Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itthon már azt tervezik milyen frizura stb, erre mondom, hogy motorral megyünk! Úgyis szopottgombócnak fogtok kinézni az egész napos motorozás után. De már arra is van terv, a lényeg hogy fodrászhoz mindenképp menjenek.
valszeg ezt teszem én is...
A kapuknál nem tudom, de nem is könnyen kivitelezhető. Ott jobb a kuna kp-ban, különben meg itthon nem veszek kunát hanem kártyáról veszek ki kint mert akkor középárfolyamon veszik le a kártyáról és a készpénzkivét díja is csak 1 €.
Kártyával nem lehet fizetni?
Az jó! A horvtá útra kellene tervezni valamit, odafelé tiszta, ogulinig pálya és onnan át a szerpentinen a Kapela hágó felé(tavaly ott hó volt még ilyenkor ) és Senj-től a parton csorgunk le kényelmes tempóban. Másnap tovább megyünk lefelé a parton és a hegyeken vissza vagy nem. Harmadik nap a hegyek tetején jövünk haza a plitvicei parkot is útbaejtve és pálya. A pályadíj oda-vissza kb 6 rugó lesz, legalább ennyi kunát hozni kéne mert €-val is lehet fizetni de szarul adnak vissza kunában a kapuknál.
Na meg olyankor a kertjükben sátrazunk
Csak nem mindegyik motoros, és nem mindegyikkel motorozok

A két nap alatt 600km-t megyünk bökszék orfű stb......április 24-én Rohonc-Léka osztrák szakaszra megyünk két napra
Neked mindenhol van kollégád, akkor mindenhová két napra mész? A mecsek tényleg jó, de a 25-ös is nameg a bükkszéki út is....ott lehet menni
MI kétnapos túrára megyünk mindig, van ott egy kollégám.
lehet idén elugrom oda egyszer.. arrafelé úgysem szoktam motorozni...
Igen. És kevesebben vannak mint a Mátrában. Sajna messze van....
mondjuk a Mecsekben mégnem jártam,. ott tiszták és jólk az utak?
Na jó, nem a Mátra a legjobb példa, de a motor nem csak pályázásra van, a legélvezetesebbek ezek.
ez jó megoldás, de én általában csak A ból B be való eljutásra használoma Mátrát mondjuk a 3as főút helyett, szóval csak hogy élvezetesebb legyen az eljutás. de ehelyett csak izgalmasabb. efféle izgalmakra meg amúgy nem vágynék...
22es csapdája
helyre
Én ha ilyen hejre tévedek, megyek egy óvatos szemlélődős kört, felmérem a terepet, aztán megyek gyorsabban
plusz a kiszámíthatatlan aszfalt minőség sem túl jó dolog.
a Mátrában a kavicsfelhordások a kanyarokban...
brrr.
Megyek majd persze Mátra, Mecsek, Bakony irányában, csak ott mások is vannak, szembe is jönnek, sz*rul előznek, stb. Nagyon észnél kell lenni mostanában.
Menj ki inkább egy pályanapra, olcsóban megúszod. Vagy Mátra, Mecsek, Bakony....nekem azért is volt idegesítő, mert volt felvezető, lassan ment, és a Mecsekben voltam előtte három napig, ahol leraktam már lábtartóig, így kicsit begyorsultam kanyarsebességre......
Ez egyre izgalmasabban hangzik.
A végén még befizetek rá.
Szerintem együtt voltunk
Akkor volt az, hogy a Busás gyerek nem ált be az oktató mögé, aztán akkorát zakózot, hogy eltört a fején a sisak és mentővel vitték el... A vége felé kanyarban senki nem tudta tartani az oktatóval a tempót, pedig "csak" egy SV650-el volt... Csak gázból és motorékből ment végig, de a kanyartempó néhol egész vészelyesnek tűnt (a célegyenes végét a mai napig nem tudom 100 fölött elfordulni)
Fuchs-ot veszek, kiderül milyen lesz. Jövő héten kerül bele.
Mikor már én voltam szeptemberben csak az állt be a felvezető mögé aki akart különben mindenki ment ahogy tudott. Nem volt rossz.
Hopp, ez a cordura akció tegnapig tartott.... tudtok ajánlani másik jó árban levő jó cordura nadrágot?
Kösz, megpróbálom.