Na, belekezdtem a BK hátuljának alakításába. Lerendeltem a rendszámtartót, egy csík lesz.
A féklámpa egy 10 ledes fekete csík lesz, atom erejű.
Vettem ledes relét az indexhez, előre ledes izzók mennek, hátra két ledes index. Nem mini, mert a mini elvinné a motor hátulját, hanem olyan 6 cm/darab kb. 30 Led/ db. Ez volt nekik a polcon, akciósan 9500/pár.
Üti be a srác a gépbe, aszongya ez 22.000 nem 9500. Látta az arcom, erre: a beszerzési ára volt 16...arcomon továbbra is az a kifejezés, erre: tudod mit, úgyis azt cseszik le aki ráírta, 9500.
Ha azonnal indítóztam nekem is előfordult. Le kell futtatnia magát az elektronikának, elég annyi, hogy gyújtás ráad, fordulatszámmérő felszalad és vissza és már indul is.
Sziasztok csak nem rég egy hónapja vásároltam én is egy b-kinget, a kérdésem az lenne hogy éppen emelőket keresek hozzá rendeltettem is egy párat szerencsére haverral aki alkatrész kereskedésben dolgozik, igy nem feltétlen kell meg vennem . Ugyanis a hátsó rendben stimmel is de az első vhogy nem rá való. A kérésem az lenne hogy akinek van már esetleg első emelője tudna adni egy linket hogy honnan vásárolta v egy képet hogy hogyan is nézz ki a rögzítő része?
Sajnálom a motorodat bandito kivánok minél hamarabbi jobbulást nektek és hogy kedvezően alakuljanak a dolgok!
Ja, az FI-vel kapcsolatban kérdezted..., egyedi esetnek tűnik, azóta nem volt gond, vszínű túl gyorsan indítottam és nem volt benzin (nagyon kevés volt a tankban és oldalstanderen állt).
http://motorrad.suzuki.de/inde...
A féklámpa egy 10 ledes fekete csík lesz, atom erejű.
Vettem ledes relét az indexhez, előre ledes izzók mennek, hátra két ledes index. Nem mini, mert a mini elvinné a motor hátulját, hanem olyan 6 cm/darab kb. 30 Led/ db. Ez volt nekik a polcon, akciósan 9500/pár.
Üti be a srác a gépbe, aszongya ez 22.000 nem 9500. Látta az arcom, erre: a beszerzési ára volt 16...arcomon továbbra is az a kifejezés, erre: tudod mit, úgyis azt cseszik le aki ráírta, 9500.
Lehet hogy megdöbbennénk, amikor elsőre "visszapofázna".
de kipróbálnám!
Ön erősen fékezett, ezért az első kerék megállt. Kívánja aktiválni az ABS-t?
[Igen] [Nem] [Mégsem] [Súgó]
Ezek szerint az egérmozi nem csak a parasztvakítás kedvéért van.
Sajnálom a motorodat bandito kivánok minél hamarabbi jobbulást nektek és hogy kedvezően alakuljanak a dolgok!
10w50 castrol power 1 racing 4t