Már minek mi az ára? A készüléknek vagy az állításnak. Én 5 rugó körülire tervezem az állítást. Inkább hívj ha érdekel és ez a tanácsom más számára is.
Ok. Zöldkártya van. Útlevél gondolom nem kell (nincs).
Pályán megyünk itthon? Vegyek matricát? Gondolom a kivezetőn még nem kell.
Ha vasárnap reggel esik, akkor mi van?
Vazzz, ne irogass ilyen számsort mert azt én nem tom mi az! Nagy eséllyel az a találkahely, én késni szoktam rendszeresen így 8.30 körül indulunk. Legyen zöldkártya, kint egyszer tankolunk és valószinüleg egy önkiszolgálóban eszünk Donovaly-ban ahol jó és olcsó a kaja.
Ok, ha tudok megyek. Remélem odaérek hajnali 8-ra a Shell kúthoz.
Kéne pontosítani a kutat, hogy biztosan jó helyre menjek.
Az az, amelyik a 15. kerületben az É47,56585; K19,14585 ponton van, és van tőle 30 m-re egy meki,és 200 m-re egy METRO?
Az Igo szerint "Shell M3 Budapest Dél"
bele bele pislogtam a topicba, és ráakadtam erre a hsz-re... igaz már nem mai, de megmagyaráznám:) Nem csak lehúzásból írják rá, egyes gyártó motorjai úgy érkeznek hogy nincs bennük olaj, benzin egyikben sincs, hűtőfolyadék , fékfolyadék mindegyikben szokott lenni... Yamaha motorjaiban még olaj is volt ha az emlékezetem nem csal... csak ennyi volt a mondanivalóm:) ( nem a levegőből szedtem amit most leirtam, dolgoztam Honda szervizben, Suzuki szervízben és Yamaha szervizben is... onnan tudom)
Remélem azért már takarítottak rajta valamennyit, de azért még a cordurában megyek legfeljebb megsülök. Tangerine, gyere és persze még akinek kedve van, eddig 6-an vagyunk. Pénz nem kell ha van kártya, mindenhol azt használok én is.
Igen, a szervízhez hozzátartozik egy tgk is amivel a ki-be vagy csak hazaszállítást is csináljuk bárhonnan-bárhová. Mától képes vagyok az injektoros suzuki motorok üzemanyag mennyiségének az állítására alapjáraton és + 4 fordulatszám tartományában. Ennek sportdob és sportszűrő esetén van jelentősége pad nélkül. Persze lehet hozzáadni és elvenni próbával is ha valaki szeretné.
Sanyi!
577-el kapcsolatban ajánlom figyelmedbe ezt a bejegyzést: 2815
Nagyon nagy reményeket ne tápláljatok hellyel kapcsolatban. Szerintem még mindig nem takarították le.
koszi meglesz az ovatossag , egyenesben jo vagyok , talmat meg nem akarnek jatszani , azt remelem csak hogy jo ido lesz szombaton mert labon hozom haza a motort kb 300km , igy meglesznek az elmenyek is rogton az elso napon
Féket csak ne égesd meg, de már alapből jól fog. A gumit meg érzéssel döntögesd, míg a gyári védőréteg lekopik róla.
... és már csak egy kis széles utat kivánhatunk !
koszi a tanacsokat , az eddigi motoroknal en is betartottam az elso 800km 5000 fordulatig , kicsit nehez volt betartani , de a motor mindig meghalalta , kozben a motorral is jol meg lehetett baratkozni , az viszont nagyszeru erzes lesz hogy a igy is 130 -150 elmegy , sokat dob az unalom faktor ellen . Meg annyi hogy a gumi es fek bekopasat mikorra varhatom
szombaton hozom el a motort / kep meg nincs sajna / , fekete ,yoshimura kipufogoval , K8 model ha mindez igaz akkor a forgalmiban 2009 evjarattal / koszonet annak aki mondta hogy erdemes erre odafigyelni / 2.345 kp motorbeszamitas nelkul bcsabai suzuki kereskedotol .
Pályán megyünk itthon? Vegyek matricát? Gondolom a kivezetőn még nem kell.
Ha vasárnap reggel esik, akkor mi van?
Kéne pontosítani a kutat, hogy biztosan jó helyre menjek.
Az az, amelyik a 15. kerületben az É47,56585; K19,14585 ponton van, és van tőle 30 m-re egy meki,és 200 m-re egy METRO?
Az Igo szerint "Shell M3 Budapest Dél"
577-el kapcsolatban ajánlom figyelmedbe ezt a bejegyzést: 2815
Nagyon nagy reményeket ne tápláljatok hellyel kapcsolatban. Szerintem még mindig nem takarították le.
... és már csak egy kis széles utat kivánhatunk !