Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert utcára nyílik a kocsma ajtó
Szia drága !

"Ami van nekem az a VM-es lánc, ez is X gyűrűs, de ez 75LE-ig ajánlott, 25100Ft"

ilyened van raktáron, vagy ha rendelni kell akkor mennyi idő ?
Nekem az RMC s fazon jövő csütörtököt mondott
Szia! Ezt a ZVM-es láncot 34-ért oda tudom neked adni, bár ezt nem tartom, rendelni tudom. Ami van nekem az a VM-es lánc, ez is X gyűrűs, de ez 75LE-ig ajánlott, 25100Ft a 120 tagú. Ha O gyűrűs láncban gondolkodsz, az csak 40 LE-ig ajánlott, a 120 tagú 19400Ft.
Nem vagyok messze Bp-től, max kirándulásnak betudod
miért kell utcára gyűrűs lánc?
elég egy sima gyűrű nélküli is 12 ropiért...
hát nekem gyűrűs kell, mert ugye utcán használom elsősorban.

ilyen van raktáron csak
én is most cseréltem, renthal gyűrű nélküli erősített lánc. ott van a szeren így ránézésre
acél lánckerekeim vannak amikben van kb 200 km
Sziasztok!

Sűrgősen láncot kéne cserélnem!

Találtam az RMC motornál :

Did 520ZVM2 - x gyűrűs láncot 75 ló feletti teljesítményhez : 36080Ft ért. Van raktáron 120 szemes, szerintetek érdemes X gyűrűs láncot vennem, vagy elég egy sima O gyűrűs?
Vasarnap megyünk a Panringra. Valaki csatlakozik ?
En ezt itt, ha mar cross ruha :
raj?
én a pirosast kék/piros ---- elég raj
Ti melyik kombit választanátok? (kék motorra )
A historic blue nagyon vagány, de szerintem félnék benne kimerészkedni, annyira feltűnő.
Azt meg hidd el hogy nem befolyásolja a sisak márkája/ára...amúgy meglepődnétek hogy a csillogó felszín alatt milyen kitoszott igénytelenül tud kinézni még egy drága és márkás sisak is...
igen, en vagyok az
Szeva Luki!

Hétvégén melyik nap mész Visontára? Mert ha vasárnap, akkor szivesen csatlakozunk Guli (g.gabor) cimborámmal.
Visontán tudnék gumit cserélni hátul, a gumiszerelő gép megmaradt az új tulajnál?
Ja hogy te vagy oda érte Szerintem abból már itthon nincs, vagy is volt még egy M-es valamikor. Nekem van bebebebe
A fejjel együtt értettem a törést Az úgy talán kellemetlenebb...
En mindig tamogatom a magyar gazdasagot. Minden honapban ujjra es ujjra azzal, hogy nem vagyok minimal beren es azzal is, hogy ideköltöztem magyarorszagra

Nekem csak egyetlen egy sisak erdekelne jelen pilanatban tld-tól es az a 2008as SE2 Day in the dirt ... Azt is megoldható ?
És ha kettétörik? Azért van, hogy az deformálódjon, ne a fejed! Ezen az alapon rohamsisakban kéne motorozni mert az biztos nem nyílik szét esésnél...de valamiért mégsem olyat hordanak a MotoGP-ben sem
Mint minden normál! S/M/L/XL... Persze nem mindenből van minden méret itthon, de megoldható... Már persze ha hajlandó vagy támogatni a magyar gazdaságot. Mondjuk egy olyan "bemegyek és felpróbálom aztán meg rendelek külföldről"-höz én nem adom a nevemet, ha nem baj!
Nem attól gagyi valami hogy mennyibe kerül, soxor! De nem hinném hogy egy húszezer forintos bukó nem törik e ketté a fejeden! És ez a lényeg
Ráadásul DRZ-vel csak utolsó lehetsz Mondjuk ezt már egy ideje tudjuk