Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is a 0-on megyek Érd felől.
Nagyszerű, ez esetben max. akkor veszek matricát, ha a reggeli tökölődés szuttyogás miatt nem tudok elég hamar indulni, és ráfanyalodom az M6-ra.
Nem kell matrica, 2/A-n megyünk ki és odakint a motorra nem kell pályadíjat fizetni. Ha esik akkor nem megyünk, de mindenhol jó időt igérnek.
Már minek mi az ára? A készüléknek vagy az állításnak. Én 5 rugó körülire tervezem az állítást. Inkább hívj ha érdekel és ez a tanácsom más számára is.
Ok. Zöldkártya van. Útlevél gondolom nem kell (nincs).
Pályán megyünk itthon? Vegyek matricát? Gondolom a kivezetőn még nem kell.
Ha vasárnap reggel esik, akkor mi van?
és a Kingre is?
És végül mi lett az ára, Boss?
Vazzz, ne irogass ilyen számsort mert azt én nem tom mi az! Nagy eséllyel az a találkahely, én késni szoktam rendszeresen így 8.30 körül indulunk. Legyen zöldkártya, kint egyszer tankolunk és valószinüleg egy önkiszolgálóban eszünk Donovaly-ban ahol jó és olcsó a kaja.
Ok, ha tudok megyek. Remélem odaérek hajnali 8-ra a Shell kúthoz.
Kéne pontosítani a kutat, hogy biztosan jó helyre menjek.
Az az, amelyik a 15. kerületben az É47,56585; K19,14585 ponton van, és van tőle 30 m-re egy meki,és 200 m-re egy METRO?
Az Igo szerint "Shell M3 Budapest Dél"
bele bele pislogtam a topicba, és ráakadtam erre a hsz-re... igaz már nem mai, de megmagyaráznám:) Nem csak lehúzásból írják rá, egyes gyártó motorjai úgy érkeznek hogy nincs bennük olaj, benzin egyikben sincs, hűtőfolyadék , fékfolyadék mindegyikben szokott lenni... Yamaha motorjaiban még olaj is volt ha az emlékezetem nem csal... csak ennyi volt a mondanivalóm:) ( nem a levegőből szedtem amit most leirtam, dolgoztam Honda szervizben, Suzuki szervízben és Yamaha szervizben is... onnan tudom)
Remélem azért már takarítottak rajta valamennyit, de azért még a cordurában megyek legfeljebb megsülök. Tangerine, gyere és persze még akinek kedve van, eddig 6-an vagyunk. Pénz nem kell ha van kártya, mindenhol azt használok én is.
Igen, a szervízhez hozzátartozik egy tgk is amivel a ki-be vagy csak hazaszállítást is csináljuk bárhonnan-bárhová. Mától képes vagyok az injektoros suzuki motorok üzemanyag mennyiségének az állítására alapjáraton és + 4 fordulatszám tartományában. Ennek sportdob és sportszűrő esetén van jelentősége pad nélkül. Persze lehet hozzáadni és elvenni próbával is ha valaki szeretné.
Erre lehet, hogy én is elmennék, ha lehet.
Sanyi!
577-el kapcsolatban ajánlom figyelmedbe ezt a bejegyzést: 2815
Nagyon nagy reményeket ne tápláljatok hellyel kapcsolatban. Szerintem még mindig nem takarították le.
Khm, nem találja az Igo a két települést, így nagyon sokba lesz szvsz. NASA segítség kell.
Ha ezt a számot felhívom a Bivalybasznád- Karancslapujtő közti földútról, hogy lerohadt a motorom, akkor megmentesz?
Menni fog....
koszi meglesz az ovatossag , egyenesben jo vagyok , talmat meg nem akarnek jatszani , azt remelem csak hogy jo ido lesz szombaton mert labon hozom haza a motort kb 300km , igy meglesznek az elmenyek is rogton az elso napon
Féket csak ne égesd meg, de már alapből jól fog. A gumit meg érzéssel döntögesd, míg a gyári védőréteg lekopik róla.
... és már csak egy kis széles utat kivánhatunk !
én dunántúlon gurulok, majd legközelebb
Áttesszük vasárnapra az 577-es túrát, aki tud az jöjjön.
fék első 100 km, ne fékezz erőset, gumi tőled függ mennyire döntesz, 100-200km.
koszi a tanacsokat , az eddigi motoroknal en is betartottam az elso 800km 5000 fordulatig , kicsit nehez volt betartani , de a motor mindig meghalalta , kozben a motorral is jol meg lehetett baratkozni , az viszont nagyszeru erzes lesz hogy a igy is 130 -150 elmegy , sokat dob az unalom faktor ellen . Meg annyi hogy a gumi es fek bekopasat mikorra varhatom
szombaton hozom el a motort / kep meg nincs sajna / , fekete ,yoshimura kipufogoval , K8 model ha mindez igaz akkor a forgalmiban 2009 evjarattal / koszonet annak aki mondta hogy erdemes erre odafigyelni / 2.345 kp motorbeszamitas nelkul bcsabai suzuki kereskedotol .
06309428984 a számom, hívj. Mostanában rohangálok a városban a műhely ügyeit intézni ezért akár el is vihetem bárhová.