Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy csak szimplán öregszel
Jaaa
Tényleg kellene csinálni ilyen "rosszalkodós videót!
Az KIRÁLY LENNE!
Hülye vagy Tomekkal is egyre jobban bejön már esküszöm
Azért Jó volt ma is ez a kis városi gurulás! Jól esett...
Nincs vkinek használt gumimelegítője eladó?!
Ugye?
Egyébként élőben már nem olyan gáz!
Sőt! Ha minden nap nézed 1 órán keresztül a garázsban ( )
akkor egy idő után kifejezetten SZÉP!
Nem is olyan veszélyes az a nózi! Még azt is megkockáztatnám kijelenteni, hogy szépecske!
Szia. Tudtommal üzemórás! csak egy lámpa van rajta és kész!
Menj mááááá
Ki ez a jóképű?
A motorja 5-ös!
sziasztok
akarok venni 1 crf450x-et és az lenne a kérdésem, h annak is üzemórás a blokkja mint a cross -nak!
vagy ez vissza van "butítva" 1 kicsit értem azt , h alacsony és középtartománynál adja le jobban a nyomatékot nem magas fordulaton!
meg gondolom a váltója sem 1ezeik!
de ezzel lehet túrázni betonon pl 150km-ert!
elmenni vele ide oda szóval nem gyilkolni hanem csak úgy motorozni!
mert annyi mindent mondtak már, hogy nem tom mit csináljak!
esetleg van valakinek ebben tapasztalata?
az megoszthatná köszi
YEAHHHH FB4EVER
Valami hülye gyerek volt a városban...gyorsan le is kaptam.
Igazi FUN Bike-os!
Öhö.Most hoztam el a zesztergályostól,félig kész.Folyt köv jövő 7en.Itt nem lesz már ideiglenes megoldás.
Basacsaba, te meg hova tűntél mostanában MSN-ről?
Lehet akkor nyáron bevásárolok tőled slickből, megvágatom aztán jó lesz De erre az átmeneti időszakra, hol meleg van, hol esik, nem vennék slicket, mert főleg utcán használom
Első gumi van raktáron, hátsó holnap jön, hétfőn talán felrakás De az is lehet, hogy elhozom a gumikat, aztán felrakatom őket máshol, nincs kedvem kihagyni még egy 7végét......
szeva, este akkor mehetünk a zidomokér?
Készvan már a vas?
Nekem meg van egy dömpernyi...115/120/125 slick előre, 170/55 hátra...
Ezért remélem hogy felvesznek oda az egyetemre, lehet majd menni motorozni mindenfelééé Csak innen Szekiről menjek fel, hogy ott egyedül keveregjek... hát nem is tudom Ha jönne még valaki, múltkor is mentem volna, csak szöget szedtem a hátsóval...
Van egy 120/600 brigestone 125/80 Dunlop.10/db.
2db van pontosítok egyikre nincs semmi írva másik dunlop 170/55 r17 használt 10ezerért lehet vinni a 2öt!
Hmmm Tényleg kár, hogy rendelés alatt vannak a gumik... de ahogy látom, Tibi keres 120-as gumit előre
sziasztok van debrecenbe eladó vagy 2-3 db vágott slickem ha érdekkel valakit 20-542-41-46 sürgős lenne
Látom amikor irodalomórán az irónia c. leckét vettétek, te biztos hiányoztál valamiért