Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

no para!
inkább arról mesélj, jöttök e szombaton motorozni, ha az idő is úgy akarja?
jól van, örülök hogy mindenki ennyire okos és szarásig van közhelyekkel...
annak is örülök hogy nálatok nem csöpög a csap, és hogy a legnagyobb bajotok az, hogy fel kell menni a padlásra megforgatni a lóvét vasvillával hogy ne rohadjon be...
én már csak ilyen szemétláda ebay vásárló maradok...
ÉN TUDOM!
Ni má túró-rudi mann!
igen igen, fater betegeskedik, mehetek a birtokra tavaszi munkákat csinálni, kötözni metszeni, végig mindent ( ebbőől lesz a pálesz is ) úgyhogy nem lesz vidámság. inkább nyugodtság meg tavaszi szél a szabadban pedig máskor nem mertem ilyenkor belegondolni hogy hány napig is leszek részeg...
berugtá' má' Laci? mindjárt itt a hétvége,ráadásul húsvét
az ott a rotyogogo
kőkemény
nagy gond lenne, ha lebeszélnélek róla?
Azt hiszem ez lesz a 2010es verzió
Naja... Mehetünk de még ma hívlak! Tényleg Luki vagy vki! KTM bringát szeretnék venni az asszonynak meg magamnak is. Ha tud vki esetleg jó árban vhol! 2010esekről van szó, mounti lenne mindkettő!
van még az a pókos verzió is. olyat akartak adni januárban ajándékba, de mondtam, hogy jó lesz a sima is!
Hát nem is tudom... egy óráig böngésztem a netet , 192 euronál olcsóbban nem találtam szettet ebből. Az barátok közt számolva is 50000Ft+posta....
ezért jogdíjat szedek
Na akkor holnap mi szitu?
reggel megyünk?
vagy hogy lesz?
Meg ezt is! Tld+oakley
Néd csak mit találtam Lukas!
EZT 30ért? Hol? Elég furcsa lenne....
Látom beelőztek - túl sokat szöszöltem
Nem kötekvésképp, de... nyilván nem a te személyes vásárlásod fog tönkretenni egy multit. Mint ahogy az sem fogja döntően befolyásolni a Föld életét, hogy nálad egyedül a bolygón csöpög a csap, vagy fürdés alatt is megy a tv, pedig senki nem nézi. Csak az a baj, hogy kábé minden ember így gondolkodik - "áhh, úgy sem rajtam múlik" Pedig ismered a mondást: sok kicsi sokra megy Na de nem akarok én itt hegyibeszédet tartani, meg offolni... ennyi voltam mára
másrész, újra olvasva, nem az ország megy csődbe ettől, hanem a kereskedők.....bár ennek konzekvenciális következménye az állam is...

na mind1, majd az alkalmazottjaimnak is elmondom, hogy haver csá van, mert a román vendégmunkás a feléért megcsinálja ugyan ezt
sokmindenki sok 10-20ezre, nagyon sok pénz. az árak miatt, meg az állam a felelős. tudod itthon a világon a legmagasabb az adó!
Látod, rajtam is ezért volt vasárnap a jól betört speedes csizmám...van egy "fehér másik", de még mindig nem az igazi
ez fasza nagyon ez a cucc, hol lehet ilyet venni? tudtok mondani valami üzletet? meg mennyi, 30 lenne csak?
na a vége kicsit kusza let, én kiköptem, rakjátok össze