Szerintem pedig nem véletlen van rajta lámpa...
teljesen jó kell hogy legyen utcára. sőt ott a hosszabb áttétel, fojtott kipufogó, puhább rugózás, utcai gumi, stb....
Nézd már meg egy c-s berget meg a lámpásat. van azért különbség.
azért mondják hogy utcai versenymotor, hogy el lehessen adni, mert azért kényelmesnek nem nevezhető közelről sem egyik sem.És sajna a szervizintervallumok alapján is ide tartozik. De ahhoz, hogy ezekből tényleges versenymotor legyen, azért kell költeni..
Ez az én véleményem , lehet hogy nagy hülyeség.
Egy gyári 550es sxv, az én véleményem szerint, nem a kimotorozható kategória pályán. nekem túl erős, hozzá nehéz, vagy 200at megy végre( 3asnál fentebb gondolom nem sokat kell kapcsolni pályán ) és agresszív.
ez a leégett motorból témájú lenne az? elég gányul néz ki meg önindítós... ahhoz át kéne nekem alakítani mindent, kéne akksi stb..szal én ki is venném belőle az önindítót
Szia Tibi! Hát ez van sajna... idén nem motorozom már. Megpróbálok nyáron összeszedni egy blokkra elegendőt, remélem összejön! Jövőre már talán tudok menni vele..
Megnevezés: Talon agyak+BUDcucc.
Ár: 40000 Ft.
148.15 EUR
Elérhetöség: 06 30 968 4102
00 36 30 968 4102
Leírás: Talon agyak+felni+bud telobefogók+gumis lánctányér
hátha kell valakinek
teljesen jó kell hogy legyen utcára. sőt ott a hosszabb áttétel, fojtott kipufogó, puhább rugózás, utcai gumi, stb....
Nézd már meg egy c-s berget meg a lámpásat. van azért különbség.
azért mondják hogy utcai versenymotor, hogy el lehessen adni, mert azért kényelmesnek nem nevezhető közelről sem egyik sem.És sajna a szervizintervallumok alapján is ide tartozik. De ahhoz, hogy ezekből tényleges versenymotor legyen, azért kell költeni..
Ez az én véleményem , lehet hogy nagy hülyeség.
Egy gyári 550es sxv, az én véleményem szerint, nem a kimotorozható kategória pályán. nekem túl erős, hozzá nehéz, vagy 200at megy végre( 3asnál fentebb gondolom nem sokat kell kapcsolni pályán ) és agresszív.
Peace, csak gondoltam írok pár sorocskát
Már tárgyalok remélem mihamarább meglesz a vas.
csavarokat mikor adjam vissza?
tényleg feladjam postán?
nem akarok olyan lenni hogy kapok valamit kipróbálásra és sokáig nálam van
Ha valaki ráér és jönne akkor ott a találka.
Sztm akkor Érdre ugorjunk ki....Nem jössz ide hozzánk ?
Én 15.00-ig ráérek úgy intéztem!
Na?