Van olyan, h szabálytisztelő motoros?
Szerintem nincs az az ember aki 50-el menne végig a városban és minden előzésénél indexel stb.
A járdán csak azért mentem, mert úgy lehetett befordulni!
EGYÉBKÉNT meg a KRESZ vajon miiii?
hmm.. nemtudom.. biztos? Aszalt barackból készült sűrítményből csepegtetek bele mert alapból a pálinka olyan mint a víz, ez ad neki színt. lehet kicsit több ment bele
Mert a Giraffe szokott nyomulni a motorommal, amikor te a járdán mész a Szerencs utcánál... Egyébként meg a te majdnem karburátorod van az én motoromon...
Attól, hogy 19 (18) évesen DRZ-m van, még egyáltalán nem vagyunk tele pénzzel, főleg mióta szüleim elváltak. Nem szűkölködünk, de nem is szórjuk a pénzt fölöslegesen. Úgyhogy nem vagyunk tele szarásig pénzzel, de örülök hogy az adatlapomból sikerült ezt a következtetést levonnod. Meg annak is, hogy ennyire zokon vetted, hogy kötekedtem... hidd el nem okoskodni akartam, ha ez a beszélgetés előben, többszemközt hangzik el haveri körben, nem kaptad volna fel ennyire a vizet. Csak most pont neked címeztem, mert te hiszed azt, hogy csak te vásárolsz külföldről... amúgy nem a padláson tartjuk a pénzt, mert a múltkor is majdnem beszakadt a súlya alatt, azóta a pincében van, és egy színarany dömperrel forgatja az erre a célra felvett segédmunkás.
A laptopomon van a link, így most nem fogom tudni küldeni, fogalmam nincs hogy találtam rá a webshopra.
99 GBP tutira, méret is van belőle, megnéztem, majdnem meg is rendeltem.
Szerintem nincs az az ember aki 50-el menne végig a városban és minden előzésénél indexel stb.
A járdán csak azért mentem, mert úgy lehetett befordulni!
EGYÉBKÉNT meg a KRESZ vajon miiii?
Miért nem jössz velünk soha?
Minden viccet félretéve, kend be vazelinnel...
99 GBP tutira, méret is van belőle, megnéztem, majdnem meg is rendeltem.