Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze ez így van, gondoltam is hogy erre fogsz kilyukadni, de egyrészt nem az én pár tízezres kinti vásárlásaim fogják csődbe vinni az országot, de ebbe nem is mennék bele...
másrészt ha nem lenne ekkora óriási különbség az árak között nem kintről nézegetnék, pár ezer forintos összeget magasról szarnék le elhiheted de amikor ált. 2/3-a, némely esetben fele a kinti ár..., és 50-70e-s tételeknél ezek kőkemény 10-20e-k / cumó, amit már nem szarok le, mert pénzből élünk mi is...
OFF

ADÓZZANAK a multik - hát nem ők viszik ki innen a legtöbb pénzt. nem akarok politikába befolyni de ! na ki mondja et?!

Meg itt egy biciklis kép csak neked
a másik dolog az az, amit levélben is írtam Neked: " A külföldi kereskedő, fog Neked GO-GO-t rendezni?" szerintem nem. csak elrakja a lét és köszöni szépen. erre is kellene néha gondolni. vagy akkor inkább ne is rendezzünk semmit? az éremnek mindig 2 oldala van!
túró rudi?
lerövidítve a dolgot. ez egy 22es csapdája. nem itthon vásárolsz, nem marad itthon a pénz, a kevesebből kell kihozni azt a profitot, amivel életben maradhat egy vállalkozás.......így ha kintről vásárolsz, még esélyük sincsen az itthoni kereskedőknek azt a mennyiségi limitet megütni, ami után mennyiségi discount jár. így soha nem lesz semmi olcsóbb....ráadásul, ha bedőlnek ezek a vállalkozások, akkor nagyjából Te is elveszted a munkád. ugyanis a pénz körbe jár, de ha kivét van akkor ez megszakad. lehet, hogy most örülsz és olcsó, de holnap "emiatt" nincsen állásod! ezt sokan végig sem gondolják.....lehetne itt sokkal jobb világ/árak, ha az emberek, nem csak a pillanatnyi "örömöknek" élnének!
Nekem nem szokták mondani hogy túl csicsa a motorom...vajon miért nem?
pedig nem rossz....az átlagparasztot meg leszarni.
nekem is mondták hogy túl csicsa a motorom, a ruhám meg olyan mint a pizsama
nagy átlagban olcsóbbak kint a cuccok...
én már több troy lee szettet is hoztam és általában annyiból megvan az egész szett amennyit itthon 1db gatyáért elkérnek.
én igazából 2 menet alatt betörtem, nem nagy móka, apraszaki jól mondja, egy picit nem árt állítani a karon.
Ok, próbálgatom, hajtogattam már össze-vissza, remélem idővel tényleg jobb lesz.
A váltókart mindig feljebb kell állítani csizmához!
sétálgass benne, törd be. másképp nem lehet
Jobb kézzel a bal váll felett...
Köszi szépen, várom a többi képet is!
Segítsetek légyszi.

Tegnap vettem egy csizmát. Sajnos csak a legolcsóbbra volt pénzem...
Annyira kemény, mintha sícipőben járnék.
Csak az udvaron próbáltam ki a motort benne, de hihetetlen módon érzéketlenné váltam a váltó és fékkarra a csizmában.
A fék talán még szokható, a legfurább, hogy eddig a lábfej mozgatásával tudtam váltani, most meg olyan merev a csizma, hogy elképzelésem sincs, hogy kéne bedugni a lábtartó és a váltókar közé a lábfejem, hogy váltogassak.
(ráadásul a cipőimhez képest majdnem dupla magas a csizma orra, ami külön nehezíti a dolgot).

A váltókart esetleg följebb tudom állítani, de kétlem, hogy sokat segítene.
Mit tudtok tanácsolni?
(ez egyébként egy No Fear Attack csizma)
Sorry most tárgytalan másra kell a pénz bocs.
hordó
dehogy fogyasztom, ahhoz még kinntről is drága, én csak hordani szeretném...
Mindkettőtöknek igaza van. Csak Luki, mint kereskedő és viszonteladó nézi a dolgokat, Te meg mint fogyasztó.
nem kell szó szerint venni, biztos van ami drágább kinnt, de pl dainese gerincvédőt nézegetek egy ideje és 10-14e-el olcsóbban jönnék ki ha pont az osztrákoktól rendelném (pk-el együtt szintén...), lehet Neked nem számít, örülj neki, én megnézem az ilyen különbségeket...
ja biztos nem érteném meg, én már csak ilyen hülye vagyok, hogy 10-20-30e-el olcsóbban veszek cuccokat kintről...
Ennyi...és még van jó pár fotó..na majd ha lesz időm linkelek..
Hajrá FÁNBÁJKOSOK....
Aztakrva! Ez tényleg túl konzervatív ruházat, köszi a fotóért!
Amint lábra állok anyagilag és még motorozni is fogok tudni, jöhet!
EZ a beszéd
Ez nem teleobjektívvel készült...
57 mm és 2.8-as rekesszel. Alap zoommal 28-70 essel!