Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sm-é iszonyatosan fog! Első erősebb fékezésnél majdnem orrabuktam vele! :D
elég az az első fék?
Megválná a kéktől? Motor megvan! Bejárattam, majd mentem vele és hipphopp 10,1ÜÓ!
de igen most meg piros mi van Peti? motor?
Reggelt. Uj dekor?! Szép lett! Neked nem kék szilikon csövek voltak rajta?!
na elkészültem
helló

Crossmotort keresek 150-200 e árban lehetőleg jó állapotú költségmenteset de nem gond ha van egy kis hibája akinek van ilyen az kérem vegyen vel msnre maruzspatrik@freemail.hu vagy irjon emailt ugyanez
"teszik" helyett "tehetik"-et akartam írni, kéretik behelyettesíteni!
YES
Egyébként a kép jó. Spot-al mértél rá fényt?
Engem is lekapott tegnap este az asszony , de nekem más volt az érzés..., nem tom, lehet h azé', mert én SM-es vagyok?
Nem mondtam, hogy a kisujjotokból szopkodtátok ki. Az megint nem rugófüggő, hogy a teleszkóp felső kupakján van-e előfeszítés állítási lehetőség. Te azt mondtad, hogy az EXC-be akartok SX rugót tenni. De ilyen nincs! Vannak keményebb (5,2N/mm) és lágyabb (3,6N/mm) rugók. Eközött a 2 érték között 2 tizedenként lehet válogatni.
Mondom. A rugó alapvetően nem EXC, SX vagy SM-be való, hanem a motor összterheléséhez kell kiválasztani a megfelelőt, hogy a statikus és a dinamikus rugóút (sag) megfelelő legyen.
Hali!
Börni az, hogy rövidebbek a telók az SM-ben ill. a rugóút rövidebb még nem jelenti azt, hogy más rugó is van benne.
Mondom, ugyanazon rugót teszik SX-be EXC-be SMR-be SMC-be de még Adv.-be is! Ez tuti, gyári cikkszám alapján legalábbis így működik...
A két képben van valami közös.....mondjuk a vasúti sín
oksi,köszi,
Ha nagyobb körre megyünk ( Visegrád-Dobogokő....stb ) nem is fogok vinni 25 kg cuccot a hátamon. Így is Tomekkk hozta az állványokat.
Most megkértek haverék, hogy fotózzak és egy kerülettel arrébb ki is mentünk. Ennyi. Ha szeretnél fotókat szólj és kimegyünk fotózni.
Vagy motorozás vagy fotózás van. Együtt a kettő nem megy sajnos. De szívesen állok rendelkezésedre..no para
bezzeg amikor én is megyek,soha nem csinálsz képeket
Hát Zim....amit leírtál abból semmi nem igaz crf-re....
Hiába bújkálsz,holnap úgyis felhívlak
Na nyissad csak ki a JT lánckerékkatalógusod! Majd én adok neked feladatot ha itten unatkozol
Használt a pullduma?
Amúgy szombaton ebból maradtál ki
Köszönöm
csillag születik , ,
ez a kép ott van a szeren!