Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

figyelj, ez attól függ, hogy tárgyalsz velük

Kicsit puhítani kell őket, én pl fel szoktam őket hívni. Meg kérem a supervisort.

Főnökkel meg lehet beszélni.
Na persze, hogy mindenkinek ilyen sisakja legyen..... Ti vegyetek gagyit, ezt meg hagyjátok meg nekünk( a bal oldali az enyém)
illik nem illik, ha 10e-reket spórolhatok egy csizmán vagy bukón nagy ívből szarok az illemre...

Anita sisakja 50e aunernél, már ha épp lehetett kapni olyan gyerek méretet, amcsiból 1 hét alatt megküldték 28e-ér pk-el együtt...

egyébként vicc hogy szinte bármilyen cuccot itthon legalább másfélszer drágábban kapsz a kinti árhoz képest és nem is kell olyan messze menni csak az osztrákoktól vagy az angoloktól rendelni...
Ezt hol mondták?

Mert én is írtam mindenféle ajánlatot több UK shopnak is, de a chainreaction kivételével (45k fölött ingyenes szállítás) mindenhol csak nőtt a pk, ahogy több terméket szerettem volna kérni.
akár nálam is!
azé ez durva h kint 44000ft egy 2010 es TLD sisak, az barátok közt is meg van 50 ből a postával együtt.

Sőt ha azt mondom nekik h kell egy szett ruha is mellé azt mondják h a pk t állják !

Ez mi ?
ilyet nem illik csinálni! amugy meg már nem 100as a TLD sisak. van 69.990ért is!
köszi
utcai egykerekezéshez, bohóckodáshoz ilyenkor a talpa nem ér az aszfalthoz
Ha itthon nem találnáld meg, ajánlom a dirtbikebitz.com angol oldalt, nekik van Troy Lee.
mondjuk lehet jobban jársz ha bemész, felpróbálod aztán rendelsz egyet külföldről.

Nem tudom ebay en milyen árban vannak ezek, de itthon egy TLD sisak egy 100 as
várj türelemmel , én is várok sztem mire megjön a lista lukitól, már rendelem is a lencséket
mijez a csimma kérem ?
ok, keresem
pl Velvart
TLD sisakokat hol lehet beszerezni Mo.-n ?
Nem tudsz nekem is ilyen ( jobb oldal ) sisak szerezni ?
most mondják a Roxyn, hogy Bp-en a körúton egykerekeznek a motorosok Gondolom innen valaki
Bakker!
Mekkora tele van a gépeden, hogy ilyen kicsi mélységgel tudsz dolgozni?!
Pályázni úgyse lett volna jó a speed csizma: nem tudsz ledobbantani vele mert letapad a talpa és esésnél sem véd lófaszt se egy krossz/SM csizmához képest...
aha
Bizos megszólnak érte, de közúton én speed csizmát használok...kényelmesebb vele egykerekezni A ritka pályázások alkalmával húzok SM csizmát.
Bakker!
Én meg most rendeltem meg a csimmám.
Ezek szerint elegendő lett volna vennem egy újabb térdkoptatót (5000ft), és maradhatott volna a speed csizmám!