Háj! Holnap Kecsón van dolgom, miután elintéztem, kerülnénk a cimbimmel párat az ottani gokartpályán, igaz csak 2 pit-motyóval
Kihozod a motardot, ha ráérsz?
Két gyors kérdés:
- Alpinestars Tech3 csizma (alapban cross-offroad). Ha egy ilyet befalok (lenne kicsipénzé), majd rádobok egy boronatárcsát a talpára, akkor ez megállja a helyét a pályán is? Link: http://www.aunergyor.hu/cross-...
- Másik. ápr. 10-11 Kakucs SM OB. Tudja valaki hogy mely napon mi a program? Melyikre érdemes kilátogatni.
Oks Köszö szépen.Azért is irtam ide, mert aki már régóta supermotororzik az biztos jobban tudja a lehetőségeket mint én.És lám bejött .Ha meg akadok akkor irok .mégegyszer kössz.
Két lehetőséged van:
A: Vedd ki a kerekeket!Dobd ki az egészet egy kukába!Szólj nekem,hogy ezt mikor/hol teszed!
B: Tedd vissza az eredeti kereket.Mérd meg a tárcsa és a villa,majd ugyanígy a lánckerék és a villa távolságát.És a felni peremét is mérd meg a villához,mindkét oldalt,mert soxor asszimetrikus a villa!Ha a két agy egyforma széles,könnyű dolgod lesz,ezeket a méreteket kell tartani,legfeljebb félre kell húzatni picit a felnit az agyhoz képest. Ha a két agy szélessége különbözik,vagy szedetned kell belőle,vagy a tárcsa/lánckerék alá kell valami távtartót csináltatni,hogy minden OK legyen.
Én így csinálnám,remélem érthető volt.Ja,és nem vagyok versenyző,csak funbike-om van
helló
Supermot versenybe jártas segitség.Van egy 650 fs berg em 2003évjárta vettem bele most egy gas gas sm szetett az első pöpec is volt, nem is kellet alakitani rajta.de viszont a hátsó annál inkáb szar.Ugyan is eszetergáltattam távtartókat és be la raktam ,de nem jó met ferdén futv a lánc és bele ér a láncvédőbe.Viszont meg növelni se tudom a távtartókat mert akkor a tárcsa ki esik a a fékyneregből.Kérdésem van hogy van e valami átalakitó a féknyereghez vagy valaki okosab ebben a segitségét kérném.
Ja.De mi tökölés azt normálisan belefaragni... 6 helyen kell minimum méretet módosítani (forgácsolni) hogy kurva 15mm-t nyerjek.Ennek örül igazán a dolgozó.De így kell,mert ezt nem akarom menesztő nélkül beletenni,tudod hogy alut hegesztenek a kerékbe és ahhoz csavarintom a lánckereket.Barátnőm faterjának van egy akkora esztergája ha bekapcsolja,Pakson megcsúszik az ékszíj. Ma meg akartam nyergelni(tanítottak rá régen) de mégsem mertem.Miért én basszam el?
Ja-ja Yo yoo! Ha elkészül a szarom nekem jó a vasárnap,ha nem készül el,akkor a hétfő sem De akkor elmegyek Norbit kísérgetni.Bár amikor legutóbb elkísértem egy jégmotorversenyre csúnyán beb@sztam.Akkor NEM szereztem barátokat Na maj megpróbálom sürgetni a pacákot a gép mellett.Mondom az esztergányosnak: Ma már majdnem nekiálltam én,csak mégsem mertem.
Kihozod a motardot, ha ráérsz?