Egy dolog amire érdemes figyelni, ha már nagyon kopott az első betét akkor oldaltámaszon képes a fék lelevegősödni felül mert a tartály jobb oldalában van a luk és ha a kormány balra van fordítva akkor nem éri el a folyadék és ha abban az állásban csak szórakozásképp behúzom levegő kerülhet a rendszerbe. Ezért volt az a furcsa jelenség nekem az utóbbi időben amit eszpeti is szóvá tett a hétvégén és én is egy ideje tapasztaltam, hogy ha balra van a kormány oldaltámaszon akkor tövig be lehet húzni a fékkart. Nem okoz igazi gondot mert ahogy ráültem és függőbe került akkor lelégtelenítette magát, de akkor is.
Majd megbeszéljük. Belekerült a gépbe a Fuchs olaj és a Brembó betét. Az olajjal eddig a tapasztalatom, hogy a motor picit csendesebb, de az lehet azért is mert új az olaj viszont a váltó csattog mert fogja a kuplungot, hidegen nagyon, melegen elviselhető. Meglátom ez menyire változik a km-ek alatt. A Brembo betét viszont hihetetlen, mintha új féket kapott volna a motor. Nagyon vigyázni kell vele, sokkal erősebb a fékhatás, meg kel szokni.
Rólam? Azon már nem is röhögnének. A legjobb mikor vitatkoznak és lekurvázzák meg hasonlózzák egymást. Na megyek most a szervízbe.....18000 és ez nem az ára, sajnos
...Suzuki = Motul
Kawa = Fuchs
Honda = Repsol
Yamaha = na ezt nem tom mi kellhet egy szintihez...
Yamaha = Yamalube !
Már csak azt kellene tudni, melyik tök szokványos olajat csomagolják: mer' azt ugye senki nem hiszi, hogy úgy GYÁRTJA a zongora gépsor mellett valaki ezt a kenőanyagot...
Most az ezresnél tegyél bele motult vagy power1-et, a legtöbb szervízben úgyis azt használják és az ára is elviselhető. A következőre már lesz tapasztalatom a fuchs-al. Busások között van aki a valvoline synpowert használja. Azt 3700-ért tudom.
A motul 300V-vel nem tudsz mellé nyúlni, de a power1 is jó. Én moöst próbálkozom és ha beválik akkor ezt használom majd. Végülis a dobozán angol olajként van feltüntetve.
Holnap megejtem a 18000-es szervízt. Belekerül a Brembo betét, ma egy haver hívott aki most rakott az SV-be Brembo félsintert és csak annyit mondott sokkal jobb mint a ferodo. Na meg az új olajat is beletöltjük, ha beáll akkor kutyának lesz egy motorhibás Békája.
Asszem ez eldöntötte az én olajkérdésem, Fuchs kilőve, Repsol vagy R1.