sem húsvét vasárnapra, sem húsvét hétfőre nincse foglalva a pálya. el kellene lassan düntenünk, hogy mikor is menjünk?! én lehetőség szerint, a vasárnapra szavazok.
jah nekem semmi bajom, talán egy kicsit a jobbos csípőm fájdogál. de nem vészes. a motoron meg egy kézvédőt kell cserélnem, illetve a lábtartóimat, mert azok már amugy is ki voltak végezve, most meg a jobbos össze is roppant, ahogy ráesett a motor.
kis változás van, de csak a félnapos jegyben. a napi maradt 6ezer, a félnapos 4ezer, ami délutánn 1től érvényes. a büfében lehet kapni, minden jót. és nem drága, legalábbis amit vettem. a kiszolgálás minőségében tér-idő ugrást lehet érzékelni, ami rá is fért a helyre. a parkolóban le lett betonozva középen egy sáv, hogy ne a kavicsról menjenek fel az emberek közvetlenül. ki lett még betonozva néhány kanyarnak a belső ívénél, a füves rész, hogy ha a driftesek eltévednek, ne hozzák fel a mocskot a pályára.
akkor minden oké, költözhetünk idén (is) visontára
pénzben mi a dörgés? csak mert tavaly év végén már eléggé össze-vissza volt minden, mikor ennyi mikor annyi kb milyen kedvük volt...
piszok jó volt a visontázás. új tulaja van a pályának, a régiek csődbe mentek így igaz! Zolibá maradt, de hát őt szerettük is. nagy fejlődések vannak a pályán. van normális mellékhelység, kézmosó, lesz zuhanyzó, van kultúrált büfé, és étkező, illetve gyerekeknek egy LEGO gyerek sarok.
a pálya nagyon jól tapadt. tegnap gokart verseny volt, a sok goki letisztította a pályát. lehetett rendesen döntögetni a gépet. nagy szomorúságomra én voltam egyedül supermotoval. de nem hiányoztak a megszokott sport robogósok. nagyjából 90kört mentem ma. a végére, sikerült is eldobni a vasat.
hááát egyelőre csak ilyen visszaszokós menések vannak, olyan lett az erőnlétem így a télen mint kislány koromban...
de azért kérek majd időmérőt hátha vannak még csodák
lehet hogy pénteken lemegyünk, Anita akkor nem dolgozik, hétvége tuti kilőve most
na örülök neki! kíváncsi vagyok itt kecskeméten tudsz e előre lépni. kakucson nekem se volt semmi .
mikor jöttök? én hétvégén már lehet, hogy ki tudok menni
ez nekünk sajna nem jön össze
Edző versenyt mikor lehetne összehozni?
pénzben mi a dörgés? csak mert tavaly év végén már eléggé össze-vissza volt minden, mikor ennyi mikor annyi kb milyen kedvük volt...
reméljük nem lett bajod meg a motornak se!?
a pálya nagyon jól tapadt. tegnap gokart verseny volt, a sok goki letisztította a pályát. lehetett rendesen döntögetni a gépet. nagy szomorúságomra én voltam egyedül supermotoval. de nem hiányoztak a megszokott sport robogósok. nagyjából 90kört mentem ma. a végére, sikerült is eldobni a vasat.
de azért kérek majd időmérőt hátha vannak még csodák
lehet hogy pénteken lemegyünk, Anita akkor nem dolgozik, hétvége tuti kilőve most
mikor jöttök? én hétvégén már lehet, hogy ki tudok menni