Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy számoltam a teljes garnitúra 26 körül lesz.
Szólj, ha nálad van!
Egy garnitúrára vevő vagyok.
(DE azért majd írj egy árat ).
Ricsi motorjára azért oda is volt figyelve. Másrészt az 11oof az egyik legtartósabbra tervezett jószág, elég ha azt a görgős főtengelyt megnézed benne
Az elég sok ! 6-7 körüli fogyasztás szerintem a reális. Persze, ha húzgálod akkor 12-t is megeszik ...
na persze, de nem azért vettem muscle bikeot
Nem zavar amúgy, csak kíváncsi vagyok.
Probáld 90 környékén tartani a tempót !
fogyasztás kérdés: tegnap 9,6 litert tankoltam 100-on...7 volt a legkevesebb. Ez ugye csak a bejáratás?
Mondjuk sok 150 volt benne, de akkor is....
Aki fázós, vessen magára
Hát, szerintem ha nem cserélsz olajat időben, akkor összeszed egy csomó dzsuvát. Ehhez jön, hogy ugye elméletileg télen kéthetente meg kéne mozgatni a motort, hogy olajozódjanak kicsit a szimeringek, tömítések. Valszeg szétszáradt, vagy valami szennyeződés bemarta.
Fizetnék érte, ha megtudnám, ilyen dolgok mitől történnek. Volt a totalbike-on egy tartósteszt, a csóka 138 ezret csavart egy gsx1100f-be. A gyári teleszkópszimmerring kibírta a 138 ezret...és ilyen heyeken ment, mint románia, bulgária stb...
A GSR-en a ringen állítottam be, de az most messze van, marad a kísérletezés
Hát, ma egy Ninjás srácnak 20.000-nél elfingta magát a szimering a telóban motorozás közben.....szóval érdemes rá odafigyelni.
Érdemes lecserélni a villaolajat is 18e-nél. Én lecseréltem, volt már benne spém szépen, az meg frankón eltömheti a szelepek furatat, meg valószínűleg az olaj is fárad.
Azon már én is tekergettem a nyáron, a csillapításon is egy negyedet. Most úgy érzem a csillapítás puhább lett, lehet hogy az olaj állaga változik.
Ma én is elgondolkodtam rajta, hogy talán túl kemény a gumi...viszont az elejét keményítenem kell, mert bebólint....
én nem, 2.5-öt teszek bele 2.9 helyett......más, hétfőn vagy kedden megyek a gombákért, ha kell vkinek bukógomba készlet 2 garnitúra van szabadon....
Szakik a hátsó gumit gyári értéken használjátok? Vagy mi?
Ha nagyon szép Z1000-et látok, akkor 2kilós lesz a répám, gyökérnek meg itt vagyok személyesen...
2 kg répa 1 gyökérrel rendel....
Igen: ZŐDséges, hogy passzoljon a márkához...
Miért, standod is lesz?
Ok, csörögj: kréziék is csak kettő után indulnak el, sztem egész délután ott leszünk !
Ha elszabadulok időben akkor összefuthatunk.
Attól sem kell feltétlenül hanyatt esni. Autós szakmában gyakori, hogy a "gyári" ( azaz gyári emblémájú dobozban lévő ) alkatrész, olcsóbb mint az utángyártott.
De azt tudni kell, az anyag -itt sem- vész el. Nem véletlen, ha valami olcsóbb...