Na akkor ma megtudtam,hogy átlagparaszt vagyok,és engem a földet csapkodva kell kiröhögni,mert 20e-es (bocs 18) sisakom van.
Ha látnátok én milyen egyedi vagyok az endúrósnadrágomban... Pedig már meg is varrattam
én meg itthon veszek mindent, jó drágán és a 25 % adót is befizetem (persze ez nem igaz-azért nincs rendszám a közúton is használt SM motorjaimon...évek óta)
Nekem jött pár éve TLD GP Air szett (vagy 2-3 évvel korábbi modell) nagy vízen túlról ami ~25e-ben állt meg...aztán el is adódott mert élőben egyáltalán nem tetszett...szóval igazából nem értem a mániátokat a márka iránt, de mondjuk ezen nem fogunk összeveszni
de addig figylejük árgus szemekkel az időjárást. ha szükség úgy adja, akkor nyugodtan hívj fel induéás előtt, hátha tudok okosat mondani az időjárással kapcsolatosan.
Húú a szombat nyet jó, be van szervezve egy nagyobbacska motoros találka (Szekszárd és környéke fórum meg májvipes szervezkedés) de a vasnap vagy húsvét hétfő nekem ok Meg a kedd is, csak akkor nagy a forgalom, hiába van nekem tavaszi szünet
A nyuszika meg úgy szarja... Elég szar meló, de egy évben egy napot melózik, az mondjuk kín és szenvedés És tapottat se mozdul hozzá, hogy beszerezze az árut
Senki nem pampogott, sőt ha nekem jobb lenne az angoltudásom, és nem paráznék a netes használt cuccoktól (a ruhák meg a motoros dolgok mind próbásak, az újak is; és a többi is elég lutri nekem lehet én vagyok beszari ehhez és üldözési mániás) akkor én is csak külföldi netes oldalakról rendelnék. Nem számolgattam neki utána sose hogy hányad részébe kerül az itthoni árnak de hiszek a fórumozóknak, meg hát ja külföldön kábé minden olcsóbb Szóval én személyszerint nem ítéllek el Téged, és mást se (faterom kocsija is német rendszámos mert sokkal olcsóbb és a szlovák rsz-al ellentétben legális) mert próbál jobban kijönni a pénzéből sőt
nem személy szerint Neked címeztem ezt, hanem mindenkinek aki megszól azért mert kintről veszek ezt-azt olcsóbban, köszönöm szépen nem kell engem megtéríteni...
azt meg nem tudom honnan veszed hogy én azt hiszem csak én vásárolok külföldről, pont ez a poén, innen a fórumról szerintem legalább annyian veszik kintről mint itthonról a motoros cuccaikat/alkatrészeiket érdekes módon csak nekem pampognak itt egyesek...
Ha látnátok én milyen egyedi vagyok az endúrósnadrágomban... Pedig már meg is varrattam
Minden cucc van legjobb aron !
Erikával nem tudod mi a helyzet?
azt meg nem tudom honnan veszed hogy én azt hiszem csak én vásárolok külföldről, pont ez a poén, innen a fórumról szerintem legalább annyian veszik kintről mint itthonról a motoros cuccaikat/alkatrészeiket érdekes módon csak nekem pampognak itt egyesek...