GRATULÁLOK! Ez aztán elég gusztustalanra sikerült! Szerinted nem tesztelték ki eleget a gyárban hogy leér e a hűtő egy esetleges esésnél? Vagy szabadalmaztatni szeretnéd? pffff... Kellett neked egy ilyen szép motor Öcsém De tudod mit van még pár borona tárcsa a fészerben, szívesen odaadom a felnikre!
Nekem nagyon tetszett. Jo kis csapat jött össze, (8sm,1robesz) és nem kellett annyira figyelni, lehetett gyakorolni meg minden. Valamikor ütköznünk kéne.. 2 haver is mondta h jönne (wr450ekkel).
Ők igazi bolondok! :D
Ez nagyon faxa...remélem tudok menni..még beszélek pár haverral és addig megdumáljuk..Én nagyon mennék! Bár autót nem tudok vinni, úgy hogy mindenképp kell valaki akivel megyek és van verdája..utánfutóm az van 2 mocc elfér bőven.
és hogy bírta? mert most szeretnék majd ha felépülök(megfognkműteni) új ruhát venni cross gatyában vagy pedig a foxnak abban a sokzsebes motoros gatyájában gondolkozom mert utcán jól jön hogy a jogsit meg a forgalmit el tudom tenni
Várunk mindekit szertettel: V. Dunántúli Motorkiállítás és vásár. ETO Park Most hétvégén 9-11. Extrém játékok, Campus kupa, közel 30 kiállító, a Belépés Díjtalan.
Gyertek el mert érdemes
Hali....Én Maltatal-nal voltam......ott is ilyen fizetős rendszer van....2000m-en van Ausztria legnagyobb duzzasztógátja....Gmünd a legnagyobb város lent és van ott egy porsche múzeum is..Az öreg tulaj is a régi versenyautóival ott bohóckodott... ..kb 20 km-es szerpentin van a kapu után...A Grossglocknertől kb 80km-re található...
Elég sok ahhoz, hogy csapatot szervezzünk és a gépek ne lábon menjenek ki, hanem mondjuk futón. Sátras alvás nagyon olcsó, 1-2 EUR, a motorokat meg nem bántják, bárhol letámaszthatod.
2010 aug. Oda ca. 700km. A busszal vittük a motorokat, panzióban megszálltunk, aztán reggeltől ment a hegyifelfutó + lefutó. Van egy camping is a fizetős hegyi szakasz tövében + benzinkút (Ez azért fontos, mert a bergek egy felalában kiették a tank benzint majdnem tartlékig. Motoroknak adnak ZÁRT garázst, amit este zárnak, reggel nyitnak.
A Grossglockner Hochalpenstrasse ( www.grossglockner.at ) napijegyes. A rákövetkező napok már csak +4 EUR-ba "fájnak". Nézzétek meg az oldalt, a webkamerákat, az élménybeszámolókat. Idén először Grazig mennénk, ott járnánk be a hegyeket (szintén kiemelt motoros túrahely), és utána felsőausztria, így nem kell egy nap annyit (700km) utazni. A Grossglocknertől tavaly lementünk Horvátországba, de közben megjártuk a Villahi Alpenstrasse -t, arra is rákereshetsz, szintén fizetős kaptató. KAMERÁDAT HOZZAD!
Ők igazi bolondok! :D
http://www.sportmotor.hu/motor...
lehet quadozni meg lesz szlalom pálya is teszt motorozásra többek között!
voltál már Kakucson?
jó mind a kettő vagy tartósabb valamelyik?
Elég régóta hirdetik, sztem ennél olcsóbban is odaadják ha látják rajtad hogy komolyan gondolod a vételt...
Gyertek el mert érdemes
A Grossglockner Hochalpenstrasse ( www.grossglockner.at ) napijegyes. A rákövetkező napok már csak +4 EUR-ba "fájnak". Nézzétek meg az oldalt, a webkamerákat, az élménybeszámolókat. Idén először Grazig mennénk, ott járnánk be a hegyeket (szintén kiemelt motoros túrahely), és utána felsőausztria, így nem kell egy nap annyit (700km) utazni. A Grossglocknertől tavaly lementünk Horvátországba, de közben megjártuk a Villahi Alpenstrasse -t, arra is rákereshetsz, szintén fizetős kaptató. KAMERÁDAT HOZZAD!