Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazából nem hittem volna hogy ennyire jó lesz, most kakucson nagyon jól viselkedett kanyarokban, nem tudom ez a más méretű gumiknak vagy a villahídnak köszönhető-e, meg a hátsó kerék is előrébb került, vagy így együtt minden... de király lett, még visontán kíváncsi vagyok mit mutat, meg kecsón a box melletti pattogós kanyarba...
oda már Zolit is lehívom állítsa be a futóművet, most még beállítás nélkül is kurva jó volt
szívesen, örülök hogy hasznát veszed
Lacika, kössz a magasítót, a magasított üléssel valami kibaszott jó
igazából fel se tűnt, és pont ez a jó benne, tavaly végig szoptam az elcseszett hosszú lábaimmal, de most nagyon baba
a gázkar is jól szerepelt
és milyen lett a verda?
mi történt visontán mit hallottatok?
visontai fronton mi a helyzet?
hallottunk valami csődbe menős rémhíret, ez igaz?
na megvolt az első pályanap
egész jól ment, ahhoz képest amire számítottunk
jaaaa és persze milyen találkozó megen'?
Vagy berakod a dobozba
Ugyanmár! Felkötöd hátra a kiscsajt, azt' gyí
Háááát nekem most a Családom mellet lenne a helyem...

De ha kevesen vagytok,és süt 100-ágra a napocska-- MEGYEK !
jó csapatást! mi is megnézzük, hogy csúszik-e még a kakucsi aszfalt!
Jó mókázást!
gyönyörű szép időnk van, irány Visonta!
Jó... pénteken, meg kedden se vagyok suliban szóval mehetünk, bár sztem basacsaba is jönne, vele is 1eztetni kell
Köszi a papázást! Hétfőn már elhozom gépet igaz még nem lábon Elvileg csütörtökön lesz meg rendszám.
Mehetünk...Karate kölyök ...Nemtom még melyik nap lesz a menet de sztm forumon beszélünk addig.
Naja... Beszélgettünk már egy húsvéti gurulásról Addigra talán Diópapa motorja is kész lesz
mit?

akkó' viszem a bökőd
elég szarul vagyok (takony-kór), de ha nem esik az eső, akkor mehetünk
Holnap Kakucs !
Mint egy mesterlövész... jó a minőség Te melózol húsvét 7főn Meg kéne ejteni egy pótló bandázást, be akarom bizonyítani, hogy nem vagyok egy szájkaratés arctalan fórumozó, kamu képekkel Na, írjatok!
Lefotóztam a fotóst!
pöpec!
Zsírkirály! Gyere gurulni vmikor!