"de ha 40-80-120-160-al akarsz pötyögni huzamosabb ideig akkor nem működik.....Ezért írtam Fehér Úrnak,hogy ha lábon megy Kakucsra akkor mikor odaér az árokba fogja dobni a gépet és csak anyázni fog..." nagyjából ez...
Értem...tehát a 160 km/h egy 450-es atomüberállatracsinggépnek csak pötyögés ...asszem valamelyikünk eltévesztette a címet, ez a "SuperMoto" nem pedig az "űrrakéta" topik
Először is nem vagyok Kedves.....másodszor nem vagy abban a helyzetben,hogy bármit is kérj.....és azt hiszem elszámolással sem tartozom neked.....Kimaradt valami?
Most így nem tudok jobbat a Kincsem park parkolójánál... jó nagy, belátható, és ingyenes. Ja és tavaly sem parkolt ott senki. Sztem ott várunk meg téged, meg aki jön
öö kell hozzá centrifugális erő. tehát mindenképpen be kell szerezni egy centrifugát. lehetőleg HAJDÚ-t akinek nincsen felejtse el.. esélye sincs rá . elesik és akkor lesz balzsákpara!
Egy Fs/Smr/Sxv úgy van hangolva hogy ha kicsit megdöntöd működik...ha húzod neki működik...de ha 40-80-120-160-al akarsz pötyögni huzamosabb ideig akkor nem működik.....Ezért írtam Fehér Úrnak,hogy ha lábon megy Kakucsra akkor mikor odaér az árokba fogja dobni a gépet és csak anyázni fog...
Remélem "sok havert" találsz itt a fórumon!
Nekem ne számolj el semmivel , nem vagy Te itt senki , ahhoz elszámolj!
Na cső!
Koph tudja merre a bolt!
Kérünk videót Rólad, h kell menni egy SM-el!
Lehet a SPORTMOTOR küldte, mert döglődött a fórum:-)