Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki esetleg tud 2005-ös exc 125-höz gyári supermoto szettet ?
Info? mikor mennyi km motorral amit ott mennénk és autóval mennyi az út?....mikor lenne a túra?
Köszi!
Mennyi (benzin)költség ez
Addigra csak sikerül alkotnom már valamit...
Reggelt! Egy kis képcsomag tegnapról...
Augusztusban. Készüljetek rá.
Motorra is van már kis formátumú P-s rendszám, azt kérj kölcsön!
Youtube Grossglockner
Van róla gazdagon videó.
Mennék szívesen...de ígérni nem tudok semmit...
husky smr450...
igen, volt benne 2 elcsúszásom is.
ha valakitől tudok kölcsönkérni/bérelni egy utcai motort, akkor én szerintem megyek idén!
Tudjuk. Ez 270.000 HUF/Bergbe került (=+1 év hitel). Viszont így felmotorozhattunk a Grossglocknerhez, ami felejthetetlen volt. Idén valaki velünktart?
helló
Te csúsztál el még régebben a FOX cross nadrágban?
corben-nek le is tört!
Barthának nagyon megy az 1 kerék, ha iigy felgörbült a hátulja....Tominak meg igen állat a honda
A pályán kívül is létezik ám élet, jó napot kívánok!
Soha nem volt DRZ-m, úgyhogy az érvelésed egy egészen hangyányit sántít...vagy frappánsabban megfogalmazva: bekaphatod
mivel nem szeretnék 250-be üzemórásat, így csak a 400-as jöhet szóba
Még 2 pikcsőr.
Szia! Husky után DRZ? Evolúciónak ellentmondó cselekedet. Hacsak nem akarsz egy városi üzembiztos cirkálót.
Itten 1-2 kép a máról (tegnapról). Kellemes volt motorozni a kis társasággal!
Ez pont olyan mint autóban a nissan gtr....a japók kitalálták,hogy majd leveri a ferrari 430-ast....Volt gtr-em és egy 100 000 eurós szar..de nagybetűvel..Szerencsére csak üzletre lett véve....magamnak soha......Hasonlít rá,jól gyorsul...vehetsz hozzá kb ugyan ennyiért tuning kittet..és pont azt éred el mint a drz-vel...ugyan annyiba van mint egy normális gép és a felét tudja...Egy előnye van,az pedig az olajos,duplakuplungos váltója...de ez kevés vigasz....
Szerintem egy smr,sxv vagy egy Berg sokat bír és sokat tud..Ezt úgy értem,hogy minden úgy működik ahogy kell......és még ezeket is lehet húzni,finomítani bőven ha van pénz......és akkor érjük el,a sok motorfelújítást....de alapból jól motorozható...Persze a "szamár ranglétrában" is van valami...elismerem....de ha valamennyire tud motorozni én már nem ajánlom senkinek.....túl drága tanulópénz....
Csak azért nem tetszett, mert jó a DRZ, de mondjuk SM kategóriában-ha ismeretlen számára- nem biztos, hogy jó ha valaki egyből SXV-re, SMR-re, Bergre vagy Huskyra ül. Főleg ha a pályázás is ismeretlen a számára. Ezért irtam. A költségek azok ott vannak, elismerem...szval annyit nem érdemes rákölteni.