sziasztok
akarok venni 1 crf450x-et és az lenne a kérdésem, h annak is üzemórás a blokkja mint a cross -nak!
vagy ez vissza van "butítva" 1 kicsit értem azt , h alacsony és középtartománynál adja le jobban a nyomatékot nem magas fordulaton!
meg gondolom a váltója sem 1ezeik!
de ezzel lehet túrázni betonon pl 150km-ert!
elmenni vele ide oda szóval nem gyilkolni hanem csak úgy motorozni!
mert annyi mindent mondtak már, hogy nem tom mit csináljak!
esetleg van valakinek ebben tapasztalata?
az megoszthatná köszi
Lehet akkor nyáron bevásárolok tőled slickből, megvágatom aztán jó lesz De erre az átmeneti időszakra, hol meleg van, hol esik, nem vennék slicket, mert főleg utcán használom
Első gumi van raktáron, hátsó holnap jön, hétfőn talán felrakás De az is lehet, hogy elhozom a gumikat, aztán felrakatom őket máshol, nincs kedvem kihagyni még egy 7végét......
Ezért remélem hogy felvesznek oda az egyetemre, lehet majd menni motorozni mindenfelééé Csak innen Szekiről menjek fel, hogy ott egyedül keveregjek... hát nem is tudom Ha jönne még valaki, múltkor is mentem volna, csak szöget szedtem a hátsóval...
Tényleg kellene csinálni ilyen "rosszalkodós videót!
Az KIRÁLY LENNE!
Azért Jó volt ma is ez a kis városi gurulás! Jól esett...
Egyébként élőben már nem olyan gáz!
Sőt! Ha minden nap nézed 1 órán keresztül a garázsban ( )
akkor egy idő után kifejezetten SZÉP!
Ki ez a jóképű?
A motorja 5-ös!
akarok venni 1 crf450x-et és az lenne a kérdésem, h annak is üzemórás a blokkja mint a cross -nak!
vagy ez vissza van "butítva" 1 kicsit értem azt , h alacsony és középtartománynál adja le jobban a nyomatékot nem magas fordulaton!
meg gondolom a váltója sem 1ezeik!
de ezzel lehet túrázni betonon pl 150km-ert!
elmenni vele ide oda szóval nem gyilkolni hanem csak úgy motorozni!
mert annyi mindent mondtak már, hogy nem tom mit csináljak!
esetleg van valakinek ebben tapasztalata?
az megoszthatná köszi
Igazi FUN Bike-os!