Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meghoztam ma a motort es tobb mint 300km mentem vele. azt gondoltam hogy jo de nem gondoltam hogy ekkora elmeny .gyakorlatilag vegigvigyorogtam az utat el sem tudom kepzelni milyen lesz bejaratas utan , bar a mai nap utan van nemi sejtesem .nagyon jo almpa idom kialakitasa 150es temponal sem rossz , de a nagyobbhoz biztosan kell az a kicsi idom
Kinézet miatt akarod feltenni v. szélvédelemért?
Ha szélvédelem kell a gyári kicsi szvsz nem sokat ér, na most jöhetnek azok akiknek olyan van és köpködhetnek rám.
Ma elvesztettem a "szüzességem"...
Az M7-es lefelé a fehérvári Shell kút után csúnyán odacsaptam a békát.
A kútról kijött egy kamion, ami vagy 2-300m-en elfolyatott gázolajat (vagy más olajféleséget). Na arra sikerül 120-130-as tempóval rámennem (pont belsőból soroltm ki). Beszitált a gép, nem tudtam megfogni (elej és háta is csúszott). Szerencsére tök egyenes volt az út, úgyse se én, se a gép nem csúszott neki szalagkorlátnak. Nekem egyetlen karcolásom se lett (azon kívük, hogy a dzseki saláta, mert nagyrészt a hátomon csúsztam). Szerencsére a mögöttem jövő határőr srác megtudott állni és nem ment át rajtam. A másik mázlim az volt, hogy Medve és "bandája" pont akkor értek oda és összeszedték a belső sávból a gépet, meg biztosították a helyszínt. Amiért nagyon hálás vagyok, majd egyszer még leisszuk
. A gép elejét tökéletesen mentették a gombák, szinte zéró sérülés (kuplung kar, kormányvég). A hátulja viszont csúnyát kapott, így most elég "streetfighet-es" lett a gép.
Sanyi! Köszi a közreműködést az elszállításban, Tóninak majd küldök valami piát, hogy velem kellett lenni ebéd helyett.
a suzuki motor honlapon a kiegeszitoknel talalsz 1 fajta plexit 3 szinben , es tanktaskat spec bkinghez asszem 5l urtartalommal
köszi a tippet,de az a plexi borzasztóan néz ki esetleg valami mást nem tud valaki?a tanktáskára pedig azt mondják rengeteg helyen, hogy a gyújtáskapcsoló és a tanksapka miatt nincs mágneses mert nem fér el.
Köszi az invitálást, de holnap inkább egy kis pályázás van tervben. Jó utat és jó étvágyat! Donovalyn túl is érdemes menni egy kicsit, ha kanyarogni akartok. Üdv
Az épp nem, majd elmesélem...
Ok, csak nem zőccséges vagy? Melóztam ott vagy 20 éve.
Khhhm, köszi, Fény utcai piac bejáratával szemben? (Mammut háta)?
Ott parkolok. Nagyon super kis szeparé járdasziget... tiszta szervizpont....
Délelőtt bóklászok a városban, akkor oda megyek ahova kell és viszek szerszámot is.
Ahha, akkor on-topic.
Hétfőn mikor hívjalak?
Még korai az igaz, de azért megnézzük, ilyen jó időben kár otthon maradni. Nem jössz?
Busa blokk, az is a neve, hogy TraBusa.....
plexi:
http://www.motostyling.hu/t858...
bár nem túl rég emelték 20-ról 33 ezerre.
Tanktáskát rengeteg helyen kapsz.
sziasztok.hol bkingre tanktáskát és valamilyen plexit venni.tudna valaki segíteni?köszi
Sziasztok, csak olvastam, hogy mentek az 577-esre. Én múlt vasárnap voltam kint, még nem az igazi, sok az apró kavicsos/homokszerű cucc az úton (inkább az elválasztó sáv környékén), de azért élvezetes csak ésszel kell menni. Kártyával az önkiszolgáló étteremben is lehet fizetni Donovalyban.
Ez meg milyen motor?
Ezt láttam ma, állat:
ok!
Tárnok az igazi, de találkozzunk az ÖMV kúton Százhalombatta után mielőtt beérnél Érdre 7.15 körül.
Ok. Viszont ha Érden lax, akkor egyszerűbb, ha odamegyek hozzád mire indulnál, és onnan együtt megyünk. írd meg lécci a címed, és hogy hányra érjek oda! ( eniregnat kukac gmail pont com )
25-30km-el több az igaz, de sokkal gyorsabb mint a városon át. Legutóbb normális tempóval haladva félóra alatt a Hringen voltam míg a városon át majd 1 óra. Persze keréken a sorok között 100-al lehet, hogy hamarabb odaérnék.
Az nem nagy kerülő a körúthoz képest?
(sok 80-as tábla, meg traffi )
Ürülök!
király a sponi