Nemsokára nyitunk egy szervízt és most, hogy láttam leszedve a hátulját azt nézem, hogy elég olcsón ki tudok hozni egy doboztartót. Ott lesz időm ezzel buherálni.
Kunát is válts legalább a pályára valót ami 52 lesz, de inkább egy 100-ast. A szállás még 22€ lesz amit én szedek össze. A többit majd ott ATM-ből amennyi kell, kb 10-12-ért rugó a két napra.
Persze én is, de ha Ausztria közepe fele tartasz, csak az M1-en hagyod el az országot...
A 130-140 pedig veszélyes, vagy téged érnek mindig utol vagy nem tudsz elég határozottan előzni, ezért írtam a 150-160-at, tényleg nagy különbség van.
Az lehet, ha összehasonlítom a párom Nolanjával, sokkal nagyobb a héj. És sisakilag olyan 160-ra vagyok hizelesítve hosszú távon, amit még kényelemben elviselek, de utálok rohanni Mindig naked motorom volt, az előző bukóimban üvöltött a szél 80-tól, és 120 volt a max, amit bírtam, úgyhogy nekem a schubi maga a megváltás.
Az USA ár 225USD...
Ez egy yoshimura rtartó ami a Te féle triválhoz készül ... Különben a Corsaronál kapható.
Sanyi, mennyi EUR-t váltsak? Kunát azt beszéltük, hogy ATM-ből.
A 130-140 pedig veszélyes, vagy téged érnek mindig utol vagy nem tudsz elég határozottan előzni, ezért írtam a 150-160-at, tényleg nagy különbség van.
Érdekes nekem a tankomon teljesen más gyári matricák vannak.