Tetszik,nem tetszik még is lecserélted Sxv-re....max. ő is lecseréli és bukik egy csomó pénzt......Legalább kezet foghattok.... Tudom most jön az,hogy így szerettem,úgy szerettem....meg milyen jó volt lemenni vele a Balatonra......Sok szép történetet hallottam már....
Én ma tök jót motoroztam az enyémmel.Nem egy könnyű gép,de legalább nem ágaskodik Ja,és azért vettem ilyet,mert utolsó akarok lenni.(a blokkfelújításban)
Funbike 4ever
Neked itt senki sem fogja fikázni a Drz-t,mivel mindegyik beszopatta magát vele.....megvette egy milláért,ráköltött mégegyszer annyit és akkor már ért öt kilót.....eladták és vettek ktm-et....szóval kb ilyen egy drz......Persze ha nem próbálsz ki egy ktm smr-t vagy egy 650-es Berget akkor sok örömöd lesz a drz-ben....mivel nem leszel tisztában milyen fostalicska hulladékot vettél....Sok sikert,jó motorozást....
hát könnyebben mozogna az biztos :D
mondjuk a 40 lovas nem tudta legyorsulni a huskymat :D
igaz áttétel függő, meg kisebb tányér vt hátúl, de akkoris 400 ccm :D
helo, érdeklődnék, h a drz 400-e változat supermotóba milyen? mivel testes motor, nem nehezebb vele manőverezni stb?
mert ebbe gondolkodom, jór árban van megminden, és azért gondoltam erre a tipusra
Sziasztok!
Elkészült a hűtővédő keret váza. Még egy kis szépítés rajta, aztán ugrik fel a mocira. A keret végeire pedig egy-egy gombát esztergáltatok.
Az egyik képen lefektettem a mocit, hogy megteszteljem előbb leér-e majd mint a hűtő.
Funbike 4ever
JO volt ez a mai délután... Igaz kicsit kevesen voltunk de jót csapattunk igy is!
mondjuk a 40 lovas nem tudta legyorsulni a huskymat :D
igaz áttétel függő, meg kisebb tányér vt hátúl, de akkoris 400 ccm :D
mert ebbe gondolkodom, jór árban van megminden, és azért gondoltam erre a tipusra
Ez egy pár forintos befektetés, plusz 5 óra munka. Remélem soha nem fogom megtesztelni.
Elkészült a hűtővédő keret váza. Még egy kis szépítés rajta, aztán ugrik fel a mocira. A keret végeire pedig egy-egy gombát esztergáltatok.
Az egyik képen lefektettem a mocit, hogy megteszteljem előbb leér-e majd mint a hűtő.
sziasztok itt egy pár kép az új járgányról