Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minnyá megnézem
most ragtam fel motor kiallitas ritka szar volt borzalom
Hol, miféle fotókat?
Én akkoriban max. egy szakadt MZ-vel dolgozhattam volna - ha lett volna rá jogsim...
hali latad fotokat
munkaeszköz...
Nekem ilyen súlyos gondjaim lettek volna 19évesen...
nincs motor, van kicsi kocsi nagy gumikkal
elől most 205/50, hátul 225/55. elől goodyear, hátul bridgestone. tapadnak .. :D körforgalomban 65nél kezdi el túrni kifelé az elejét :P
ez elég sokba fájhat neked
bennem is vannak kétségek,de egy másik blokk szintén lutri... itt annyi volt most a probléma, hogy amikor ezt a szívót cseréltük a tányérját nem cseréltük...és ultakönnyített aluminium cucc,gyári volt még,80ezer km után megadta magát,ennyi amúgy minden jó volt... kap egy új vagy megcsináltatom ezt a hengerfejet... meg a dugó kérdéses hogy cseréljem e és kész is vagyok
igen visontára megyek, hogy ha jó idő lesz. nem jöttök el ti is?
nem bízom már benne
mert? minden új benne....
Nem is rólad lehet látni ilyen videokat...
na azt nem tudok
Én nem merném ezt a blokkot erőltetni. Bár a pénz nagy dilemma.

Reméljük a legjobbat
köszi! úgy néz ki hogy eléggé megy most ahhoz a meló hogy ki tudjam köhögni,erre a hétre 24et kaptam,3 napra...ha így folytatódik akkor megoldom két lehetőségem van...hengerfejet megcsinálom,új szelepek,ékek stb,fészek marás ... ez kijön tömítéssel együtt 50ből kb. majd a kérdés felmerül, hogy vissza merjem e tenni a régi dugót vagy ne....ha visszateszem és felrobban akkor hajtókar meg minden egyéb szétmegy... csak épp hogy hozzáért a szelephez...hát ez a dilemma
Na,ez szuper..ha kellell segítség szólj nyugodtan.....
Na milyen volt a mobb deep ? felkeltél már? Na mi a progi kimész?
Lassan is menjen...akkor tán kibír majd 1000 km-t is az "új" blokk

De getzi vagyok már megint
és mi kerül bele mesélj...reméljük lassan télleg jössz
Merre tolod holnap? Visonka?
megyek, aztán lecserélem az SMRben az olajat. holnapra pöpec legyen a gép!
Ami kifejezetten a szürke tömegbe való beleolvadást célozza...ugyebár...
Nem , az sztántsó ,