rezonálást.
Kiművelődtem az eszköz használatából, szerdán megyek is a Hringre állítgatni(ráírni) néhány kollégának gixer és SV-re na meg persze akinek még igénye van rá. A héten megbeszélhetjük, gyakorlatilag bármikor jó.
allandoan berezonal a hatso rendszamtabla tartom es eleg hulye hangja van . Legalis hogy leveszem a rendszamtabla tartot , kifurom a rendszamtablat es felrogzitem a rendszamtabla tarto csavarokkal ?
ármint keddre jönnek meg, a felrakás mindegy mikor
Sanyi, igénybe vennélek szervízileg. Ha megérkeznek amiket rendeltem kedd körül kéne egy kis szervízidő, felrakni még fel tudnám őket, de ahogy nézegetem a leírásokat az indexrelé csere ledesre meg a bekötések meghaladják az amatőrizmusomat
Összeköthetnénk a dolgot a gear2dash berakással és a behangolással is.
Beszerezted már a gear2dasht? És kiokultál már a beállítóból?
Tényleg mondhatnál árat, színeket, elérhetőséget.
Ez k jó!
Kösz!

"Hidd el ha ennek a kis kurvának meghúzod a haját felsikít és úgy elkezd szaladni, h ha nem szorítod a lábad közé és nem markolsz bele seggre ülsz az aszfalton mert ő nem szarozik és kimegy alólad."
egy másik fórumra linkelte egy kolléga: http://joseeboony.blog.hu/2009...
nem nagyon tetszik egyik se , de biztosan hasznos .kar hogy ami celszeru az benan nez ki
én meg benyaltam.... jajj..
aszittem plexi
Félreértesz, illetve én írtam félreérthetően. Nem csomagozok, inkább költöztetés és más áruszállítás és mostanában egyre több motormentés. Konkurrenciaként sajnos megjelennek az én területemen is ezek a cégek azért írtam, bocs.
persze.

kukac és freemail a vége.
az eleje meg nikkem
Boltohatunk ...mondasz egy mailt?
érdekelne az az ár. lehet kipróbálnám a narancssárgát...
...és nem is piros! Bordó! A következő meg naracssárga lessz.
Ezse csupasz! Szép formás idomok burkolják a pici tankot. Paráztam a múltkor vajon kitart-e a következő kútig. Nagyon hamar elkezdett villogni a szint jelző.
A kölcségek minimálisak.
A piros engem is arra emlékeztet mikor fater áthívta a szomszédokat 68'-ban és megkérdezte akarják-e színesben nézni a TV-t és ha igen elé tartott egy hasonló színü pvc lapot. Viszont lehet, hogy többet ér mint az enyém.
ára? minőség?
uaz a kettő csak a színe más? nekem az átlátszó túl átlátszó, a pirosas meg fura.....
kell nekem is valami
Nekem nem tetszik. Miért nem burkolt gépet vettél ha ez kell neked?
Megtisztelnétek véleményetekel!
Még csak teszt példány,de egész jól működik. Az utazó sebeség 160-ra emelkedett, vagyis nem tép a szél. 180nál is egyenesen lehet ülni,de már kapaszkodós. 230nál előre dölve jó! Ja nem én mentem enyivel, csak úgy mondták.
(189 cm vok!)
Bármelyikkel, nagyjából egyformák az árak. Különben is, konkurrenciát nem reklámozok!
Off:
Sanyi!
Te benne vagy a szállítási iparban, melyik kiscsomagszállítóval érdemes belföldön szállítatni a kb 30 közül? 2-5kilós csomagok. A netet túrom már egy ideje, de sehol semmi konkrétum.
Bárki tapasztalatát szívesen fogadom!

kösz