Én jártam ma Esztergom- Szendre- Tatabánya úton! Meg akartam utáltatni a fiamal a bk,de nem sikerült. Lehet,hogy a burkolatot kellett volna felraknom az ülés helyett?
Köszi, de szerintem olyan gumi nem létezik, maximum ha kint tárolták a napon évekig. Legalább is az én szintemen. Nekem a macadam is nagyon jó - ami köztudottan mindennél "szarabb".
Én is használtat kaptam innen és jó, de a használtnak megvan az a hátránya, hogy könnyen lehet szálszakadás és tsai, ha én is eladom mikor meggödröztem az elsőt, pedig volt rajta minta még bőven akkor a vevő megszívta volna mert nagy sebességnél rázott mint az állat. Az ilyet csak havertól vagy olyan műhelytől szabad venni aki visszaveszi ha gond van, persze csak akkor ha ez azonnal jelentkezik hisz még egy új gumit is tönkre lehet tenni az első gödörnél.
ezek szerint nagy a B-king sűrűség
Mizu?
+ megtapasztaltam, hogy amikor ülök rajta, úgy néznek rám a kocsikból, mint ha UFO lennék.
Csak kisebbnek tűnik, na. Lehet, hogy a GSX + szélvédő + nagy hátsó doboz hármasa tűnik csak nagyobbnak nekem.