Csak a dirt szakaszon tette le a lábát, aszfalton egyszer sem.
Az, hogy valaki a 'térdén' fordul, vagy a 'talpán' az csak stílus kérdése, vagy csak a show része?
Most komolyan!?
Tavaly voltunk kint a Motomax-al edzőtáborban ott, de akkor még volt dirt szakasz. Szó szerint 'dirt' volt, mert valami fekete kohósalak volt leszórva, ami nagyon csúszott...
Avanti, Giovanni
Nekem kezd egyre jobban bejönni az Aprilio, meg lehet szokni a magasabb fordulatszámot is, viszont egy darabig még biztosan nem fogom a határait/korlátait megismerni....szokni kell, gyakorolni....
a péntek elég meleg, motorozni nem hinném ,hogy lenne időm. edzést tartok meg edzek.
de ha lesz időm kiugrok kocsival, megnézlek titeket! én szombatra tervezem a gurulást
eladó: használt vágott slick egyik dunlop 170/55 r17 másikra nincs semmi írva de ránézésre ugyan az! 2db együtt 8000ft debrecenbe van! érd: baleee@citromail.hu 205424146
motorom szezonra kész
a vízfolyás szerencsére semmi nem volt, túl sokat járattam állva
szelephézag így 35 óránál gyári érték,nem kellet állítani
új láncszett, fékbetétek.....
úgyhogy ready to race ,csöppet jó kedvem van
Az, hogy valaki a 'térdén' fordul, vagy a 'talpán' az csak stílus kérdése, vagy csak a show része?
Most komolyan!?
GD: amint lesz szusszanásnyi időm, azonnal!
ne haragudj, ez kihagyhatatlan volt!
Nekem kezd egyre jobban bejönni az Aprilio, meg lehet szokni a magasabb fordulatszámot is, viszont egy darabig még biztosan nem fogom a határait/korlátait megismerni....szokni kell, gyakorolni....
de ha lesz időm kiugrok kocsival, megnézlek titeket! én szombatra tervezem a gurulást
pénteken elvileg ready to kecsó, ki nézel majd?
csütörtök este derül ki a tuti
a vízfolyás szerencsére semmi nem volt, túl sokat járattam állva
szelephézag így 35 óránál gyári érték,nem kellet állítani
új láncszett, fékbetétek.....
úgyhogy ready to race ,csöppet jó kedvem van