nincs motor, van kicsi kocsi nagy gumikkal
elől most 205/50, hátul 225/55. elől goodyear, hátul bridgestone. tapadnak .. :D körforgalomban 65nél kezdi el túrni kifelé az elejét :P
bennem is vannak kétségek,de egy másik blokk szintén lutri... itt annyi volt most a probléma, hogy amikor ezt a szívót cseréltük a tányérját nem cseréltük...és ultakönnyített aluminium cucc,gyári volt még,80ezer km után megadta magát,ennyi amúgy minden jó volt... kap egy új vagy megcsináltatom ezt a hengerfejet... meg a dugó kérdéses hogy cseréljem e és kész is vagyok
köszi! úgy néz ki hogy eléggé megy most ahhoz a meló hogy ki tudjam köhögni,erre a hétre 24et kaptam,3 napra...ha így folytatódik akkor megoldom két lehetőségem van...hengerfejet megcsinálom,új szelepek,ékek stb,fészek marás ... ez kijön tömítéssel együtt 50ből kb. majd a kérdés felmerül, hogy vissza merjem e tenni a régi dugót vagy ne....ha visszateszem és felrobban akkor hajtókar meg minden egyéb szétmegy... csak épp hogy hozzáért a szelephez...hát ez a dilemma
elől most 205/50, hátul 225/55. elől goodyear, hátul bridgestone. tapadnak .. :D körforgalomban 65nél kezdi el túrni kifelé az elejét :P
Reméljük a legjobbat
De getzi vagyok már megint