Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát, én is egy GSR600 után ültem át, az 100LE.....szerintem agyban dől el, hogy motoros vagy szervdonor leszel.
Betartja a fokozatosság elvét
tegnap pont egy sáccal beszéltem akinek gs500-a a szervizben volt és egy Bkingen gondolkodott..
Egyre többen vagyunk. Ha így esik az ára fogy majd mint a GS500.....lehet, hogy azt váltották ki vele?
én csak a józsef a u ban és a bajcsyn voltam...
ezek szerint nagy a B-king sűrűség
Kit láttam ma a Sas utcában a Bazilika mögött? Gondoltam odaköszönök, csak fogorvostól jöttem és nem tudtam beszélni
Motor lemosva, csillog mint Salamon töke
Ne is mond, mosom ma a motort....
Ha lepencén járt akkor a világosabb rész a rászáradt sár lehetett.
Akkor téged láttalak szembejönni a Lepencei úton? Van világosabb rész a kabátod elején?
GSXR talit és gurulást szervezünk, mindenkit szeretettel várunk ápr. 11-én, részletek www.motorozz.hu turák közt "GSXR gurulás" cimen! Nézzétek meg! üdv: Murdoc
Én jártam ma Esztergom- Szendre- Tatabánya úton! Meg akartam utáltatni a fiamal a bk,de nem sikerült. Lehet,hogy a burkolatot kellett volna felraknom az ülés helyett?
Na ja, de pl spanom -aki 5-10-ért adja visszaveszi, innen meg a két gumi fájt összesen 7 ezerbe. Ennyiért vállalom a kockázatot.
Köszi, de szerintem olyan gumi nem létezik, maximum ha kint tárolták a napon évekig. Legalább is az én szintemen. Nekem a macadam is nagyon jó - ami köztudottan mindennél "szarabb".
Én is használtat kaptam innen és jó, de a használtnak megvan az a hátránya, hogy könnyen lehet szálszakadás és tsai, ha én is eladom mikor meggödröztem az elsőt, pedig volt rajta minta még bőven akkor a vevő megszívta volna mert nagy sebességnél rázott mint az állat. Az ilyet csak havertól vagy olyan műhelytől szabad venni aki visszaveszi ha gond van, persze csak akkor ha ez azonnal jelentkezik hisz még egy új gumit is tönkre lehet tenni az első gödörnél.
a BT14-el óvatosan, szar.
Eddig a kontaktom meg a sportmotor a nyerő. Most bugáztam innen két elsőt, egy szinte új powert, merg egy egész kövér bt014-et. Most hátsókat vadászok
Szia
Mizu?
Csak mondom beköszönök Neked,szióóóóó
a motorosok.hu-n láttam hogy érdeklődsz
Én új gumit még életemben nem vettem
Én most rakattam fel előre puhábbat, meglátom milyen lesz. Járdáról lehajtva párszor felütöttem a kipu csövet én is.
Jaaaaa, én is imádtam.
+ megtapasztaltam, hogy amikor ülök rajta, úgy néznek rám a kocsikból, mint ha UFO lennék.

Csak kisebbnek tűnik, na. Lehet, hogy a GSX + szélvédő + nagy hátsó doboz hármasa tűnik csak nagyobbnak nekem.
ja igen, a Pásztóynak van még a régi fajta Qualifirből raktáron ha valaki gumit akar. Zöldi