Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudtam én, hogy ez az új név mindenkinek tetszeni fog!
Bizonyos értelemben ja...B-vel vitatkozni olyan mint sajtreszelővel...
Én azt hittem eddig hogy valaki ismeri itt
Csak szeretnéd
Hallod Makiverem!
Remélem "sok havert" találsz itt a fórumon!
Nekem ne számolj el semmivel , nem vagy Te itt senki , ahhoz elszámolj!
Na cső!
akkor tulajdonképpen jó helyen járok
Szerinted ha egy állásban tartod a jobb kezed a gázon..mondjuk 120-nál...akkor az fekszik annak három tipusnak amit felsoroltam?
Mindenki el van tévedve, ez itt a SadoMazo topik.
"de ha 40-80-120-160-al akarsz pötyögni huzamosabb ideig akkor nem működik.....Ezért írtam Fehér Úrnak,hogy ha lábon megy Kakucsra akkor mikor odaér az árokba fogja dobni a gépet és csak anyázni fog..." nagyjából ez...
Melyik része?
Értem...tehát a 160 km/h egy 450-es atomüberállatracsinggépnek csak pötyögés ...asszem valamelyikünk eltévesztette a címet, ez a "SuperMoto" nem pedig az "űrrakéta" topik
Ez azért erős csúsztatás, már bocsánat...
Először is nem vagyok Kedves.....másodszor nem vagy abban a helyzetben,hogy bármit is kérj.....és azt hiszem elszámolással sem tartozom neked.....Kimaradt valami?
Én 13.00-ig dolgozom! HA addig ki expo-zzátok magatokat , akkor guruljunk!
Koph tudja merre a bolt!
Most így nem tudok jobbat a Kincsem park parkolójánál... jó nagy, belátható, és ingyenes. Ja és tavaly sem parkolt ott senki. Sztem ott várunk meg téged, meg aki jön
öö kell hozzá centrifugális erő. tehát mindenképpen be kell szerezni egy centrifugát. lehetőleg HAJDÚ-t akinek nincsen felejtse el.. esélye sincs rá . elesik és akkor lesz balzsákpara!
Nem jég?
Egy Fs/Smr/Sxv úgy van hangolva hogy ha kicsit megdöntöd működik...ha húzod neki működik...de ha 40-80-120-160-al akarsz pötyögni huzamosabb ideig akkor nem működik.....Ezért írtam Fehér Úrnak,hogy ha lábon megy Kakucsra akkor mikor odaér az árokba fogja dobni a gépet és csak anyázni fog...
Kedves Boz...
Kérünk videót Rólad, h kell menni egy SM-el!
Szerintem a hátsó fék kell hozzá...
De hülye vagy
Tudok egy jobb vita témát újra Hogyan kell csúsztatni? Kell hozzá enni csuszát mindenképp? vagy csak simán?
Minidig vannak furulyák ,akik bepróbálkoznak!
Lehet a SPORTMOTOR küldte, mert döglődött a fórum:-)
olyan az áttételezése hogy alapjáraton 90 el megy