Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nesztek
sztem meg bekaphatják
nem akarok én venni tld-t az osztrákiaiaktól
csak úgy általánosságban írtam a külföld vs itthoni vásárlásról
vagy a túró rudi hungarikum és ezért...
Azért mifelénk nemhogy egy TR mintás szett néz ki bohócnak, de még egy fehér csizma is a határokat feszegeti azok szemében, akik szerint minden motoros egy feltűnősködő, magamutogató majom. Valahol igaz is.
az a helyzet, hogy az emberek átlagműveltsége,sport terén, olyan alacsony, hogy fogalmuk sincsen, mire céloz a "piros pöttyös" mez+nadrág. a Tour de France-on a hegyi szakaszokat összetettben vezető kerékpáros viselheti a fehér alapon, piros pöttyös mezt. ami azt jelenti, hogy ő a legkeményebb! a TLD erre szeretett volna utalni ezzel a mezzel. csak hát a parasztnak mi jut az eszébe? Túró rudi.

így helyes!
az a helyzet, hogy az emberek átlagműveltsége, hogy fogalmuk sincsen, mire céloz a "piros pöttyös" mez+nadrág. a Tour de France-on a hegyi szakaszokat összetettben vezető kerékpáros viselheti a fehér alapon, piros pöttyös mezt. ami azt jelenti, hogy ő a legkeményebb! a TLD erre szeretett volna utalni ezzel a mezzel. csak hát a parasztnak mi jut az eszébe? Túró rudi.
sztem jól néz ki
Én ezt a TD szettet néztem ki. Valami 30k-ért láttam akciósan, de félek túl gányos lennék benne.
beteg de sztem simán jó
de hát így te vagy az IGAZI!
Túró Rudi
AZ! Csak nálunk szinte hordhatatlan... Tudod mi ugrik be az átlagparasztnak róla...
Igaz....
Jeff Ward replica!
osztrákoknál, németeknél minden drágább, mint itthon. ha nem hiszed, akkor beszéld meg a német törzsvevőimmel a dolgot. hogy miért olcsóbb kint mint itthon? túl sokmindent kellene leírnom és nem is biztos, hogy ennyi idősen megértenéd teljesen a dolgokat. az ilyen mentalitásra egy valamit szoktam mondani: "tudod miért nem járok Ferrari-val? Mert nincsen rá pénzem!"
Naja... Nézd csak mim van
Tudom, szeretem az ilyen igényes tartós cuccokat. Nem panaszkodhatok, mert szerencsére nem kell szűkölködnöm. Hát ja akinek nincs pízze az ne vegyen motort - EZ is Igaz.

Nálam ez inkább elvi kérdés. Ha valahol kiszolgálnak normálisan, megvan minden időben, és tényleg fullos a cucc akkor oda visszamegyek.

De sajnos nem ezt tapasztalom itthon. Szal inkább rendelgetek és kifizetem a Pk t
Én bevallom TLD buzi voltam mindíg is... Még az alsó gatyám is az.. Talán az ára az ami nem engedi tömegtermékké válni... Nem érdekel hogy drága, de legalább egyedi!
Na pl macet én Szlovákiában vettem, 200k ért.. megérte! Nem is vennék más laptopot az tuti!
Mi normális áron megkapjuk! Nem 40v ért, de a koph sem panaszkodott amikor intéztem neki a szettet! Ezek a bukó sisakok közt elég igényesnek számítanak. Nézd meg a neten, hogy festik őket! Nem gyenge... De lehet kapni 20 ezerért is bukót valahol
naja . Itthon bemész egy Boltba, eladónak könyörögni kell h segítsen.

Bementem a Mamutban egy notebook shopba, hogy macbook ot szeretnék venni. Kiröhögtek ...

És ez nagyon sok boltra igaz. Nem h segítenének, bunkók, lehúznak...

Tisztelet a kivételnek ! Akinek nem inge ne vegye magára !
Az aunert meg hagyjuk, tavaly 3 hónapig hülyítettek az alpin sm ruhával! Pedig 3at akartunk venni. Előleg meg minden , azután úgy kellett visszaimádkozni az előleget! Azóta befejeztem velük!
hát igen, sajna Mo - n vagyok. Nem akarom én senki boltját rontani, de aki átlag 110 000Ft ból él annak nem mindegy 40 vagy 60.

Mert ugye ahogy olvastam h MO n az átlagjövedelem 85k.

Bp - n 110.
Az osztrákoktól nem rendelsz tld, azt most megmondom! Ezt a kört már végig jártuk mi is!