Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nna ezek kaffa auspufferek sanyi!
Engem sem érdekelt anno, aztán a KPM-en kötöttem ki... nem mintha gond lenne egy hatósági vizsga, csak macerás.
Békák a parton:
franc tudja....nem is érdekel...
És a forgalmiban milyen szin szerepel?
Lesznek még rajta változások....később.
Ez már megint máshogy néz ki Szép most is
Kép a gépről:
Megjöttünk, pazar időnk volt és a parti út hihetetenül jó és szép volt! Később lesz kép és videó.
Jól látod. Isvánnal voltunk, csak ő kint töltötte a húsvétot barátoknál, mi meg jöttünk vissza. Tulajdon képpen csak elkisértük. És ha már arra jártunk, gondoltuk szerpentinezünk egyett. Hát nem jött össze
Ha jól látom K.István is ott volt.
Szép nagy hó van még arra!
Szombat tartottunk egy kisebb túrát (480km) a cimborákkal Szlovákiában. Felmentünk az 577-esig. Hát még nagyon korán van . A hegyi utak kátyúsak, minden tiszta múrva, alig tudtunk néhol lemenni. Több helyen az út teljes szélessége múrvás volt, kanyarodni fékezni, alig lehetett rajta. Szóval, aki ilyesmin töri a fejét, még legalább várjon egy hónapot, mert nem lesz nagy élvezet.

Viszont egy élmény azért volt. Az 50-es autóúton Zólyom felé utolért két piros Ferrári. Kb.150-el haladtam. Szerencsére szinte senki nem volt az úton. Tartottunk egy kis nyomatékgyorsulási versenyt . 200-ig kb fej fej mellett haladtunk, aztán Bélánál megjött a kraft és elléptem. 250-ig még próbálkozott, de nem sok sikerrel. Visszalassítom ~190-ig, hogy megint utolérjen és tartottunk még egy próbát. Akkor visszaváltott egyet, de így se tudott elmenni . Aztán megint bevártam, intettem neki, hogy király volt, de a suttyója csak vágott egy pofát , én meg lejöttem a lehajtónál.
Béla az utak császára (illetve a Ferráris gyerek nem tudott vezetni, de ez most nem számít )
Asszem' a túráról úgy is lesz egy-két kép..., várjuk...
én már megtettem
Meghozták a szárnyakat is airbrush-ból, nekem tetszik csak képet nem rakok fel mert most raktam össze a sötétben.
Holnap indulunk! Felmálháztunk......
Na, van GPS tartó és szivargyújtó felrakva..
Ahol osztottpályás lesz és az elején van egy Shell kút, ott van a bejárat. Egyébként SV-n próbáltuk le a műszert, el tudom küldeni mail-ben az állítás egész menetét és nyomtatva is megkapja az ügyfél. Össze lehet hasonlítani a motor állapotát két mérés közt, mennyit kopott.
A Kozma utca felöli rész vagy a Sibrik felüljáró felőli rész?
Egyenlőre a suzuki euro3-as motorokat nem tudjuk szinkronizálni mert ahhoz hiányzik még egy kütyü ami remélem nemsokára meglesz.(egyébként anélkül senki sem tudja)
Bp. X.ker. Gyömrői út 158, a Shell kúttal szemben van a bejárat.
Mindezt merre teszitek?
Végülis, a cég megvan, műhely megvan, szerszámokat-gépeket most szerzem be. Már sikerült egy igen jó szinkron és szeleptesztert beszerezni amit nemrég kipróbáltam, a szelepek állapotára lehet következtetni bontás nélkül. gumizás és szervizelés és alkatrész-felszerelés eladás, használt is. Igazából a diagnosztika és gumizás amit gyorsan és jó eszközökkel igyekszünk végezni a fő csapásvonal első körben.
Ja úgy már más, ha teszt üzemmódban vagy.
Lehet erről többet tudni?
Nem a fenét! Pár hét múlva hivatalosan is foglalkozom ilyesmivel és akkor ennyi késés nem megengedhető.