Azért mifelénk nemhogy egy TR mintás szett néz ki bohócnak, de még egy fehér csizma is a határokat feszegeti azok szemében, akik szerint minden motoros egy feltűnősködő, magamutogató majom. Valahol igaz is.
az a helyzet, hogy az emberek átlagműveltsége,sport terén, olyan alacsony, hogy fogalmuk sincsen, mire céloz a "piros pöttyös" mez+nadrág. a Tour de France-on a hegyi szakaszokat összetettben vezető kerékpáros viselheti a fehér alapon, piros pöttyös mezt. ami azt jelenti, hogy ő a legkeményebb! a TLD erre szeretett volna utalni ezzel a mezzel. csak hát a parasztnak mi jut az eszébe? Túró rudi.
az a helyzet, hogy az emberek átlagműveltsége, hogy fogalmuk sincsen, mire céloz a "piros pöttyös" mez+nadrág. a Tour de France-on a hegyi szakaszokat összetettben vezető kerékpáros viselheti a fehér alapon, piros pöttyös mezt. ami azt jelenti, hogy ő a legkeményebb! a TLD erre szeretett volna utalni ezzel a mezzel. csak hát a parasztnak mi jut az eszébe? Túró rudi.
osztrákoknál, németeknél minden drágább, mint itthon. ha nem hiszed, akkor beszéld meg a német törzsvevőimmel a dolgot. hogy miért olcsóbb kint mint itthon? túl sokmindent kellene leírnom és nem is biztos, hogy ennyi idősen megértenéd teljesen a dolgokat. az ilyen mentalitásra egy valamit szoktam mondani: "tudod miért nem járok Ferrari-val? Mert nincsen rá pénzem!"
Tudom, szeretem az ilyen igényes tartós cuccokat. Nem panaszkodhatok, mert szerencsére nem kell szűkölködnöm. Hát ja akinek nincs pízze az ne vegyen motort - EZ is Igaz.
Nálam ez inkább elvi kérdés. Ha valahol kiszolgálnak normálisan, megvan minden időben, és tényleg fullos a cucc akkor oda visszamegyek.
De sajnos nem ezt tapasztalom itthon. Szal inkább rendelgetek és kifizetem a Pk t
Én bevallom TLD buzi voltam mindíg is... Még az alsó gatyám is az.. Talán az ára az ami nem engedi tömegtermékké válni... Nem érdekel hogy drága, de legalább egyedi!
Mi normális áron megkapjuk! Nem 40v ért, de a koph sem panaszkodott amikor intéztem neki a szettet! Ezek a bukó sisakok közt elég igényesnek számítanak. Nézd meg a neten, hogy festik őket! Nem gyenge... De lehet kapni 20 ezerért is bukót valahol
Az aunert meg hagyjuk, tavaly 3 hónapig hülyítettek az alpin sm ruhával! Pedig 3at akartunk venni. Előleg meg minden , azután úgy kellett visszaimádkozni az előleget! Azóta befejeztem velük!
csak úgy általánosságban írtam a külföld vs itthoni vásárlásról
így helyes!
Nálam ez inkább elvi kérdés. Ha valahol kiszolgálnak normálisan, megvan minden időben, és tényleg fullos a cucc akkor oda visszamegyek.
De sajnos nem ezt tapasztalom itthon. Szal inkább rendelgetek és kifizetem a Pk t
Bementem a Mamutban egy notebook shopba, hogy macbook ot szeretnék venni. Kiröhögtek ...
És ez nagyon sok boltra igaz. Nem h segítenének, bunkók, lehúznak...
Tisztelet a kivételnek ! Akinek nem inge ne vegye magára !
Mert ugye ahogy olvastam h MO n az átlagjövedelem 85k.
Bp - n 110.