Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtudom, a miénk igenjó ugye Giraffe
legalább ebben jó vagyok
nem azért kérdeztem, csak az ehez tartozó számról hívtak és nem tudtam éppen felvenni..
pedig a szarul főzött pálesz a szemekre hat rosszul nem?
van egy ilyen használaton kívüli szarja havernak is, megkérdezzem eladja-e meg mennyiért?
na pont ezért kérdeztem 2x hívtál pont véletlenül nem tudtam felvenni, de ha ma hívsz felveszem, csak ne add fel , kicsit már rossz a fülem
Szia! én hirdetem, de most adtam el az átalakítót! Viszont hívtalak már egy párszor a motorod miatt! Nem jó a hírdetésben lévő számod?

Tomi
valaki nem innen hirdeti ezt? link
akkor elvihetlek egy körre?
ejnye... azt nem mondtad hogy este lesz a koncert... így még simán mehettem volna szétnézelődni nálad
üdv holnap ott leszek!
Ez sokmindent megmagyaráz
A hátsó kanyarig el se látok
BUDAPEST környékiek!
Ma rock buli a Kerepesi út 26 szám alatti Klubban este 20:00-tól!
Supermotoval aki jön ingyenesen jöhet!
Pedig én is tépnék egy sorszámot
Pedig nagyon egyszerű a képlet (vagyis a szenvedésem oka): egyszerre minden nem megy!
Gondoltam itt ez a fórum, és rákérdezek, hogy mi az az elfogadható kompromisszum, ami a keretbe még belefér.
Nálam az élet csupa megalkuvás.
egyetértek!
nagyon ragaszkodik a jelenlegihez sajnos

Asszem sose volt még olyan tolongás a "főnökösködés"-ért mint akkor lenne
Én komolyan nem értelek téged! Megveszel egy vagyonért egy szép motort, egy szaros csizmán meg itt szenvedsz A motocrossoutlet-ben most akciós a gearne sm csizma például! Azt hiszem 69ért adják. De jóban vagyunk a magyarországi importőrrel és biztos lehet Vele beszélni
Egyébként is a Tech 3 nem varott talpú, hanem öntött és ezekre qva nehéz szépen feltenni a koptatót mivel ha megnézed nincs éle a talpának! Szerintem...
igen, ott a hátsó kanyarban mindig megcsúszott kicsit a hátulja.... hahaha
mondtam már hogy váltsd le a főnököt!
ja én 3x vertem magam földhöz azért van még ujjam mert nem hajlott el, lehet változott a minősége Börninek is ilyenje volt ő biztosan többet tud mondani róla
csak az alapján írtam hogy havernak a helyben álló motor eldőlt és ennyitől vagy 90 fokot lefittyent.. és nem a csavar hanem maga az anyag tekeredett azt egy kézzel visszahajlította... lehet gagyi racetech, végülis universalba vette