Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy jön ide a misi?
Misinálsz?
akkor vágok a kezére
Szólj a Giraffe-nak, majd szerel rá neked óccccsón, te mr streetlegal slick..
Indexelnék én is, ha lenne mivel
ez nem hígítás mint egy béres csepp vagy mi csepegtetem bele csak .
Vazze, ne hígítsd fel! Akkor olcsóbb kéne, hogy legyen...így is 8000 fizettem egy literért...
Van olyan, h szabálytisztelő motoros?
Szerintem nincs az az ember aki 50-el menne végig a városban és minden előzésénél indexel stb.
A járdán csak azért mentem, mert úgy lehetett befordulni!
EGYÉBKÉNT meg a KRESZ vajon miiii?
hmm.. nemtudom.. biztos? Aszalt barackból készült sűrítményből csepegtetek bele mert alapból a pálinka olyan mint a víz, ez ad neki színt. lehet kicsit több ment bele
Nem-nem, azt most ittuk...de miért sárgább ez az eresztés, mint a karácsonyi?
Mennyi szabálytisztelő motoros van itt
Azóta már "rendesen" közlekedem! Asszem!
azt kifelejtetted hogy 2 személlyel mentek csatak részegen miután megittátok a pálinkámat
Nem akarsz nekem egyett szerezni ? ;-)
Mert a Giraffe szokott nyomulni a motorommal, amikor te a járdán mész a Szerencs utcánál... Egyébként meg a te majdnem karburátorod van az én motoromon...
Attól, hogy 19 (18) évesen DRZ-m van, még egyáltalán nem vagyunk tele pénzzel, főleg mióta szüleim elváltak. Nem szűkölködünk, de nem is szórjuk a pénzt fölöslegesen. Úgyhogy nem vagyunk tele szarásig pénzzel, de örülök hogy az adatlapomból sikerült ezt a következtetést levonnod. Meg annak is, hogy ennyire zokon vetted, hogy kötekedtem... hidd el nem okoskodni akartam, ha ez a beszélgetés előben, többszemközt hangzik el haveri körben, nem kaptad volna fel ennyire a vizet. Csak most pont neked címeztem, mert te hiszed azt, hogy csak te vásárolsz külföldről... amúgy nem a padláson tartjuk a pénzt, mert a múltkor is majdnem beszakadt a súlya alatt, azóta a pincében van, és egy színarany dömperrel forgatja az erre a célra felvett segédmunkás.
bekented azt is vazelinnal hogy jobba csússzon?
ja,azért kérdezem én is, hogy olcsónak tűnik ennyiért nem? bár az sosem baj
Szeva! Te Keszin nyomod?
Miért nem jössz velünk soha?
Ződet...Gösser Citrone...
megint mit szívtatok vazze?
HagaSan!

Minden viccet félretéve, kend be vazelinnel...
A laptopomon van a link, így most nem fogom tudni küldeni, fogalmam nincs hogy találtam rá a webshopra.
99 GBP tutira, méret is van belőle, megnéztem, majdnem meg is rendeltem.
szombat nem jó meló van, pénteken megyünk ha Zoli is ki tud jönni