Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kék az Ég 12 fok..minden fasza minden barooo... Sztm dél körül lépünk is ha mindenki összeszedte magát...
Ja jelentem Kenny ( Gábor ) nem jön Este beszéltem vele
Te nem jössz gurulni?
Nemis nalam meg josagos FCR van
Enyem is az de en 18k t fizetek 25k helyet, mert jo az eur arfolyam. Bank bukott az uzleten tobb, mint 400 k t. Igy most ingyenhitelem van
itt eléggé borús
Na reggelt...Mindenki irány a motorra...8 ágra süt a nap itt 9 fok van de délre már 15 is lesz legalább...na mindenki csak keresztbe!
Ja,akkor csak jobbra fordulunk
Én összeraktam,felgumiztam,Aztán átfordítottam a gumit,elvileg minden fasza lenne,ha... Kell 4 db elég kacifántos csavar még,mert így nem fordul át a hátsó kerék Még ez is.
uhh most jut eszembe, hogy reggel korán kell kelnem, mert még át kell gumiznom, mert ez már nem fog kibírni, max 1 napot. aztán menni kellene mindig, amikor csak lehet.
ok!
majd adok kölcsönbe!
Valahol a Föld nevű bolygón
gyöngyös az visonta, de az meg nem halásztelek mellett van
lényeg hogy az országban lesztek valahol
nem tom , nem visonta mert valami gyöngyöst emlegetett?
jaja csak oda hétvégente nem nagyon akarnak motorral felengedni, legalábbis tavaly azt mondták csak hétköznap amikor nincs gokart...
Nincs hozzá megfelelő készségem
halásztelek? az itt van nem messze de hogy melyik pálya lehet... nem kakucs? azon kívül dömsödön tudok egy kis fika pályát még ami errefelé van
Dömsöd
az ott lessz náluk halászteleken , azt ott megyünk pályázni de nem tom hova,, valami 20 km re van tőlük sm, gokart pálya
ja-ja, mondott valami nyári családi összeröffenést, pályázást pancsin
remélem idén már nekünk is belefér egy 2 napos hétvége megnézni azt a pályát is
Így mulat egy igazi magyar úr
gyertek már le vasránap! aztán veressük neki!
gondolom személyesen majd reagálsz rá , ha itt nem de meg kell kérdeznem!
Mennyi volt a madárka?
Hallom a hangja jó már!
Holnap jöttök hozzám délre!
Jaja Jó volt Csúszott is a 7-8 fokba az első 15 percig
De legalább mentünk kicsit..Holnapra barátibb időt mond...mehetünk...Ha valaki ráér jöhetne még ....hmm?!?!
Megvolt az első gurulás az új géppel,koph-al mentünk egy gyors várost.Hát mit is mondjak.....ez a gép egy ÁLLAT! Holnap folyt.köv.Valaki dél körül?