Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

....de kibaszol velem ha nem szólsz hozzám Nyomifej....
Hali!

Depi koncert Ápr. 17.-én?
Ha nem válaszolna a Makinak SENKI ,akkor már nem is lenne olyan érdekes neki!
Ez tőle van:

2006 szeptemberében vettem egy 2007-es modellt..Végig néztem a japó gépeket is és úgy döntöttem egy Berget veszek,pedig sokan leakartak beszélni róla...nagyon örülök,hogy nem sikerült...:)A városban,szerpentinen nem igazán van ellenfele és 120-ig is csak mögöttem van a többi motor

Ezek szerint igen,kimerészkedik vele.
Most te menstruálsz nálatok, nem a csajod?
Ezen látszik hogy ez a motor kegyetlenül volt döntve!
Annyira gyorsan kanyarodik hogy olyankor egyáltalán nem ér le neki a gumi, úgy meg persze hogy nem kopik
hej miért van a motorodon hátsó lámpa? ? ? kimerészkedsz utcára egy versenymotorral?
A kép lemaradt!
....ha versenyeztél volna normális supermotoval akkor tudnád,hogy nem szeret egy tempóval pötyögni 50 km-t......de felelőlem hazudozhatsz a publikumnak...
A pirossal jelzett részt hívják az okosok majrécsíknak? Mit keres az egy supermoton? Biztos aznap lett frissen felrakva a gumi!
akkor adj a s....re egy .-....
Én meg már láttam falon pókot..és?
Hát ja, több évet versenyeztem supermoto-ban, de biztosan tudod, hogy miről beszélsz...
Mint amikor a krosszos előadást tart a sportmotorosnak...Hiteltelen és nevetséges.....
Majd ha egyszer több hónapig használsz olyan ilyen motort.....Fs/Smr/Sxv....akkor rájössz,hogy semmi értelme a mondókádnak......
Vannak más topickban is ilyen emberkék,nem kell velük foglalkozni,csak mondják a magukét és senki más szava nem számít csak az övék.
Ezek a motorok nem autópályára valók, így elég ritka az olyan rész, ahol tartott gázzal 6.-ba 160-nal kell menned...
kűdtem egy ÍÍÍmélt
pont erre gondoltam
Az már legyen az én dolgom...Szia...
Nem a SalakMotor topik?