Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GRATULÁLOK! Ez aztán elég gusztustalanra sikerült! Szerinted nem tesztelték ki eleget a gyárban hogy leér e a hűtő egy esetleges esésnél? Vagy szabadalmaztatni szeretnéd? pffff... Kellett neked egy ilyen szép motor Öcsém De tudod mit van még pár borona tárcsa a fészerben, szívesen odaadom a felnikre!
30 euro / nap
Ahha. Nah majd ha lesz dátum ird be! Árak h vannak ott?
még nincs majd Börny irja biztos... szülinapi bulijakor lessz!
Pontos dátum van már?
mjusba lessz egy 3 napos összejövetel a p ringen érdekel?
Nekem nagyon tetszett. Jo kis csapat jött össze, (8sm,1robesz) és nem kellett annyira figyelni, lehetett gyakorolni meg minden. Valamikor ütköznünk kéne.. 2 haver is mondta h jönne (wr450ekkel).
Ők igazi bolondok! :D
szeva Peti milyen volt a tegnap?
aha
Ez nagyon faxa...remélem tudok menni..még beszélek pár haverral és addig megdumáljuk..Én nagyon mennék! Bár autót nem tudok vinni, úgy hogy mindenképp kell valaki akivel megyek és van verdája..utánfutóm az van 2 mocc elfér bőven.
lesznek extrém játékok zorb, euro bangi, extrém hinta, rodeobika,
lehet quadozni meg lesz szlalom pálya is teszt motorozásra többek között!
nem,, még nem!
a campus kupa nagy részben az elvetemült autós egyetemistáknak van
voltál már Kakucson?
Ákos mit lehet ott csinálni? csináltok sm pályát is?
Köszönöm a segitséget ezt még nem láttam de nagyon tetszik ugyis szeretek vaterázni
és hogy bírta? mert most szeretnék majd ha felépülök(megfognkműteni) új ruhát venni cross gatyában vagy pedig a foxnak abban a sokzsebes motoros gatyájában gondolkozom mert utcán jól jön hogy a jogsit meg a forgalmit el tudom tenni

jó mind a kettő vagy tartósabb valamelyik?
Ez jól hangzik
http://www.vatera.hu/ktm_125_s...
Elég régóta hirdetik, sztem ennél olcsóbban is odaadják ha látják rajtad hogy komolyan gondolod a vételt...
Várunk mindekit szertettel: V. Dunántúli Motorkiállítás és vásár. ETO Park Most hétvégén 9-11. Extrém játékok, Campus kupa, közel 30 kiállító, a Belépés Díjtalan.
Gyertek el mert érdemes
Hali....Én Maltatal-nal voltam......ott is ilyen fizetős rendszer van....2000m-en van Ausztria legnagyobb duzzasztógátja....Gmünd a legnagyobb város lent és van ott egy porsche múzeum is..Az öreg tulaj is a régi versenyautóival ott bohóckodott... ..kb 20 km-es szerpentin van a kapu után...A Grossglocknertől kb 80km-re található...
Elég sok ahhoz, hogy csapatot szervezzünk és a gépek ne lábon menjenek ki, hanem mondjuk futón. Sátras alvás nagyon olcsó, 1-2 EUR, a motorokat meg nem bántják, bárhol letámaszthatod.
2010 aug. Oda ca. 700km. A busszal vittük a motorokat, panzióban megszálltunk, aztán reggeltől ment a hegyifelfutó + lefutó. Van egy camping is a fizetős hegyi szakasz tövében + benzinkút (Ez azért fontos, mert a bergek egy felalában kiették a tank benzint majdnem tartlékig. Motoroknak adnak ZÁRT garázst, amit este zárnak, reggel nyitnak.
A Grossglockner Hochalpenstrasse ( www.grossglockner.at ) napijegyes. A rákövetkező napok már csak +4 EUR-ba "fájnak". Nézzétek meg az oldalt, a webkamerákat, az élménybeszámolókat. Idén először Grazig mennénk, ott járnánk be a hegyeket (szintén kiemelt motoros túrahely), és utána felsőausztria, így nem kell egy nap annyit (700km) utazni. A Grossglocknertől tavaly lementünk Horvátországba, de közben megjártuk a Villahi Alpenstrasse -t, arra is rákereshetsz, szintén fizetős kaptató. KAMERÁDAT HOZZAD!