Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jajajaja! Bandázzunk szombaton, Barbi elengedett
Mondtam... Reggel elválik!
Nononono azért volt aki más bergel bandázott velünk...
Látod nem jelez senki vissza...akkor mi legyen?
neked melyik a jobb?
Helló.
Használ valaki a motorján elsö16,5collos kereket 420mm-est?
Kicsit túl van ez misztifikálva, ha nem 6-ban 50-nel tötyögsz le vele, hanem normálisan közlekedsz akkor semmi baja nem lehet a motornak! Elvégre alapvetően mindegyik közlekedési eszköz, nem pedig körhinta...
Jocó akkor vasárnap ha idő lesz megmozgatjuk a moccokat?
és mi lelte?
NA mi lesz Lányok!? (koph, Tomekkk)
Holnap délelőtt vagy délután?
A sportmotoros időkben (egész napos pályázások esetében) futóval vittem ki a motorokat (fárasztó lett volna még utána hazavezetni), oda jellemzően többen jártunk (főleg Ering). Kakucsra egyelőre magam járnék, így lábon menne a moci (ezért kell hogy rendszámos legyen).
...bár ahogyan olvasom ez sem tesz jót neki.
Köszi a gyors választ, ezek számomra jó hírek. Az igazság az, hogy a sportmotorral sem túráztam ezzel meg pláne nem fogok (max annyit amíg a ringre kiérek). Amit néztem motort 2. tulaja van (szervízkönyvvel, a mai magyar világban ha ez jelent valamit ), de azt rögtön levettem róla, hogy az előző tulaj tutira lehúzott vele legalább egy év versenyszezont (féktárcsák-betétek, kerékcsavarok, oldaldekli, stb).
A második henger alja-oldala olajos volt, de nem vészes.
Összegezve a válaszod, akkor szerencsém van, mert találkozik a külső és a felhasználási kör.
Még annyit kérdeznék, hogy Ti szoktatok-e a kukucsra kijárni, mert az első időkben elkelne majd a segítség.
Hellósztok! Szombaton én is gondolkodok, hogy felmennék szétnézni . mondjuk én kocsival . Ha gondoljátok csatlakozok, szerintem személyesen még úgy sem ismerjük egymást. aztán ha már ennyit olvassuk egymás irományait, egyet csak kéne bandázni valamikó de ez még nem tuti sajna, mostanában nagyon kiszámíthatatlan vagyok
Foxiéknak is beígértem két tesztelést is aztán paff. nem tudtam elmenni
Szia!
Szerintem először is az a fontos, hogy futóval szeretnéd vinni, avagy talpon. és így lehet tovább szűkíteni a dolgot..
Szia Ferenc...azért itt is ki kell találni mire,mennyit szeretnéd használni a motort...Az Aprilia is majdnem versenymotor...és a husaberg is.....Ez azt jelenti,hogy nem alkalmas túrázásra......pötyögésre.....de ha tudsz motorozni sok élményt nyúj szerpentinen és pályán......a legtöbb supermotosnak ezzel szemben inkább utcai gépe van.....ami sokkal nehezebb vagy kevesebb teljesítményre képes.....ézért viszont megkapod azt ,hogy alkalmasabb túrázásra is..akár két személlyel is....Azt tudnod kell,hogy a majdnem versenyváltozatok nem működnek pötyögéskor...csak teli gázon..de akkor nagyon....
a másik tévhit mikor úgy hirdetnek gépet,hogy nem használták pályán......na az pont baj..mert ezeket a gépeket..amit te is kinéztél megöli a motorfék...a brümmögés.....a laza bandázás.......Amikor nyelezed minden rendben van...és ha betartod a szervizelést nem lesz gond ezekkel.....bár itt is mindenkinek a saját gépe fele húz a szive......Én ezért nem bandázom..mert az én motorom nem szereti a bambulást.....és amit te kinéztél az sem....
Reggel csörögj már hogy mizu, mert mennék egy karikát, és Laci is jönne. Csak ki kéne találni, hogy délelőtt v délután.
Ha esetleg valaki csatlakozni akar szívesen várjuk.....
Majd kosat kolléga ad tanácsokat a mocival kapcsolatban
Sziasztok!
Eddig sportmotorom volt, azzal jártam ki pályázni, tavaly eladtam és arra gondoltam, hogy idén kipróbálom a supermoto-t is.

Elsődlegesen hobbi szinten a Kakucsra gondoltam kijárkálni,
erre a célra néztem ki egy SXV 550-t. Bevallom őszintén eddig semmilyen tudományos háttere nem volt a választásomnak, csakis emocionális. Érdeklődni szeretnék, hogy ezzel nagyon mellényúlnék-e.
Soha nem voltam még pályán ilyen motorral, de annyit láttam, hogy össze nem hasonlítható a stílus a sportmotorral. Nem ismerem itt a közösséget, de gondolom itt meg van a segítőkészség, ha egyszer majd egy pályán összefutunk...... egy pár segítő szó elkelne főleg az első napokon.
Összecsörgünk aztán majd lesz valahogy... addig is
309210685...
Ok.. Elvileg tudok ingyen örzött parkolást az expo területén, van ott egy telekommunikációs kihelyezett fokozatunk. Annak az udvarára beállhatunk! Belépőt sajna nem....
A Csaba anyukája kispesti, szóval legalább ő ismeri ottan a járást. Ha bekövetkezne egy világméretű áramszünet szombatig, itt a számom: 0620 42 00 530
Jól hangzik Én is kiugranék megnézni és megpróbálom megoltani a koph gyereket ! Max ott randizhatunk Lehet egyedül megyek, akkor szétnézhetnénk együtt! Motorokat és puncikat vegyesen...
Szombat délelőtt megyünk basacsabával, megnézzük a Hungexpós cuccot, aztán lelépünk motorozni... úgyhogy szombaton bandázód6unk
ez nem vicc, múlt szombaton úgy seggre estem h még mindig fáj
Neked meg 1 fekete pont mert nem jöttél! A sok 30+os ott volt, a kisgyerek meg nem akart mert kipirosodik a popsija...