nekem racetech van ahoz lehet venni műanyag részt, Vogue szerint nem jó de szerintem ha csak elcsúszol nem odavered vagy valami akkor megvédi a karokat plusz megtámasztja a gépet hogy ne legyen baja
szerintem valójában nagyon jó kézvédő nincsen, supermoto célra. a legtöbb esetben 2-3esést/csúszást bírnak ki és kész. csere. az alu merevítős talán jobb, csak ott meg az a hiba, hogy nem lehet csere műanyagot venni hozzá. vagyis én eddig nem találtam. az aluval még az is probléma, hogy ah nagyot kap, akár rá is hajolhat a fék/kuplung karra. bár ha az ember nem versenyzik, nem lehet belőle probléma.
Kakucson április 9.-én szabadedzés 15.00-18.00-ig, április 10.-én 10.00-től szabadedzés és időmérők, 13.00-tól pedig a versenyfutamok. Tehát most szombaton van a verseny, nem vasárnap...
Igen olvastam, hogy nagy változáson ment-mentetek keresztül a télen. Örülök, hogy tetszett és érezhető volt a változás
Most kezdődnek a versenyek, úgyhogy mi még egyenlőre maradunk a crossnál, a supermotozás még várat magára pár hónapot...sajnos
csizma próbánál nagy trükk ha kivett talp betéttel is felpróbálja az ember, 46-os topánkáim vannak, és sidiből 47-es kellett volna ha nem veszem ki belőle, mert szorította a böszme magas lábfejem, így viszont hosszra a 46-os is elég és bele is férek
Szia, jó volt nagyon, kicsit elszoktunk a télen de egész jól ment, már magunkhoz képest
a motor teljesen más lett - nem csak a villahíd változott, hanem a vázon és blokkon kívül szinte minden, de szerintem jobban kanyarodik mint tavaly, gondolom a villahídnak is köszönhető
visontai csiki-csukikban lesz igazán a puding próbája, de biztos baba lesz, a jót könnyű megszokni
Ti nem jöttök mostanság? vagy cross megy még?
Hát igen, nálam is előfordult már ilyen. Ezért írtam, hogy mindenképpen próbáljon. Ha üzletben veszi, akkor van lehetőség cserére, ha nem jó a méret, de így...
cr 500as blokk eladó. A blokk szét van szedve így láthatod az alkatrészeket. főtengely felújítva, wertex dugó dobozában henger felfúrva.csak össze kell rakni.
Szia! Az én Tech 3-as csizmámat mikor rendeltük kicsit parában voltam hogy jó lesz e. Elég kicsi a lábam 35-ös,én a 35.5-es csizmát rendeltem és tökéletes lett. A legkényelmesebb csizma, ami eddig a lábamon volt. Ha neked pont 42-es a lábad nem biztos hogy jó lesz. Menj el, próbálj fel egy 42-es Alpin csizmát valahol és úgy rendeld meg azt amit olcsón adnak
ezt a kézvédőt pont nem ismerem, de ha teheted alu betéteset vegyél, az legalább ér is valamit, de azért nézd meg milyen anyaga van, tudnak eléggé tepsi aluból is gyártani, pl racetech.... egy dőlés és rátekeredik a kormányra... tapasztalat...
nekem a polisport shield vált be jó erős, ufonak is van azt hiszem a motoX vagy milyen nevű
bukógombán meg kézvédőn kívül a kipuff végére is rakhatsz slagot és úgy már tuti nem ér le semmi, szerintem hűtőre fölösleges, mondjuk sxv nem tudom milyen széles ott...
Sajnos van egy morcos "főnököm" aki nem szeret bezárni előbb.
Jól emlékszem, hogy tavaly is volt egy kis csúszás... lehet a memóriám se a régi